Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Re: Най - важния мач на Левски

Мнениеот milen.hristov » 30 окт 2014 23:22

santiliana написа:
BadBoy написа:Лицето Батков отдавна е буква безгласна, но щом си мислите, че той е виновен, нека си ходи на мига.

Утре да реши да напусне клуба и да ПОДАРИ акциите, няма на кой да ги остави в момента.

Аз съм готов да ги взема. Гарантирам, че ще се справя много по-добре с управлението на Клуба в сравнение с търбуха... То, не че е много трудно това да бъде сторено... Трябва да бъде издадена ръководство-книга: "Как да НЕ СЕ управлява Професионален футболен клуб" като да се използва целият престой на търтея с орден "Стара планина" даден му от агент Гоце...

То и аз така съм готов да ги взема, ама нали в този клуб трябва и да се вадят пари за издръжката му, клуб с помощи и просене не се издържа

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот milen.hristov » 30 окт 2014 23:26

Всички сме на едно мнение, че Батков незабавно трябва да се разкара. Не трябва да забравяме обаче, че Батков не е на терена и не ги тренира онези там. Да не се заблуждаваме, че след като Батков го няма от Гонзо ще стане нещо, независимо треньор или директор.

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 31 окт 2014 01:12

Огромна грешка са подобни назначение като това на Гонзо, реално е в Левски заради футболиста Гонзо, а не поради факта, че притежава идеални управленски качества, добър мениджмънт и треньорски умения.
Обикновено от добрите футболисти, защото Гонзо за нашите стандарти си беше перфектен футболист, добър треньор не става и не е като да няма много примери, има изключения, но са малко.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 31 окт 2014 10:14

BadBoy написа:Огромна грешка са подобни назначение като това на Гонзо, реално е в Левски заради футболиста Гонзо, а не поради факта, че притежава идеални управленски качества, добър мениджмънт и треньорски умения.
Обикновено от добрите футболисти, защото Гонзо за нашите стандарти си беше перфектен футболист, добър треньор не става и не е като да няма много примери, има изключения, но са малко.

Можем да поспорим относно определението перфектен. Беше силов играч с много голове срещу вечния съперник. Когато отиде в страни където се играе истински футбол веднага се видя колко струва. Но това е друга тема. Управлението, мениджмънта и треньорските умения се друга материя. В последните години той недвусмислено доказа, че освен непозната е и непосилна за него. Още при първия му престой (когато мачкаше Ясен) споделих, че разрушенията които този човек ще нанесе на клуба друг кадърен треньор ще може да възстанови след три години упорит труд. Отстрани е лесно да се критикува. Всички го правим. И аз се хващам понякога че прекалявам. Но всички го правим от любов към Левски. Всеки изразява любовта си по свой си начин. Но никой не казва как да излезем от кризата. Рецепта не мога да дам тъй като не зная реалностите вътре в клуба. Другото е стрелба напосоки. Тези които знаят- бездействат. Сигурно защото е най- лесно. Те самите го казват: Играем мач за мач т.е. мислим ден за ден. Никой от факторите не мисли за утре. А Левски трябва да го има и утре. И за това я караме по лесния начин- Батков вън, Сираков вън, Стоилов вън, Гонзо вън...А бе всички вън! А после?

Потребителски аватар
Sinite ot Sofia
Контакти:

Мнениеот Sinite ot Sofia » 31 окт 2014 10:28

Питам: "Къде сте сега тези, които бяхте Убедени, че СЗ и останалите взимат пари, за да пазят ТКБ?" Сипеха се какви ли не глупости, как фракциите са основния проблем на Левски Вековень, защото, видите ли, пазели батков! Макар да съм сигурен, че сега ще има разни помисли от този тип: "спрял им е парите и вече не са зад него" ; "друг им дава повече" и т.н. Истината е, че трябва да бъдем заедно, сега повече от всеки път. Назрява една борба, едната страна в която сме ние, водени от дълга към нашия любим отбор, нашата чест и гордост. Когато ние сме заедно.. няма кой да ни бутне! ЛЕВСКИ е на 100, а ще стане и на 200.. заради нас!!!
Децата в игрите за Левски мечтаят, за славния Левски футболен тим...

