Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот Rivaldo10 » 30 ное 2014 12:31

W84me написа:Ако не беше изгонил Балтанов сега нямаше да се чуди как да запълва дупката в центъра.

Не го е гонил...
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 30 ное 2014 13:03

[center]Изображение[/center]

Днес титулярният вратар на Левски Пламен Илиев празнува своя 23 рожден ден. Роден на 30 ноември 1991 година в град Ботевград, Пацо започва кариерата си в юношеските формации на местния Балкан. През 2006 е закупен от Видима Раковски. Три години след това пробива в първия тим на клуба от Севлиево и става титуляр.
През 2010 година става един от най-младите вратари в историята на българския футбол, който играе титуляр за тима на ПФК Видима-Раковски (Севлиево) в А ПФГ. През януари 2010 година получава повиквателна за младежкия национален тим на България.
Избран е за най-прогресиращ млад футболист на 2010 година и през декември е привлечен в Левски.Официално е представен на 10 януари 2011 година, като взима фланелка с номер 23.
Пламен прави официалния си дебют за Левски срещу Локомотив (София), в мач спечелен с 2-0, игран на 6 март 2011 година.
В края на Март 2012 капитанската лента е предадена от Христо Йовов на Пламен Илиев, който дебютира с нея при равенството с Локомотив (София) на 8 Април в своя мач номер 36 за „сините” в българския елит. Той играе във всичките 30 мача за сезона. На 29 май 2012 дебютира за мъжкия национален отбор на България в контрола с Турция.
Ръководството и служителите на ПФК Левски поздравяват Пламен Илиев с празника и му пожелават здраве, щастие, лични и професионални успехи и много незабравими мигове, които да му носят победите на любимия „син” отбор.
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 30 ное 2014 13:05

modor написа:[center]Изображение[/center]

Днес титулярният вратар на Левски Пламен Илиев празнува своя 23 рожден ден. Роден на 30 ноември 1991 година в град Ботевград, Пацо започва кариерата си в юношеските формации на местния Балкан. През 2006 е закупен от Видима Раковски. Три години след това пробива в първия тим на клуба от Севлиево и става титуляр.
През 2010 година става един от най-младите вратари в историята на българския футбол, който играе титуляр за тима на ПФК Видима-Раковски (Севлиево) в А ПФГ. През януари 2010 година получава повиквателна за младежкия национален тим на България.
Избран е за най-прогресиращ млад футболист на 2010 година и през декември е привлечен в Левски.Официално е представен на 10 януари 2011 година, като взима фланелка с номер 23.
Пламен прави официалния си дебют за Левски срещу Локомотив (София), в мач спечелен с 2-0, игран на 6 март 2011 година.
В края на Март 2012 капитанската лента е предадена от Христо Йовов на Пламен Илиев, който дебютира с нея при равенството с Локомотив (София) на 8 Април в своя мач номер 36 за „сините” в българския елит. Той играе във всичките 30 мача за сезона. На 29 май 2012 дебютира за мъжкия национален отбор на България в контрола с Турция.
Ръководството и служителите на ПФК Левски поздравяват Пламен Илиев с празника и му пожелават здраве, щастие, лични и професионални успехи и много незабравими мигове, които да му носят победите на любимия „син” отбор.

Изображение
1:1 !!! 8-) :lol:
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

На линия
Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 30 ное 2014 13:21

Stahlgewitter написа:
W84me написа:Ако не беше изгонил Балтанов сега нямаше да се чуди как да запълва дупката в центъра.

Той Балтанов щото е Шави :lol:

В сравнение с Димов, да :lol:
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
Stahlgewitter
Контакти:

Мнениеот Stahlgewitter » 30 ное 2014 15:48

ЧРД Пацо!
Изображение

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 30 ное 2014 15:57

Stahlgewitter написа:Винаги съм искал да отворя тема за плюещите по Левски.Там може да си разказвате колко е посредствен отбора,колко е умрял тоя или оня,как треньора пак е гола вода,как качулките са наркомани и скапаняци и дърпат отбора назад.
Е такива работи,но не знам дали ще я оставят.Тема само за вас,вечно недоволните от живота,миши сърчица.
По този начин хора като мен и някои други ще могат да четат/пишат спокойно и няма да ми се налага да влизам в излишни спорове с такива като вас.
Ако някой от модераторите му допада идеята може да ви организира.
Примерно:
"Вечно недоволните от Левски"
"Мрънкявата"
"Нема им стъпим на тиа"
и т.н.

