Марек (Дупница) - Левски (София) 1-1 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши срещата между отборите на Марек и Левски София

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
gzagorov
Контакти:

Re: Марек (Дупница) - Левски (София)

Мнениеот gzagorov » 04 окт 2014 17:22

James Beattie написа:
W84me написа:Момчета, с Крумов, Белаид и Домовчийски няма да стане. Аз поне съм доволен, че Левски играе честен футбол.

Ти на 2 измислени дузпи, честна игра ли му викаш :mrgreen:

А ти анализите след мача не ги ли гледаш? Треньорът на Марек призна за дузпите (като само втората е малко спорна, относно трактовката), а и всички видяха играта с ръка при гола на Марек, някакъв коментар по този въпрос?
Малко като мача на Лудите срещу Реал - съдията бил виновен, нищо че първото полувреме отмени чист гол на Роналдо, а и остана съмнение, че при едно изчистване при вратата на Лудогорец, топката е преминала гол-линията. Ама съдията виновен, нали?
Последна промяна от gzagorov на 04 окт 2014 17:25, променено общо 2 пъти.
Лицензионната комисия при БФС:
Въз основа на предоставените документи, с решение от 30.06.2016 година, се изменя издадения лиценз, както следва:
1. Наименованието „ПФК ЛИТЕКС ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - “ПФК ЦСКА - СОФИЯ" ЕАД.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 04 окт 2014 17:22

седемнамалко написа:
W84me написа:Момчета, с Крумов, Белаид и Домовчийски няма да стане. Аз поне съм доволен, че Левски играе честен футбол.

Крумов си игра много добре днес, и топката отнемаше и напред игра добре, и хубава тупалка тресна. Белаид е класа, не знам какво имате срещу него всички, малко като с Гаджев положението. А домо да си ходи, няма значение кой ще играе на негово място, може да е резервния вратар или въобще никой - по-добре ще е.

Гола на Марек е след грешка на Белаид! Първо - не може да я подаде на Минев, който беше на 4 метра от него, а после губи единоборство! Направилият, според теб, страшен мач - Крумов пък покри засадата при същото положение, Стойчев се изтегли напред, а тоя хубавец остана на място да маха с ръце!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 04 окт 2014 17:22

Момчетата от Марек играха колкото им позволяват възможностите и си заслужиха точката...Но в отбора на Левски се откроиха категорично няколко души, които умишлено не играят за победа в този мач. Един от тях беше Гаджев. Дори малко преди да бие дузпата си казах, че няма да я вкара...Личи си всичко...В кръга на майтапа, но преди да я удари- каза нещо на съперников играч. Сигурно го е успокоил, че няма да я вкара ;)
Видно е за пореден път, че Крумов, Белаид, Домовчийски и донякъде Педро- не са за този отбор... Избират си мачове в които да се понапънат, но в повечето се дънят жестоко...И ако на Крумов това са си му възможностите, то другите (вкл. и Гаджев) започвам сериозно да се съмнявам, че играят симулативно...
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 04 окт 2014 17:23

Слабичко, но типично по нашенски. Бием Лудогорец и след това ни лубка Марек. Не трябваше да даваме повод на прасюгите да грухтят, но и т'ва го има в зара. Отивам "да давята мъката" с домашарка, наздраве :lol:
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 04 окт 2014 17:24

santiliana написа:Момчетата от Марек играха колкото им позволяват възможностите и си заслужиха точката...Но в отбора на Левски се откроиха категорично няколко души, които умишлено не играят за победа в този мач. Един от тях беше Гаджев. Дори малко преди да бие дузпата си казах, че няма да я вкара...Личи си всичко...В кръга на майтапа, но преди да я удари- каза нещо на съперников играч. Сигурно го е успокоил, че няма да я вкара ;)
Видно е за пореден път, че Крумов, Белаид, Домовчийски и донякъде Педро- не са за този отбор... Избират си мачове в които да се понапънат, но в повечето се дънят жестоко...И ако на Крумов това са си му възможностите, то другите (вкл. и Гаджев) започвам сериозно да се съмнявам, че играят симулативно...

Добре, че ми напомни за тоя нещастник Педро! Има само един спринт, сложи ли си я на крака всичко свършва!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

седемнамалко
Контакти:

Мнениеот седемнамалко » 04 окт 2014 17:25

W84me написа:
седемнамалко написа:

Крумов си игра много добре днес, и топката отнемаше и напред игра добре, и хубава тупалка тресна. Белаид е класа, не знам какво имате срещу него всички, малко като с Гаджев положението. А домо да си ходи, няма значение кой ще играе на негово място, може да е резервния вратар или въобще никой - по-добре ще е.

Гола на Марек е след грешка на Белаид! Първо - не може да я подаде на Минев, който беше на 4 метра от него, а после губи единоборство! Направилият, според теб, страшен мач - Крумов пък покри засадата при същото положение, Стойчев се изтегли напред, а тоя хубавец остана на място да маха с ръце!

Белаид беше ФАУЛИРАН преди гола на Марек.

Потребителски аватар
matador1
Контакти:

Мнениеот matador1 » 04 окт 2014 17:25

Понякога съдиите изравняват.

седемнамалко
Контакти:

Мнениеот седемнамалко » 04 окт 2014 17:28

nikita 333 написа:
gzagorov написа:
James Beattie написа:

Ти на 2 измислени дузпи, честна игра ли му викаш :mrgreen:

А ти анализите след мача не ги ли гледаш? Треньорът на Марек призна за дузпите (като само втората е малко спорна, относно трактовката), а и всички видяха играта с ръка при гола на Марек, някакъв коментар по този въпрос?
Малко като мача на Лудите срещу Реал - съдията бил виновен, нищо че първото полувреме отмени чист гол на Роналдо, а и остана съмнение, че при едно изчистване при вратата на Лудогорец, топката е преминала гол-линията. Ама съдията виновен, нали?

А за отмененият чист гол нещо,ммм?

Не са ни отменяли чист гол, с*лски. Трябваше да отменят този на Марек, но го пуснаха.

седемнамалко
Контакти:

Мнениеот седемнамалко » 04 окт 2014 17:32

пълководец написа:Видя се колко им беше чиста победата срещу Лудогорец... 8-) Къде тръгнахте да се надъхвате, че даже и шампиони сте щели да ставате. :lol:

Има 21 кръга до края, не казвай "хоп". А, иначе, да Лудогорец ни продадоха мача, що да стават шампиони и да изкарват пари като могат да продадат мача на Батков, който пък бил фалирал (пак според вас), въобще мисленето не е ви много силна страна, разбираемо, но все пак?

Върни се в “Левски”