Левски: Трансферно лято
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски: Трансферно лято
Костов май поема към Италия... 

R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
koisa написа:Костов май поема към Италия...
Ако четеш между редовете действията на Хубси това не е новина. На всички ни е ясно, че след Божи86 на ред е Слави. За сметка на това доведе двама, да си ги гледка на портрет. Още по- лошо е, че има индикации и Тиам да се върне в Турция. За сега нещата са на етап МАЙ. Типично за управниците на Левски от години е да отстраниш, освободиш с неустойка или да продадеш на половин цена добре играещ, аклиматизиран и сработен с отбора футболист и на негово място да привлечеш някой (по- скоро никой) чийто последен избор е бил Левски, който не е могъл да си намери отбор, или не е играл половин година поради някаква си причина. За сега виждам само рушене. Изграждането и надграждането после ще е в необозримо бъдеще. Може би и от други хора. Резултатът го виждаме. Реакция никаква от никого. Онези след загубата от моряците поне скочиха и ревнаха. Ние се показваме като истински европеизирани българи- мълчим си. Има една стара сентенция: НЕ МОЖЕ ДА ПРАВИШ ВСИЧКО ПО ЕДИН И СЪЩИ НАЧИН И ДА ОЧАКВАШ РАЗЛИЧНИ РЕЗУЛТАТИ!
Бордюров и РуМен Пинто що па да не ги вземем...
Ако наистина продадат Костов, най-лошите кошмари свързани с Хубчев ще се сбъднат.
Новите идват!
- modor
- Контакти:
dedra написа:Новите идват!
Да. Тръгнали са пеша, но ще се забавят заради жегите

"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.
Някакъв кенеф е "разкрил" колко взима Мазурек, а тук няма нито един коментар....Айде бе? 3, 2, 1....
sinfen14 написа:Някакъв кенеф е "разкрил" колко взима Мазурек, а тук няма нито един коментар....Айде бе? 3, 2, 1....
Искаш да кажеш, че не взима толкова, а по-малко, така ли? Ами дай твоята информация. Иначе си е обикновено плюене.
vvessel написа:sinfen14 написа:Някакъв кенеф е "разкрил" колко взима Мазурек, а тук няма нито един коментар....Айде бе? 3, 2, 1....
Искаш да кажеш, че не взима толкова, а по-малко, така ли? Ами дай твоята информация. Иначе си е обикновено плюене.
Моето не е плюене, моето е констатация. Няма как никой журналист да знае колко е заплатата на Мазурек, освен ако клубът не го обяви официално. Или клетия журналист е тичал с аржентинеца до банкомата да му гледа разписката? Ясно ми е, че статията се харесва на масовия левскар, понеже съдържа подходящ "материал" за плюене. Също както и статийките продаващи контузени футболисти наляво и надясно.
sinfen14 написа:vvessel написа:sinfen14 написа:Някакъв кенеф е "разкрил" колко взима Мазурек, а тук няма нито един коментар....Айде бе? 3, 2, 1....
Моето не е плюене, моето е констатация. Няма как никой журналист да знае колко е заплатата на Мазурек, освен ако клубът не го обяви официално. Или клетия журналист е тичал с аржентинеца до банкомата да му гледа разписката? Ясно ми е, че статията се харесва на масовия левскар, понеже съдържа подходящ "материал" за плюене. Също както и статийките продаващи контузени футболисти наляво и надясно.
Т.е. не знам как е , ама и така не е. Не искам да защитавам въпросния "кенеф", но може да има информация, която ти нямаш. Да припомня,че някои други "кенефи" писаха, че Хубчев ще ни става треньор

Така че, ако нямаш друга информация по-добре не я обявявай за фалшива, защото клуба не е единственият източник в случая. Сещаш се, че има клуб, който продава, има агент и т.н.
Между другото, все още никой не казва колко пари са искали Яблонски, Цветкович и Кабрал, но били много. Е кажете колко е това "много" и повече ли е от новите играчи. Иначе остава усещането, че е важно да се въртят само едни трансфери и едни комисионни, а пък майната му на отбора. Ние бунаците да подкрепяме , квото и да прави ръководството и да не вярваме на неудобни информации.
Аз съм си левскар, ако ще да идем във В група, ама мразя да ме правят на глупак.