Левски удря всички в земята с петима милионери

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Re: Пресконференция на новия спонсор в Левски

Мнениеот Синьо сърце » 28 фев 2012 19:30

CTAHKO написа:Аз че съм си националист и расист си го признавам,не го крия и никога не съм го крил,че мразя циганите също си го признавам.Ама това ваш'то вече си е псевдопатриотизъм и живо лицемерие щото същите тези дето сега скачат и пърхат най-много,в едни други теми се надпреварваха да ме обиждат и да ми обясняват какъв расист съм бил,какъв националист и видиш ли това моето не било нормално.В крайна сметка какво излиза,че са големи "патриоти" ама не за всичко,а само за неща дето им отърват :roll: А в случая какво не им отърва не мога да разбера :roll: Футболистите на любимия им клуб ВЕЧЕ ще получават адекватно лечение и рехабилитация на контузиите си и веднага това стана национално предателство щото болницата била турска :lol: Искам да ми отговорите само на един,единствен въпрос :!: КАКВА ВИНА ИМА ТУРСКАТА БОЛНИЦА,ЧЕ НИЕ ПЕТ ВЕКА СМЕ БИЛИ ПОД ОСМАНСКО ИГО :?: :?: :?:

Никаква. Питай ги и защо феновете на Звезда и Партизан не протестират срещу същата болница...
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Re: Пресконференция на новия спонсор в Левски

Мнениеот Eminem » 28 фев 2012 19:30

shotgun blues написа:Ами какво да направим,аз БНТ и БТВ не гледам от години,единственнно мачовете гледам
СРАМ е че Българската национална телевизия излъчва новини на турски,както и БТВ друга национална телевизия излъчва турски глупости нон-стоп :geek: СРАМ е и че отбора носещ името на АПОСТОЛА се продаде на турци :geek:

Как какво да направим...Вашите коментари днес бликат от патриотизъм. Щом като сте такива патриоти, не трябва да се задоволявате само с коментари във форумите, а да се изсипите всички тези "патриоти" пред БНТ и парламента и да протестирате, докато не спрат новините.
Но вие не сте патриоти, вие сте псевдо патриоти ! Използвате думата патриотизъм само, когато на вас ви е удобно.
Ето още един пример: Защо не казахте нищо, когато една чалгаджийска песен на един циганин се гавреше с Химна на Българската Армия ?
Къде бяхте тогава ? Къде беше вашия патриотизъм тогава ? Ще ти кажа къде бяхте... Бяхте върху столовете и масите в дискотеките и удряхте гюбеци под звуците на тази песен, която е гавра с химна. И сега имате(не конкретно теб) наглостта да говорите за патриотизъм ?

Потребителски аватар
Син до гроб
Контакти:

Re: До Г_н Грънчаров

Мнениеот Син до гроб » 28 фев 2012 19:35

Pichichi написа:До колкото разбирам болницата ще лекува играчите на Левски без пари за няколко години !!!
Логото на болницата няма да е в/у екипировката на отбора !!!
Не разбирам от какво са недоволни феновете , имате ли си на идея какви суми се плащат за операции
и лечение на контузени играчи ? Предлагам им на феновте пуснали тази декларация те да поемат
финансирането на лечението на контузилите се играчи и да ги пращат в Русия или Германия !!!
И понеже не съм силен в историята на Левски но само съм чувал че са започнали с екипи на
Галатасарай !!!! Не виждам къде ви е проблема , турци били !!!

Чувал си,аха,пак нещо комплекса ви наляга пък ми се струва на мен. Екипите са от Руминия и по-специално от Рапид Букурещ.Спри да четеш ГА,Колела,Петковци
Децата в игрите за Левски мечтаят,за славния Левски -футболен тим.И старците шапките даже си свалят пред славния Левски-НЕПОБЕДИМ!
Евала бе Джони Деп,направи ли допинг тест ? http://www.youtube.com/watch?v=Ef-ibHWzTJ8 Поздрав за сиропираните !

