Мнениеот realno » 19 яну 2022 13:25
ivo55 написа:„Северът без АМ „Хемус” е обречен, но тя няма да стане никога. Цените на желязото, бетона, нафтата вече са в пъти по-високи". Това заяви лидерът на политическото крило на СИК - ГРОБ Бойко Борисов на среща със структурите на партията в Силистра в сряда.
"С ръка на сърце признавам, че парите за магистралата ги дадохме на няколко представители на любилия ми футболен клуб - Йовов, Иванков, Букарев и Иво Тонев. Нямаше друг начин да спасим клуба от фалит. Магистралата е там - в кв. Суха река. Който иска може да отиде, да я види и да я пипне. Новото мнозинство да се справят по-добре, ако могат. Аз каквото можах, направих. Не приемам обвиненията, че направеното е незаконно. В любовта и на война правила няма. Всичко е позволено.
Да не говорим и че по време на 12 г. ми управление в Северна България не останаха много българи, т.е. магистрала не им е толкова необходима."
Явно продължавате да вярвате на патологичния лъжеш от Банкя. Пак се опитва да накисне други, за да спаси кожата си. Примката около дебелия му врат се затяга.
Но какво се учудвам, че оранжево - червени лъжци и манипулатори вярват на банкянския лъжец и манипулатор. Лика прилика сте.
Освен това, ако това, което казва е истина трябва да бъде разследван.

Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"