А група: Левски (София) - Лудогорец (Разград) /0:0 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши мача

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

honda
Контакти:

Re: А група: Левски (София) - Лудогорец (Разград) /23.04./ 2

Мнениеот honda » 24 апр 2016 12:38

wilge написа:ЗА ПРЪВ ПЪТ
Сложих това заглавие тъй като много неща се случиха за пръв път. Най- напред несъмнено е откриването на новия сектор. Едно бижу на български стадион. За пръв път в България има съоръжение с европейско измерение. До тук положителното. Сега отрицателното. За пръв път старши треньорът на Левски сравни клуба ни с Райо Валекано- не борещ се за нищо и никога нищо не постигнал испански слабак. Не за пръв път любимия ми отбор показва посредствена, безидейна и безрезултатна игра, изпълнена с безсмислени физически сблъсъци. Но за пръв път треньорът на любимия ми отбор беше усмихнат и доволен след такава игра. Във вековното си съществуване пред Левски винаги са поставяни едни същи цели: титла и купа. Не винаги са го постигали, но изходната точка винаги е била една. За пръв път се намериха треньор и ДИРЕКтор, които предварително се предадоха и развяха бялото знаме предварително. Как да се формира шампионски дух в подрастващите, когато от малки им се втълпява че са втора категория. Много ми е неприятно, но ще дам пример с онези. От първият до последния човек се държат сякаш са шампиони, въпреки че играят в селските групи. Манталитетът им не се е променил, за това има невероятна еуфория и настроение в играта им. Направиха за смях най- защитаващия се отбор в А група, и то в два мача. В нашия отбор освен Краев и Орачев левскари няма. Всички останали играят за пари (без тях не може) и изобщо не знаят какво значи Левски. Но на тези момчета още не им намериха място на терена, където са най- добри и полезни, а само ги лашкат на различни позиции. Когато те използват за пълнеж само ти свалят самочувствието и ти смъкват класата. За това вместо да си вдигнат класата свалиха нивото си. Вървим по пътя на делиорманци, без собствени кадри, само с наемници. Но по този път се върви с много пари. Ние нямаме. Значи трябва да вървим по пътя на Аякс, Звезда, Литекс. За пръв път треньор на Левски търси победата (дали?) като извади офанзивен футболист и пусна дефанзивен. За пръв път великата синя публика се забавляваше от душа и сърце въпреки безличната и постна продукция на терена. За пръв път хората коментираха повече сектора, отколкото играта. Не е нормално от добра машина да излиза калпава продукцията. Време е да се сменят майсторите. И двамата.

Разбирам болката ти. Но хайде да слезнем на земята. Играхме срещу отбор,който реално на всеки един пост има като индивидуалност по-добър-футболист от който ние имаме на същия пост. Примерно за Сисиньо броиха 3.4 млн евро, за Кафу -2,5 млн евро , за Натаниел малко по-малко, за Кешеру- 1 млн за 1 година. Ами то само за двама техни футболсти са платени повече отколкото ни е нас годишния бюджет. На терена не играе името на отбора,а играчите.
Ако мислиш,че аз искам по-малко от теб Левски да излезе с Христов и Аденидже като нападатели, а по крилата Нар и Менголо, се лъжеш. Но ако излезнехме с такава атакуваща формация най-вероятно щяхме да загубим тежко.
Иначе преди доста време писах в този форум,ако някой може да пососчи клуб,който се издържа от успешно от създаване и продажба на собствени кадри в дългосрочен план, да подсочи такъв -аз не се сещам. Добре си посочил Аякс, Цървена Звезда, Литекс, бих добавил и Партизан,Динамо(З)( с известни уговорки),Хайдук(Сплит)- да се сещаш за някакви успехи на тези отбори. Или общо взето повечето от тези отбори висят с огромни задължения и май са в практически фалит..
За мен всеки играч ,който е с екипа на Левски е левскар,няма значение дали е наш юноша или не. Би ли казал че Прохазка, Костадинов,Ал.Ем.Александров играят с по-малко желание и раздаване от нашите юноши?