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 31 окт 2014 11:25

Левски ще про­дължи без центра­лен нападател до зимата. Вчера тран­сферът на холандс­кия нападател Гийон Фернандес про­падна след 5-часови преговори. Още рано сутрин­та той се появи на „Герена" и мина за­дължителните ме­дицински изследва­ния, след това и функционални тестове, които установиха, че е в отлична форма. Проблемите за Левски се появи­ха обаче на масата на преговорите, ка­то разминаванията се оказаха твърде големи.

Фернандес е имал претенции да вземе 100 000 евро за договор до края на сезона. Отделно от това той е искал да получи пари на ръка веднага при подписването на контракта. Освен всичко в договора на Фернандес е трябвало да има клауза за освобождаване за 0 евро, или иначе казано, Левски да го пусне без пари още през зимната пауза.

Условията на хо­ландския голаджия са се оказали непо­силни за „сините" шефове. От „Гере­на" са били готови да му предложат тава­на на заплатите в момента в клуба -8000 евро на месец. Сумарно до месец май това означава, че Фернандес е трябвало да вземе около 56 000 евро, или почти двойно по-малко от искано­то.

Aко това са наистина условията на нападателя, и аз да съм на мястото на Баждеков и Гонзо, няма да се съглася. Този се е помислил за е*ахти звездата.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 31 окт 2014 11:56

Майната му на негрото в момента, важното е, че организираните привърженици се надигат :!:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 31 окт 2014 12:48

milen.hristov написа:То всичко хубаво, всички сме против Батков, и трябва да се махне. Все пак не искам клубът ми да се издържа както баскетболният Левски или пък Локо Пд. Няма сериозен клуб в света който да се издържа от феновете си, колко пък тези на Левски могат се вижда с поредните глоби и наказания.
п.с. То и аз ако съм в Левски ще правя всичко за клуба като Гонзо, но това не означава, че съм компетентен и ще си върша работата на нивото на Левски. Гонзо е управлявал клуба и при далеч по-добри финансови времена за клуба, резултатите бяха същи нулеви години, той просто не умее да управлява нито с пари, нито без пари. Хубава програма беше написал, но след като не знае как да я изпълни е време да си ходи.

Не искам да те обиждам ,но всяко едно търговско дружество в света(в това число и професионалните футболни клубове) се самоиздържа,ако не може да се самоиздържа то е обречено. Най-големия капитал на един ПФК са точно неговите фенове. Реално погледнато всеки един ПФК се издържа от неговите фенове по един или друг начин. Няма да сме ние тези ,които са открили топлата вода,че най-голямото перо в бюджета на един ПФК са приходите от тв.права. Веднага след това идва продажбата на фен артикули и марката на клуба, следват приходите от реклама и спонсорски договори.
Ще си позволя да припомня един мач игран от Левски преди малко повече от 4 години -срещу Калмар ,когато фенове на Левски платиха около 1 млн лева за да гледат мача по интернет при положение че мача се игра в разгара на ваканционния период,когато осигуряването на надежна интернет връзка беше проблем,а и много хора се страхуват да извършват плащания по интернет. Малко аматжорски и грубо казано но всеки мач на Левски се гледа от не по-малко от 200 хил абоната,ако всеки от тях плати по 1лв(цената на 1 билет пт градския транспорт) за около 20 мача това прави 4 млн лева.
В съседна Турция Бешикташ печели на година минимум по 40 млн евро от фен артикули ,като вземем под внимание демографските и икономически реалности у нас и в Турция -едни 3 млн лева от това перо ми изглеждат напълно реални.
Спасението на Левски е напълно възможно и реално,но то минава през джоба на всеки от един от нас .
Иначе и в момента има кандидати за Левски ,аз без да претендирам за кой знае каква информираност знам за 3 кандидата плюс четвърти,който на този етап е още далечен и хипотетичени на който Т.Батков най-вероятно иска да даде Левски ,но там работата е още много зелена и има прекалено много"но,понеже,обаче,защото ;) ",и зависи от прекалено много неща включително и от дискусията ,която върви в момента в НС. Докато другите 3 кандидата са за мен са крайно неприемливи-аз не искам да виждам начело на Левски личности като Б.Манчев, Д.Пеевски или някоя подлога на ББ. Ясно е че с всеки един от тях Левски ще има несравнимо по-мощен гръб от който и да е друг футболен клуб у нас. Но има и нещо друго ,ако някоя от тези личности наистина искаха Левски ,отдавна щеше да го е взел, образно казано щеше да каже на Т.Батков "Тодоре вземи това ,което ти давам и забрави за Левски и дълговете му към теб,защото иначе знаеш какво може да се случи на целия ти бизнес". Това досега не се е случило...
Последна промяна от honda на 31 окт 2014 13:11, променено общо 1 път.

