alexdb написа:W84me написа:Коренна промяна в Адениджи! Напреднал е много и няма нищо общо с това, което беше преди 3 месеца.
Има, има. Още не се е научил да вкарва гол![]()
![]()
Ама поне спирането му не е къс пас
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
alexdb написа:W84me написа:Коренна промяна в Адениджи! Напреднал е много и няма нищо общо с това, което беше преди 3 месеца.
![]()
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
alexdb написа:glarus_ds написа:Ми те тия всичките са с по-висок коефициент от нашияРазбира се при условие, че не бъдат отстранени от отбора с по нисък коефициент
Да, ама ония другите са по-тегави
Като гледам Гент, Лил, Аз, Спартак Москва. А иначе от тия мачове има и изненади към момента и с късмет можем да се паднем със Сент Патрик, Торпедо Жодино или Левадия
Sinite ot Sofia написа:... Държа да отлича играта на Пиргов ( и се надявам повечко хора да са забелязали движението му по терена и прецизната игра) ...
W84me написа:alexdb написа:W84me написа:Коренна промяна в Адениджи! Напреднал е много и няма нищо общо с това, което беше преди 3 месеца.
![]()
Ама поне спирането му не е къс пас
NOMER14 написа:Има голяма вероятност в плейофния жребия на 5 август да сме пак поставени - трябва 2 от 10 непоставени отбора в шампионския поток на ШЛ да победят поставения, с когото ще играят.
NOMER14 написа:Има голяма вероятност в плейофния жребия на 5 август да сме пак поставени - трябва 2 от 10 непоставени отбора в шампионския поток на ШЛ да победят поставения, с когото ще играят.
glarus_ds написа:NOMER14 написа:Има голяма вероятност в плейофния жребия на 5 август да сме пак поставени - трябва 2 от 10 непоставени отбора в шампионския поток на ШЛ да победят поставения, с когото ще играят.
Аз мисля, че няма шанс да сме поставени там ако стигнем разбира се, защото ще сме с нашия коефициент