Левски: Трансферно лято

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

realno
Контакти:

Re: onegavon

Мнениеот realno » 29 май 2019 16:42

Странджата написа:Не можем да ви стигнем светлинни години. Вие купувате на едро и постоянно - кога по двама-трима, кога по пет-шест. Който си го е можел, си го може :)

Купуват ги на едро и после ги возят в багажниците из баирите като боклук . :) :) :)
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Re: Левски: Трансферно лято (Спекулации, слухове и реалност)

Мнениеот ЕМИЛ » 29 май 2019 16:44

Тук коментирате Нашименто , но не се знае дали киселяка въобще го иска .Нека да поеме щафетата и ще видим .

Аз лично очаквам изцяло нов отбор с мин. брой дечурлига в него .

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 29 май 2019 16:48

vvessel написа:
alexdb написа:Да видим утре нашите с какво ще ни изненадат по селекцията и новините. За сега пълна тишина.
А при положение, че на нас си ни трябва цял нов отбор футболери липсата на новини не звучи добре.
Иначе ни трябва поне един нов вратар, десен защитник, а може и ляв, поне един централен, поне един опорен халф, два броя крила, плюс централен. Ако не се случат поредните две-три нулеви години занапред. :oops:

Ако оставят Утонджи значи имаме 4 ЦЗ. Холмар, Рейш и Дидо. Ама последния не знам да го броим ли. Ако взимаме Кристиан Димитров сигурно не. Имаме Тиам и Райнов като опорни плюс Юруков. Леви бекове имаме двама. Така че с нападател, едно крило, десен бек и един плеймейкър можем да закърпим положението.

И аз да си кажа мнението. Според мен трябва пълня промяна отпред - нови две крила, плеймейкър и нападател. Отзад горе долу сме добре. Ще се завърне Холмар, а Реиш ще се завърне до доктора.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 29 май 2019 17:16

И на мен ми се струва, че Нашименто и Мариани няма да се задържат. На Мариани никак не му се играе откакто "се отказа" от бонуса. Принципно като дойде пишеше за него, че играе и като крило, та се чудя защо още никой не го пробва на мястото на Паулиньо, въпреки че понякога в течение на мача си сменят местата. Но като не му се играе където и да го пуснат - все тая. А Нашименто не показва кой знае каква класа та да го задържим. Май и той дебело $ взимал. Та си трябва някой плеймейкър и изпълнител на фалове.
За защитата мисля,че ако оставят Утонджи няма да сгрешат. Поне това което видях от него е, че добре се пласира и играе чисто. Ако остане, спокойно може да пуснат Рейш опорен. Франсето отляво в началото беше безгрешен, но дългото стоене на пейката му повлия зле. Ако взима повече участие може Горанов да му остане резерва. Като десен бек се очаква да се върне Найденов, който според един колега дето го гледал, бил израстнал много (а дано).
Остава в нападение да се освежат нещата.

csimoen2
Контакти:

Мнениеот csimoen2 » 29 май 2019 17:35

realno написа:
vvessel написа:
alexdb написа:Да видим утре нашите с какво ще ни изненадат по селекцията и новините. За сега пълна тишина.
А при положение, че на нас си ни трябва цял нов отбор футболери липсата на новини не звучи добре.
Иначе ни трябва поне един нов вратар, десен защитник, а може и ляв, поне един централен, поне един опорен халф, два броя крила, плюс централен. Ако не се случат поредните две-три нулеви години занапред. :oops:

Ако оставят Утонджи значи имаме 4 ЦЗ. Холмар, Рейш и Дидо. Ама последния не знам да го броим ли. Ако взимаме Кристиан Димитров сигурно не. Имаме Тиам и Райнов като опорни плюс Юруков. Леви бекове имаме двама. Така че с нападател, едно крило, десен бек и един плеймейкър можем да закърпим положението.

realno написа:
vvessel написа:
alexdb написа:И аз да си кажа мнението. Според мен трябва пълня промяна отпред - нови две крила, плеймейкър и нападател. Отзад горе долу сме добре. Ще се завърне Холмар, а Реиш ще се завърне до доктора.

Рейш никога не е бил ДХ, има само няколко мача на тази позиция.

Твърдата му позиция е ЦЗ, айде стига сте го слагали там заради едно прилично полувреме срещу Лудогорец...

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 29 май 2019 17:43

csimoen2 написа:

Твърдата му позиция е ЦЗ, айде стига сте го слагали там заради едно прилично полувреме срещу Лудогорец...

При идването му обявиха, че играе като ДХ, ЦЗ и десен бек. Той самия каза, че играе основно като ЦЗ и там се чувства добре , но беше привлечен по-скоро като ДХ и първите му мачове бяха на тази позиция. Там игра докато се контузи Холмар. След това той беше единствената опция за ЦЗ заедно с Яблонски и там си остана. Така че не го слагаме ние там и не е за едно полувреме.

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Мнениеот alexdb » 29 май 2019 17:46

csimoen2 написа:
realno написа:
vvessel написа:

realno написа:
vvessel написа:
alexdb написа:И аз да си кажа мнението. Според мен трябва пълня промяна отпред - нови две крила, плеймейкър и нападател. Отзад горе долу сме добре. Ще се завърне Холмар, а Реиш ще се завърне до доктора.

Така е основно е ЦЗ. Но там има още един детайл - силният крак е левия му - т.е. партньорство с Холмар ще бъде доста трудно защото и при него е така. То по тая причина го и пускаха като ляв опорен, защото ние такъв си нямахме.

SANSIRO7
Контакти:

Мнениеот SANSIRO7 » 29 май 2019 19:48

Не знам кои са тримата от Септември дето ще ги взимаме, но като гледам продукцията им за оставане в дришалигата, много ще сме на далавера.

Вълчан

Мнениеот Вълчан » 29 май 2019 20:10

То е пределно ясно че поне 5 нови трябва.Сегашните са талашит.Няма за кога да се чакат и развиват.Дори и по малките направят 2-3 разигравания и половин мач после почиват.Затова и взеха Хубчев които не търпи мърди и бъдещи таланти....уж такива.Стана ясно че и този дето отиде при оранжевите си е чисто леке гонещо парите и неспособно да играе във родината си а ходи във някакви Ботушари ли Ботушани ли незнаини слабаци.Нека са благодарни поне засега феновете че се спаси участието във Европеиските турнири.Всичко друго по реда си....

riftwar
Контакти:

Мнениеот riftwar » 29 май 2019 21:34

С оглед резултата от баража днес, дали да не очакваме попълнения от Септември утре на пресконференцията на Хубчев?!

Върни се в “Левски”