ЛЕ / Сутиеска - Левски |06.07| 0:0 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

И в следващия кръг отива...

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Re: ЛЕ / Сутиеска - Левски |06.07| 21:30

Мнениеот blue avalanche » 06 юли 2017 23:34

tevez написа:
Синът на Георги Аспарухов - Андрей, се възмути от качествата на десния бранител на Левски Милош Цветкович. Анди излезе с коментар по адрес на сърбина във "Фейсбук".

"Ако в България няма по-добри десни защитници от Цветкович, нещата са много лоши...", написа Аспарухов.

Аз, пък, се възмущавах от качествата на Андрей Аспарухов - Анди, когато се правеше на център - нападател на Левски. :evil: Само, че тогава нямаше Фейсбук.

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 06 юли 2017 23:34

Сигурен съм, че в следващия мач ще бъдем далеч по-добре. Не забравяйте с колко нови играхме. Не виждам кой знае каква драма. Помните ли мача с Публикум там? Е какво предвещаваше "приказката" ? Нека не драматизираме.
Днес Панайотов и Прохазка бяха дупка. Сърбето не искам да го коментирам, но според мен и той не е толкова лош. Мапуку прегоря, но то без халфова линия какво да се очаква. Тунде..още ми е енигма. Нар беше сред най-силните. В защита помагаше адски много. Мисля че трябваше той да помага на сърбина, а не Тунде. Ангелов що-годе ми се понрави. И той има какво да покаже за да докаже че има място в отбора.
Според мен имаме шанс и срещу Хайдук.
110 години любов!

Потребителски аватар
levskarcheto96
Контакти:

Мнениеот levskarcheto96 » 06 юли 2017 23:35

Смешната халфова линия и трагикомичния сръбски десен бек ментак бяха в основата на това да играем ужасно зле. Да се надяваме новите да се включат за Хайдук и спешно да се вземе десен бек, че си е е**ло м****та... Или поне Орачев да играе от самото начало.

Потребителски аватар
popokutepetel
Контакти:

Мнениеот popokutepetel » 06 юли 2017 23:35

blue avalanche написа:
Гонзо написа:Отзад работата е мноооооого зле. В нападение сме добре. Да се вземе и един десен краен, че сърбето не бих го взел и за местния отбор.

Кво му е злето отзад? Бих казал силен мач и на Горанов, и на Яблонски, и на Пиргов... Че и на Митрев.

Основният проблем е средната линия и дефанзивните халфове. Туднето за защита не ебава, Мапуку си го знаем от Берое. И оттам идва напрежението отзад. А за нападение в днешния мач много трудно може да се говори. То такова си нямаше в по-голямата част от мача.

Потребителски аватар
veni__85
Контакти:

Мнениеот veni__85 » 06 юли 2017 23:35

way написа:
tevez написа:
Синът на Георги Аспарухов - Андрей, се възмути от качествата на десния бранител на Левски Милош Цветкович. Анди излезе с коментар по адрес на сърбина във "Фейсбук".

"Ако в България няма по-добри десни защитници от Цветкович, нещата са много лоши...", написа Аспарухов.

Това на кой синът го казва това няма значение и малките деца го видяха

Митов явно не го видя.

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 06 юли 2017 23:35

blue avalanche написа:
Eminem написа:
blue avalanche написа:Абе, порадвайте се малко бе, хора!!!
Тююю... То бива, бива, ама...
То какво ли се чудя??? След 3-1 какви плювни имаше, че след 0-0 ли???
Оставете припознавачите да се пукат от жлъч!!! Ама, май, като гледам има и "левскари", дето се пукат от жлъч!!!

На какво да се радваме ? Тия ни направиха смешни! Всяка тяхна атака през второто, им беше голова. А ние два паса не можехме да си дадем и само избивахме топката напред.
На това ли да се радвам.

Понеже "всяка атака им била голова" за цял мач имаха 2 удара във вратата.
За първото полувреме нищо не казваш. Тогава не ти ли беше смешно?

[offtopic]Сигурен ли си ,че не си гледал друг мач?[/offtopic]

way
Контакти:

Мнениеот way » 06 юли 2017 23:36

veni__85 написа:
way написа:
tevez написа:

Това на кой синът го казва това няма значение и малките деца го видяха

Митов явно не го видя.

Митов не го броим той не е виждал топка

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 06 юли 2017 23:36

изгледах репортажа по Гонг.От видяното мача си е бил пълна скука.100 процентово положение за Сутиеска и едно 80%.За Левски едно след фала първото полувреме.
Абе мен ми е гот поне до другия четвъртък.
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 06 юли 2017 23:37

NOMER14 написа:Както писах по-рано, този мач е тренировка за следващото гостуване на Хайдук.

Именно. Само не разбирам защо Цветкович не беше подсигуряван редовно, при положение, че лявото им крило е най-добрият им играч. Страхотен-ляво крило със силен десен крак, добре борави и с левия и много техничен, ето такъв ни трябва. Липсата на единствения ни конструктивен халф се отрази сериозно, но нямаше начин. С отбор на 20 дни-толкоз.
Важно е класирането и точицата. Глътка въздух и малко спокойствие. Още два мача и малко парици в касата.
Колкото до хейтърите и ревльовците-ПНХ! Предни години отпадахме още от първия съперник. Имам чувството, че ако отстраним Хайдук, тука ще се режат вени в някои бани.
Да плюеш по отбор на 20 дни, в който половината не си знаят имената и след класиране напред с победа и равен, си е чиста олигофрения!
Не разбрах, миналата година с големия треньор отстранихме ли си първия съперник, че паметта ми изневерява?
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Icoxxx
Контакти:

Мнениеот Icoxxx » 06 юли 2017 23:37

blue avalanche написа:Абе, порадвайте се малко бе, хора!!!
Тююю... То бива, бива, ама...
То какво ли се чудя??? След 3-1 какви плювни имаше, че след 0-0 ли???
Оставете припознавачите да се пукат от жлъч!!! Ама, май, като гледам има и "левскари", дето се пукат от жлъч!!!

То пък голяма левскарщина да подкрепяш такава мъка като нашата игра. Нямам как да си затворим очите. Ти наясно ли си срещу какъв отбор бранихме резултат, а най-добрия ни играч в мача беше вратаря?

Върни се в “Левски”