Потребителски аватар
topchaki
Контакти:

Re: Декларация на феновете на Левски за новия спонсор

Мнениеот topchaki » 28 фев 2012 19:44

Жалко за дедите ви !Срамно за децата ви !Малко по малко ни дистанцирате от любимия отбор.Аз се чудя откъде се събра толкова безразличие в последните дваисетина години ? Джамии,новини на турски,турци в парламента,псуват ни и ни наричат всякак и има българи където с лека ръка казват че сме били в 21 век.Да ама не

Потребителски аватар
galin56
Контакти:

Re: До Г_н Грънчаров

Мнениеот galin56 » 28 фев 2012 19:44

Pichichi написа:До колкото разбирам болницата ще лекува играчите на Левски без пари за няколко години !!!
Логото на болницата няма да е в/у екипировката на отбора !!!
Не разбирам от какво са недоволни феновете , имате ли си на идея какви суми се плащат за операции
и лечение на контузени играчи ? Предлагам им на феновте пуснали тази декларация те да поемат
финансирането на лечението на контузилите се играчи и да ги пращат в Русия или Германия !!!
И понеже не съм силен в историята на Левски но само съм чувал че са започнали с екипи на
Галатасарай !!!! Не виждам къде ви е проблема , турци били !!!

+1
Много ми е интересно хора, които дават средно по 2 лв. на месец (2 домакински мача по 1лв. билета) и веднъж на 3 години си купят една фланелка и един шал и то я от официалния магазин, я от някоя сергия (менте от което парите не отиват в клуба). Та същите тия хора дават декларации и съвети , едва ли не заповеднически, по финансовите въпроси на клуба. Със какви очи, питам аз?

7271
Контакти:

Мнениеот 7271 » 28 фев 2012 19:47

Тези с декларацията просто не могат да мислят, нито пък познават историята и веруюто на Апостола.Васил Левски никога не е имал нещо против турския народ, борбата му е най - общо казано за национална независимост и отърваване от ярема на турската империя. В този смисъл няма нищо възмутително в това отборът ни да бъде спонсориран от турска болница. Същевременно, не знам дали си давате ясна представа за това, че българинът на територията на Балканския полуостров е посрещан най - радушно именно в Турция. Апропо, тази държава е далеч по - напред от нас в икономическото си развитие, защото никога в нея не е имало комунизъм под никаква форма.
От друга страна, наистина поведението на ръководството на тима беше невероятно тъпо. У всички бяха налице очакванията за представяне на новия генерален спонсор, дори собственик. Получи се ужасно конфузна ситуация. Ако така мисли да работи Ст. Шишков и занапред, по - добре да се маха овреме... Що се отнася до Батков, глупостите му са безброй и трябва час по- скоро да се разкара...

7271
Контакти:

Мнениеот 7271 » 28 фев 2012 19:48

Забравих да спомена. Къде бяха деклараторите на финала за купата на България по баскетбол например ?

Потребителски аватар
galin56
Контакти:

Мнениеот galin56 » 28 фев 2012 19:50

7271 написа:Тези с декларацията просто не могат да мислят, нито пък познават историята и веруюто на Апостола.Васил Левски никога не е имал нещо против турския народ, борбата му е най - общо казано за национална независимост и отърваване от ярема на турската империя. В този смисъл няма нищо възмутително в това отборът ни да бъде спонсориран от турска болница. Същевременно, не знам дали си давате ясна представа за това, че българинът на територията на Балканския полуостров е посрещан най - радушно именно в Турция. Апропо, тази държава е далеч по - напред от нас в икономическото си развитие, защото никога в нея не е имало комунизъм под никаква форма.
От друга страна, наистина поведението на ръководството на тима беше невероятно тъпо. У всички бяха налице очакванията за представяне на новия генерален спонсор, дори собственик. Получи се ужасно конфузна ситуация. Ако така мисли да работи Ст. Шишков и занапред, по - добре да се маха овреме... Що се отнася до Батков, глупостите му са безброй и трябва час по- скоро да се разкара...

А пък ти все едно си му бил приятел на Апостола, та знаеш с подробности какво му е веруюто и прочие. Едно е какво пише в учебника по история, друго е какво е било с подробности в реалния му живот. Ние може само да гадаем.

Потребителски аватар
Bartolomej
Контакти:

Мнениеот Bartolomej » 28 фев 2012 19:50

абе тука много туркофили бе
жалка работа българите са изчезваяща нация
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита

Потребителски аватар
Mickey Mauser

Мнениеот Mickey Mauser » 28 фев 2012 19:52

Bartolomej написа:абе тука много туркофили бе
жалка работа българите са изчезваяща нация

Ти нали не си от тази нация,какво си се разтревожил? :lol:
[offtopic]Моля,хора в неравностойно умствено и психическо здраве да избягват контакти с мен[/offtopic]

Върни се в “Левски”