Спас Русев е новият собственик на Левски!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
1982

Re: Спас Русев е новият собственик на Левски!

Мнениеот 1982 » 31 авг 2016 18:57

Да, Nuke, съвпадение е, че Спас Русев и Стоян Марков, на когото никога не е бил зачислен от УБО шофьор, живеят и двамата в Лондон. Съвпадение е, че и Доктора редовно ходеше до същия тоя Лондон. Съвпадение е, че и Доктора е на онази яхта, наета от Спас Русев, заедно с Пепи Амигоса и видни политици ......

Абе, огромен свят, как па всички са се набили у тоя Лондон и са се качили на една и съща яхта. :mrgreen: :mrgreen:
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 31 авг 2016 19:05

Ами честит да ни е.
Какво да кажа? При мен както във футбола, така и в почти всяка сфера желаното и реалистичното са обречени на вечна раздяла (с малки изключения какъвто е напр. случаят с Анчелоти), така че трудно бих могъл да дам някаква предварителна оценка. Лесно обаче мога да дефинирам какво не искам, кое считам за погрешно и пагубно и многократно съм го правил тук. Казвал съм че хората, управлявали клуба през последните години трябва да бъдат изритани до последния и по възможност да им се потърси някаква наказателна отговорност.
Надявам се в Спас Русев да видя едно ново начало, един нов управленски модел, да бъдат положени здрави основи и бих му дал кредит на доверие.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 31 авг 2016 19:10

Утре май ще се избира УС
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 31 авг 2016 19:46

Покрит малък терен с осветление на Герена и доизкусуряване базата на Раковски! Веднага!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Мистри

Мнениеот Мистри » 31 авг 2016 20:17

mikata написа:Утре май ще се избира УС

Късно е.Ако са верни слуховете....
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
korteneca
Контакти:

Мнениеот korteneca » 31 авг 2016 20:26

Гледам във фейса пишат, че Спас Русев щял да спира дажбите и тези на хранилка нещо не били доволни... :roll:
[center]Николай Митов: Те не са точно ЦСКА, Литекс си ги бием... Няма проблем!

[rimg]https://image.prntscr.com/image/282def5483004b6fbf06a977c146b67b.gif[/rimg][/center]

Потребителски аватар
Мистри

Мнениеот Мистри » 31 авг 2016 20:28

korteneca написа:Гледам във фейса пишат, че Спас Русев щял да спира дажбите и тези на хранилка нещо не били доволни... :roll:

За това писах и аз.И не само те , а и перчема.
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 31 авг 2016 20:41

Мистри написа:

Какви са слуховете :?:
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
Мистри

Мнениеот Мистри » 31 авг 2016 21:00

mikata написа:
Мистри написа:

Какви са слуховете :?:

Бойкот.Прочети по-горе.
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 01 сеп 2016 05:04

Хахаха, браво boababb - това за граматическата грешка. :mrgreen:
Иначе да си кажа и аз. Първо, хайде да не отговаряте на оранжево-червените? Става ли? DON'T FEED THE TROLL. ;)
Няма да коментирам как не съм видял за толкова години един! материал за Венци, кой е той, как припечели парите си и с кой е свързан. Имам предвид за материал в спортна медия. Същото важи и за оня с къщичката за кученца. Градев каза как Томича дал 60 000 за интернет тролове да го защитават, плащал е и на медии сигурно, там е ясно. За "титаните" също. Боко не спи.

Сега, за тоя Русев. Първо да кажа, че не просто ме респектира. Тоя ми изглежда зловещ. Не се съмняявам за връзки с УБО и такива ми ти неща. Тоя е доста тежък калибър и в същото време някой, който няма да се посвени да си изцапа ръцете. Изглежда ми опасен.

Сега, относно присъствието му в "Левски". Едно съм убеден: не идва да точи "Левски". То не, че има, но това само вметка на онея де правиха метани на своите убийци и сега правят шляпички на онова джудже, което ще ги излъже и изостави като използван капут. И според мен гледа на "Левски" като на компания. Не като на "клубът, с който съм се родил и за който ще дам майка си и баща си" и такива ми ти глупости за наивници. Дано да съм прав, но това ще е бизнес човек. Няма да търчи по тъч линията да уволнява треньори, няма да сготвя някакви афери, за да си покрие загубите от бизнеса и да краде парите от евротурнирите.

Лошото... Не го зная тоя на кои е, но не е на борисовата мафия, завзела България. В тази връзка, дано не последва съдбата на боса на един пловдивски отбор...

Пък на онея кво да им кажа... УУУУУУУ. Вие нямате нищо общо с България, бе. Никога не сте имали и ще отидете в забвение съвсем скоро. Бойко отиде ли си си заминава и жужето.

Върни се в “Левски”