Фен тема за Димитър Иванков

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
mon_cool
Контакти:

Re: Иванков реже Левски - Стражът става свободен агент

Мнениеот mon_cool » 28 мар 2011 10:25

Да бъде треньор на вратарите ще е добре.

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 28 мар 2011 10:38

пуканчо,имам братовчед в този сайт и истината там е следната във всеки отбор тези журналя си имат по някой футболер който им снася инфо и те следователно ч пускат на момента.Не е само Дон....... има и други,а аз да ти призная чета навсякъде всичко което е свързано с Левски.Не може да се отрече обаче и друго-понякога казват истината.
За Иванков-аз в момента го виждам тренер на вратарите,но той човека каза че ще отиде в Америка за една година.
Митко е ЛЕВСКАР-ГОЛЯМ.
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
child in time
Контакти:

Мнениеот child in time » 28 мар 2011 12:17

Иванков е голямо име за Левски!
Не трябва да се връща в Левски!
Феновете трябва да го запомнят с играта му тогава!
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! :-)

Потребителски аватар
caci

Мнениеот caci » 28 мар 2011 12:22

По добре да не се връща в Левски като играч,а като треньор на вратарите.Сега трябва да се дава път на Пл.Илиев.
Интервю на ген. Джуров:
-Армейският спортен клуб беше и остава носител на социалистическия морал и един от символите на успеха на Народната власт. Затова създадохме нашия ЦСКА.Това не беше грешка!
А аз мразя тази грешка цска!

Потребителски аватар
BoB0
Контакти:

Мнениеот BoB0 » 28 мар 2011 12:39

Къв треньор на вратарите... да сменя Гонзо. Стига му толко, провали отбора във всякакъв аспект. Трябва ни софиянец начело на отбора !!! Да ги разкарват тия майни. Не сме Левски (Пловдив)...

Потребителски аватар
NIKSANA
Контакти:

Мнениеот NIKSANA » 28 мар 2011 12:50

BoB0 написа:Къв треньор на вратарите... да сменя Гонзо. Стига му толко, провали отбора във всякакъв аспект. Трябва ни софиянец начело на отбора !!! Да ги разкарват тия майни. Не сме Левски (Пловдив)...

Гонзо още дълги години ще е ръководител в Левски, а и му отива..неизбежно е да се учи в момента..и това е така защото никой не е роден научен..но съм убеден, че след 2 3 години ще бъде носен на ръце като ръководител..там му е мястото
"There is a country called Bulgaria, and in this country there is a team called Levski. You may have not heard of it, but there I was born and there I shall die!"
- Georgi Asparuhov to AC Milan representatives

Потребителски аватар
child in time
Контакти:

Мнениеот child in time » 28 мар 2011 12:54

BoB0 написа:Къв треньор на вратарите... да сменя Гонзо. Стига му толко, провали отбора във всякакъв аспект. Трябва ни софиянец начело на отбора !!! Да ги разкарват тия майни. Не сме Левски (Пловдив)...

Интересно като вкарваше голове и биехте ЦСКА не ви пречеха майните!
Сега не ви се отваря парашута не играете добре и хоп майните ви виновни!
Ако трябва да разчитате само на Софийски момчета ще играете с Левски Елин Пелин! ;) Най - големите ви футболисти в новата история са плод на Пловдивските школи !
Хайде да не се обиждаме на майни и шопи че няма да му излезе края!
Иванков е голям вратар достоен за уважение дано след края на кариерата си не заеме с несвойствен труд който да развали добрите впечатления за него!
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! :-)

Потребителски аватар
Peek
Контакти:

Мнениеот Peek » 28 мар 2011 13:20

В момента Иванков за какво ни е да попитам .... Имаме си Пл.Илиев който е най добрия млад вратар в България в добавка с Божката и Акалски който също са на едно много добро ниво. За да дойде Иванков трябва да занемарим поне 1 от резервните вратари за да може той да поиграе 1 сезон още и да спре ... по добре да разчитаме на МЛАДИ момчета който имат бъдеще а не на залязващи звезди.
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
bluegabrovo
Контакти:

Мнениеот bluegabrovo » 28 мар 2011 15:58

Аз мисля че Митко ще размисли и може от новият сезон да заключи вратата на ЛЕВСКИ .И отново да се завърне удома.
САМО ЛЕВСКИ,ДОКАТО СИН Е НЕБОСВОДА
С ДЕВИЗ ЕДИН НАПРЕД НАГОРЕ

Живко6461
Контакти:

Мнениеот Живко6461 » 28 мар 2011 19:16

NIKSANA написа:...Гонзо още дълги години ще е ръководител в Левски, а и му отива..неизбежно е да се учи в момента..и това е така защото никой не е роден научен..но съм убеден, че след 2 3 години ще бъде носен на ръце като ръководител..там му е мястото

Защо "му отива" да е ръководител в "Левски"? А дали има способности да се учи?

Върни се в “Левски”