Странджата написа:Не можем да ви стигнем светлинни години. Вие купувате на едро и постоянно - кога по двама-трима, кога по пет-шест. Който си го е можел, си го може
Купуват ги на едро и после ги возят в багажниците из баирите като боклук .
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Странджата написа:Не можем да ви стигнем светлинни години. Вие купувате на едро и постоянно - кога по двама-трима, кога по пет-шест. Който си го е можел, си го може
vvessel написа:alexdb написа:Да видим утре нашите с какво ще ни изненадат по селекцията и новините. За сега пълна тишина.
А при положение, че на нас си ни трябва цял нов отбор футболери липсата на новини не звучи добре.
Иначе ни трябва поне един нов вратар, десен защитник, а може и ляв, поне един централен, поне един опорен халф, два броя крила, плюс централен. Ако не се случат поредните две-три нулеви години занапред.
Ако оставят Утонджи значи имаме 4 ЦЗ. Холмар, Рейш и Дидо. Ама последния не знам да го броим ли. Ако взимаме Кристиан Димитров сигурно не. Имаме Тиам и Райнов като опорни плюс Юруков. Леви бекове имаме двама. Така че с нападател, едно крило, десен бек и един плеймейкър можем да закърпим положението.
realno написа:vvessel написа:alexdb написа:Да видим утре нашите с какво ще ни изненадат по селекцията и новините. За сега пълна тишина.
А при положение, че на нас си ни трябва цял нов отбор футболери липсата на новини не звучи добре.
Иначе ни трябва поне един нов вратар, десен защитник, а може и ляв, поне един централен, поне един опорен халф, два броя крила, плюс централен. Ако не се случат поредните две-три нулеви години занапред.
Ако оставят Утонджи значи имаме 4 ЦЗ. Холмар, Рейш и Дидо. Ама последния не знам да го броим ли. Ако взимаме Кристиан Димитров сигурно не. Имаме Тиам и Райнов като опорни плюс Юруков. Леви бекове имаме двама. Така че с нападател, едно крило, десен бек и един плеймейкър можем да закърпим положението.
realno написа:vvessel написа:alexdb написа:И аз да си кажа мнението. Според мен трябва пълня промяна отпред - нови две крила, плеймейкър и нападател. Отзад горе долу сме добре. Ще се завърне Холмар, а Реиш ще се завърне до доктора.
csimoen2 написа:
Рейш никога не е бил ДХ, има само няколко мача на тази позиция.
Твърдата му позиция е ЦЗ, айде стига сте го слагали там заради едно прилично полувреме срещу Лудогорец...
csimoen2 написа:realno написа:vvessel написа:alexdb написа:Да видим утре нашите с какво ще ни изненадат по селекцията и новините. За сега пълна тишина.
Ако оставят Утонджи значи имаме 4 ЦЗ. Холмар, Рейш и Дидо. Ама последния не знам да го броим ли. Ако взимаме Кристиан Димитров сигурно не. Имаме Тиам и Райнов като опорни плюс Юруков. Леви бекове имаме двама. Така че с нападател, едно крило, десен бек и един плеймейкър можем да закърпим положението.realno написа:vvessel написа:alexdb написа:И аз да си кажа мнението. Според мен трябва пълня промяна отпред - нови две крила, плеймейкър и нападател. Отзад горе долу сме добре. Ще се завърне Холмар, а Реиш ще се завърне до доктора.
Рейш никога не е бил ДХ, има само няколко мача на тази позиция.
Твърдата му позиция е ЦЗ, айде стига сте го слагали там заради едно прилично полувреме срещу Лудогорец...
Потребители, разглеждащи този форум: Bet_Expert, Google [Bot], Plamen_i00, TristaNNN и 13 госта