Карамел Му
Контакти:

Мнениеот Карамел Му » 31 окт 2014 12:53

Sinite ot Sofia написа:Питам: "Къде сте сега тези, които бяхте Убедени, че СЗ и останалите взимат пари, за да пазят ТКБ?" Сипеха се какви ли не глупости, как фракциите са основния проблем на Левски Вековень, защото, видите ли, пазели батков! Макар да съм сигурен, че сега ще има разни помисли от този тип: "спрял им е парите и вече не са зад него" ; "друг им дава повече" и т.н. Истината е, че трябва да бъдем заедно, сега повече от всеки път. Назрява една борба, едната страна в която сме ние, водени от дълга към нашия любим отбор, нашата чест и гордост. Когато ние сме заедно.. няма кой да ни бутне! ЛЕВСКИ е на 100, а ще стане и на 200.. заради нас!!!

Явно на колегите ти им е неудобно да отговорят,та ще го направя аз.Много е просто.От някое време насам се чува,че Батков не плаща на стюардите-респективно на НКП.Гугутките усетиха,че е изцеден до дупка и бита карта, и обърнаха палачинката.Батков не е зло от седмица ,месец или година,но докато се плащаше не се правеха зулуми в секБтор,нито се даваше някой да шукне против него.Преди време на един-два мача се мерна задраскан мустак,който изчезна яко дим.В общи линии, това е.Успех в доенето на следващия собственик :)
30.05.2016г
Г.Иванов-Гонзо пред медиите:
"След като останахме сами в А група,момчетата си повярваха,заиграхме футбола който искахме и логично се класирахме за ЛЕ,завършвайки ВТОРИ!"

Потребителски аватар
Sinite ot Sofia
Контакти:

Мнениеот Sinite ot Sofia » 31 окт 2014 13:31

Карамел Му написа:
Sinite ot Sofia написа:Питам: "Къде сте сега тези, които бяхте Убедени, че СЗ и останалите взимат пари, за да пазят ТКБ?" Сипеха се какви ли не глупости, как фракциите са основния проблем на Левски Вековень, защото, видите ли, пазели батков! Макар да съм сигурен, че сега ще има разни помисли от този тип: "спрял им е парите и вече не са зад него" ; "друг им дава повече" и т.н. Истината е, че трябва да бъдем заедно, сега повече от всеки път. Назрява една борба, едната страна в която сме ние, водени от дълга към нашия любим отбор, нашата чест и гордост. Когато ние сме заедно.. няма кой да ни бутне! ЛЕВСКИ е на 100, а ще стане и на 200.. заради нас!!!

Явно на колегите ти им е неудобно да отговорят,та ще го направя аз.Много е просто.От някое време насам се чува,че Батков не плаща на стюардите-респективно на НКП.Гугутките усетиха,че е изцеден до дупка и бита карта, и обърнаха палачинката.Батков не е зло от седмица ,месец или година,но докато се плащаше не се правеха зулуми в секБтор,нито се даваше някой да шукне против него.Преди време на един-два мача се мерна задраскан мустак,който изчезна яко дим.В общи линии, това е.Успех в доенето на следващия собственик :)

Въпросът беше риторичен, тъй като за мен беше ясно какви ще са отговорите ( вкл. и твоя). Ако бяха замълчали - "ама той батков им плаща да мълчат".. а сега - "няма пари, няма защита за батков". Разбирате ли колко абсурдно е цялото това нещо? В спорове по този въпрос не ми се участва, защото много малко са запознатите.
Децата в игрите за Левски мечтаят, за славния Левски футболен тим...

Върни се в “Левски”