Извинявай няма как отборът да не е първи, и да го бие почти всеки и да викам всичко е страхотно и розово. Все пак не сме мазохисти. Виж колко са били вечно недоволните когато отборът ставаше шампион с Мъри, както и от 2000 до 2002.

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 30 ное 2014 16:12

terata написа:
Rivaldo10 написа:
tevez написа:
modor написа:Без Сърмов до края на годината 8-)

Toва изобщо не е хубаво.
Не съм си мислил, че ще го кажа, но си е така.
Това означава, че Димов и Велев ще играят, а това е лошо, много лошо.

Гонзо, ако е малко по-умен, ще пусне Прохазка в центъра с Бедоя. Педро (макар да не ми се иска, но нямаме избор) и Аниете по крилата, Домо (изобщо не ми се иска) нападател... Не виждам алтернатива просто. Ако случайно Амари може да играе, пуска него на крилото и Домо си сяда кротко на пейката.

Прохазка доста добре се справя на крилото, май по-добре е да не го мести оттам. В центъра на мястото на Сърмов и Гаджев да играят Цонев и Велев и те така. А Педриньо нека да продължава да е наказан :mrgreen: , или да топли пейката... :), а Краев да играе на крилото. Абе Гонзо да прави квото иска само Педро, Домо и пачека ако е възможно нека да почиват. :) Лошото е, че няма и голям избор.

И като Домовчийски с всичките му недостатъци е резерва кой ще е ЦН, и не споменавай Аниете, защото той не е Меси за да можем да си позволим да играем без нападател

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 30 ное 2014 16:13

Stahlgewitter написа:

Той Балтанов щото е Шави :lol:

Като не е Шави защо тогава е привлечен, пък и който и да е играч играещ на своят пост е по-добре от такъв, който запълва дупки.

Потребителски аватар
hd-fen
Контакти:

Мнениеот hd-fen » 30 ное 2014 17:26

milen.hristov написа:
Stahlgewitter написа:Винаги съм искал да отворя тема за плюещите по Левски.Там може да си разказвате колко е посредствен отбора,колко е умрял тоя или оня,как треньора пак е гола вода,как качулките са наркомани и скапаняци и дърпат отбора назад.
Е такива работи,но не знам дали ще я оставят.Тема само за вас,вечно недоволните от живота,миши сърчица.
По този начин хора като мен и някои други ще могат да четат/пишат спокойно и няма да ми се налага да влизам в излишни спорове с такива като вас.
Ако някой от модераторите му допада идеята може да ви организира.
Примерно:
"Вечно недоволните от Левски"
"Мрънкявата"
"Нема им стъпим на тиа"
и т.н.

Извинявай няма как отборът да не е първи, и да го бие почти всеки и да викам всичко е страхотно и розово. Все пак не сме мазохисти. Виж колко са били вечно недоволните когато отборът ставаше шампион с Мъри, както и от 2000 до 2002.

Не му се извинявай.Мисля че той също е недоволен от своя ''идол'' Гонзо и затова си е сменил аватара.Stahlgewitter имаше за аватар снимката на инжИнера.Но също така мисля че подкрепата му за некадърния неграмотник съсипващ Левски не е безкористна а платена.

Гонзо, Гаджев и качулките завинаги вън от Левски !

Потребителски аватар
Stahlgewitter
Контакти:

Мнениеот Stahlgewitter » 30 ное 2014 19:17

А аз мисля,че си тотално неадекватен,малък,недоносен комплексар,който пише тук само за да провокира и да дразни останалите.Принципно не ти чета тъпизмите,но в редките случаи,в които поглеждам,ме хваща яд,че дишам един и същ въздух с теб.
Изображение

Върни се в “Левски”