caci написа:Божинов е желан от Салернитана
04 август 2014 18:15
Клубът от третото ниво на Италия иска да привлече Валери, твърдят на Апенините...
Това е несериозно бе хора, не знам защо изобщо го коментираме

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
caci написа:Божинов е желан от Салернитана
04 август 2014 18:15
Клубът от третото ниво на Италия иска да привлече Валери, твърдят на Апенините...
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
boabbb написа:Донякъде ми е жал за него ... Да имаш такъв потенциал и да осъзнаеш, че си се прее*алРастеж на кариерата по експоненциален, едва ли не, принцип и после същото падение. И накрая rock bottom на 27 години ( ще ме извинявате, ама след като си играл за Юве и Сити, слабата игра в Левски си е rock bottom )
tiamat написа:boabbb написа:Донякъде ми е жал за него ... Да имаш такъв потенциал и да осъзнаеш, че си се прее*алРастеж на кариерата по експоненциален, едва ли не, принцип и после същото падение. И накрая rock bottom на 27 години ( ще ме извинявате, ама след като си играл за Юве и Сити, слабата игра в Левски си е rock bottom )
Извинявай, ама какво е роцк боттом?
boabbb написа:
Удряне на дънотоС тая игра при вас, нито може да си оправи кариерата, нито и вие много ще го търпите подобна мърда
Сега гледах някъде, че Пепе бил сбъркал щото ги карал да ходят на тренировки рано ( около 8 часа
) и вечер като играли от 20 часа, им се спало
![]()
![]()
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
Димитър Димитров - Херо призна, че има желание да помага на Левски. Той заяви, че разговорите за неговото завръщане в Левски не са водени нито с Георги Иванов, нито с Тодор Батков, а с други хора от ръководството на клуба. "Разбира се, че искам. Винаги съм имал желание. Имало е причини да не съм там в годините, в които съм бил поканен. Аз съм бил винаги отворен в това отношение", каза Херо пред ТВ7. Той допълни, че на този етап все още не е уточнено нищо. По-рано днес се появиха информации, че Димитров ще започне работа на стадион "Георги Аспарухов" в понеделник.
Прочети повече на: http://www.sportal.bg/news.php?news=502357
Централен написа:Най -добрият трансфер тази година , би бил, директорът ГИ да продаде треньора ГИ .
Stahlgewitter написа:Централен написа:Най -добрият трансфер тази година , би бил, директорът ГИ да продаде треньора ГИ .
И Левски ще пребъде!
lans22 написа:АКО НАВЕДНЪЖ 20 ОТБОРА С ИМЕТО ЦСКА ПОБЕДЪТ ЛЕВСКИ В ЕНА И СЪЩА ГРУПА В ЕДИН И СЪЩИ СЕЗОН - ШЕ ГИ ПРИПОЗНАЕМ СИЧКИТЕ!
Потребители, разглеждащи този форум: Halo, THE G.A.M.E и 14 госта