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 24 апр 2016 12:40

Това с полупразният сектор А беше много тъпо :oops: яко се изложихме :idea:
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 24 апр 2016 12:56

Първо честит ви обновен сектор, дано след време да си честитим обновени стадиони.
Екстра е, само козирката липсва, и за мен лично затова не се напълни.Разни ефета, които се вясват един път на мач в годината са се отказали в последният момент като са видели времето.Но не е болка за умирачка, да я докарваме в повече мачове до такава бройка фенове, няма да е лошо.И само с хубава игра, и удобства по стадионите, ще върнем хората които се вясват по един мач в годината.
Мача, беше мъка за топката.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 24 апр 2016 12:58

За мача - с малко раздвоени чувства съм. Напълно резонно равенство 0:0 . От една страна ми се искаше Левски да надиграе Лудогорец,но уви това са реалностите в момента. Получи се т.н гросмайсторско реми.
Реално в атака не създадохме нищо особено. Но в защита бяхме добре. Нека ако някой се сеща за мач на Лудогорец в който те не са създали нито една голова опасност пред вратата на другия отбор(говоря за мачове у нас) и не са имали удар в очертанията на вратата да посочи за такъв мач. Аз не се сещам за такъв мач.
За мен Левски игра добре първото полувреме ,но второто полувреме дистанцията между нападателите(я) и халфовете стана много голяма и нямаше как да се създаде нещо в офанзивен план. Пред нашата врата беше същото игра се насигурно. Но има и нещо друго за мен успех срещу по-класен отбор се постига точно с такъв тип игра . Просто в този мач Прохазка и Костадинов от нашия отбор неутрализираха Марселиньо ,но от това и ние пострадахме в офанзивен план.
За нашите играчи: За мен Нар може да се окаже много сериозно попадение- много силен в игра един на един, определено си има и техника и бързина.
за мен много силен мач направи и малкия Сашо. Другите в защита също играха на много добро ниво в това число и В.Минев.
За мен Краев малко изневери,но тук добрата новиан е че вече не изглежда като манекен на Кокалоимпекс, а си изглежда доста прилично-понатрупал е доста мускулна маса. Лично за мен аз не виждам проблем защо при едно евентуално напускане на Бедоя, точно Краев да играе на неговата позиция ( за мен това е може би най-силната му позиция).
Трябва да отбележа и ,че на два пъти нашите направиха заучено изпълнение на корнер и изненадаха защитата на Лудогорец ,за съжалние не се стигна до гол, но при всички случаи за мен беше приятна изненада.

Потребителски аватар
отец Онуфри
Контакти:

Мнениеот отец Онуфри » 24 апр 2016 12:58

mikata написа:Това с полупразният сектор А беше много тъпо :oops: яко се изложихме :idea:

И аз се разочаровах, но при такива скъпи билети, лошото време и незначителността на мача, посещаемостта е напълно обяснима. Неприятно ми е да го кажа, но до края на сезона според мен няма да се пълни дори и толкова.
[wrapimg=]http://www.lifesport.bg/uploads/images/00312790.jpg[/wrapimg]

[rimg]https://pbs.twimg.com/media/C4wMzMUW8AAgLoc.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 24 апр 2016 13:15

За разлика от някои футбалери, Нар е много умен играч и винаги търси да комбинира със свой съотборник, дано го задържим по- дълго време.
П.С. не мога да разбера, защо се центрира към него, непонятно ми е, висок е колкото мен, около 160 разбирайте..
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 24 апр 2016 13:21

mikata написа:Баждеков каза,че са продадени над 13 000 билета,сега дали всички са били на мача е друг въпрос :oops:

13 400 е точната цифра, с поканите и картите около 15 000. Това показва и погледа над секторите-претъпкан Б( 6 000), около две трети от В( 5. 500) и около 4.500 в А. Аз лично очаквах съвсем друго . Явно ТикетПро са отчитали продажбите заедно с картите. Турникетите също не вършат работа, защото нашите два билета не им разчетоха баркода и влязохме без да минем оттам.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 24 апр 2016 13:28

THE G.A.M.E написа:
Мистри написа:И само тук в по-голямата си част има защитници.

Аз на стадиона не чух някой да е против Стоев. :roll:
Силно се съмнявам, че само тук подкрепата за него е масова.

Подкрепям! Ходещите на стадиона виждат нещата под друг ъгъл и на живо, вчера на няколко пъти усетиха, че сините се раздават, а съперникът поддава и мощно ги вдигнахме за щурм. За пишманразбирачите-с двама нападатели с Лц няма как да играем, още повече Тунде не е готов тактически. С Пирин-да!
Стоев говореше, че ТАЗИ година няма как да се мерим с Лц. Примерът с Райо и Реал се отнася до бюджетите, а не до самите отбори. Догодина ще е друго и това си пролича снощи.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 24 апр 2016 13:32

ralka_levskarka написа:Едно въпросче- господин полицай защо бе изпратен пред Сектор Б? За да провокира ли?

Пълна простотия! Нищо не е предизвикало такава демонстрация. Е, пяхме за " оооо-селско вратарче!" а нашата група В към Б яко хранеше Моци с " рижав *******", но това не може да е причина...

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 24 апр 2016 13:33

Сираков връща ли се :?:
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Върни се в “Левски”