Трансферно лято 2014 (Спекулации, трансфери, мълви и т.н)

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Re: Божинов е желан от Салернитана

Мнениеот TristaNNN » 05 авг 2014 11:09

caci написа:Божинов е желан от Салернитана
04 август 2014 18:15
Клубът от третото ниво на Италия иска да привлече Валери, твърдят на Апенините...

Това е несериозно бе хора, не знам защо изобщо го коментираме :|
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
tiamat
Контакти:

Re: Трансферно лято 2014 (Спекулации, трансфери, мълви и т.н)

Мнениеот tiamat » 05 авг 2014 16:14

boabbb написа:Донякъде ми е жал за него ... Да имаш такъв потенциал и да осъзнаеш, че си се прее*ал :roll: Растеж на кариерата по експоненциален, едва ли не, принцип и после същото падение. И накрая rock bottom на 27 години ( ще ме извинявате, ама след като си играл за Юве и Сити, слабата игра в Левски си е rock bottom )

Извинявай, ама какво е роцк боттом?

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 05 авг 2014 16:51

tiamat написа:
boabbb написа:Донякъде ми е жал за него ... Да имаш такъв потенциал и да осъзнаеш, че си се прее*ал :roll: Растеж на кариерата по експоненциален, едва ли не, принцип и после същото падение. И накрая rock bottom на 27 години ( ще ме извинявате, ама след като си играл за Юве и Сити, слабата игра в Левски си е rock bottom )

Извинявай, ама какво е роцк боттом?

Удряне на дъното :roll: С тая игра при вас, нито може да си оправи кариерата, нито и вие много ще го търпите подобна мърда :roll: Сега гледах някъде, че Пепе бил сбъркал щото ги карал да ходят на тренировки рано ( около 8 часа :o ) и вечер като играли от 20 часа, им се спало :lol: :lol: :lol:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 05 авг 2014 16:52

boabbb написа:
Удряне на дъното :roll: С тая игра при вас, нито може да си оправи кариерата, нито и вие много ще го търпите подобна мърда :roll: Сега гледах някъде, че Пепе бил сбъркал щото ги карал да ходят на тренировки рано ( около 8 часа :o ) и вечер като играли от 20 часа, им се спало :lol: :lol: :lol:

Пхахахаахах, това е добро наистина :mrgreen:
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
darakchiev_77
Контакти:

Мнениеот darakchiev_77 » 07 авг 2014 13:38

Димитър Димитров - Херо призна, че има желание да помага на Левски. Той заяви, че разговорите за неговото завръщане в Левски не са водени нито с Георги Иванов, нито с Тодор Батков, а с други хора от ръководството на клуба. "Разбира се, че искам. Винаги съм имал желание. Имало е причини да не съм там в годините, в които съм бил поканен. Аз съм бил винаги отворен в това отношение", каза Херо пред ТВ7. Той допълни, че на този етап все още не е уточнено нищо. По-рано днес се появиха информации, че Димитров ще започне работа на стадион "Георги Аспарухов" в понеделник.

Прочети повече на: http://www.sportal.bg/news.php?news=502357

Доста странно ми се струва Херо като консултант. Какво ще консултира и кого,
дали треньора или някой друг. Надали сегашния треньор би приемал консултации
от някой друг, въобще несъвместими характери ми се струват Гонзо и Херо. А ако
нито Гонзо нито мустака преговарят с Херо, тогава кой, Тонев може би. Ама той
уж не се бърка вече в делата на клуба, абе цирка е пълен.

Потребителски аватар
Централен

Мнениеот Централен » 07 авг 2014 21:22

Най -добрият трансфер тази година , би бил, директорът ГИ да продаде треньора ГИ . :lol:
„Човек заради едното име красно живей"
Рачко Пръдлето

" валидол за теб на 07 Окт 2013 19:32 :
Да и некрофил съм. "

Потребителски аватар
Stahlgewitter
Контакти:

Мнениеот Stahlgewitter » 07 авг 2014 21:58

Централен написа:Най -добрият трансфер тази година , би бил, директорът ГИ да продаде треньора ГИ . :lol:

И Левски ще пребъде!
Изображение

Потребителски аватар
tiamat
Контакти:

Мнениеот tiamat » 08 авг 2014 01:58

Stahlgewitter написа:
Централен написа:Най -добрият трансфер тази година , би бил, директорът ГИ да продаде треньора ГИ . :lol:

И Левски ще пребъде!

Искаш да кажеш, че без Гонзо няма да го бъде ли?

Потребителски аватар
Kris_men2000

Мнениеот Kris_men2000 » 08 авг 2014 17:17

Суперталантът от школата на Левски Станислав Иванов заминава на едноседмични проби в Ливърпул в понеделник. Роденият през 1999-а година централен нападател е част от отбора U17 на Левски с треньор Йордан Петков, но нашумя с победния гол за мъжкия отбор на сините в юбилейния мач с Лацио на 23-и май по случай 100-годишнината на клуба. Тогава Левски спечели с 3:2, като именно Станислав вкара гола. Пробите са уредени от мениджъра Антъни Раво от компанията Скаутинг тийм, която изпрати през юли Петко Христов от Славия в Уулвърхямптън. Заедно със Станислав Иванов като придружител ще пътува методиста на школата Иван Колев. Пробната седмица е фиксирана между 11-и и 17-и август. "Вече всичко е официално потвърдено и Станислав ще тренира със своя набор в Ливърпул- родените през 1999-а година. Ние бяхме в разговори с Ливърпул от няколко месеца. Клубът от Анфийлд имаше информация за момчето, но искаше да разбере, че той е постоянен в изявите си, а не "избухва" епизодично". "Искам специално да благодаря на директора на Академията на Левски Даниел Боримиров за позитивното отношение, сътрудничеството и помощта, които ни оказа", допълни мениджърът. А фактът, че Ливърпул кани играч на Левски при близо 1000 разгледани визитки на млади момчета от целия свят, говори достатъчно. "Станислав направи много добър сезон в школата на Левски и венец на представянето му беше попадението във вратата на Лацио по време на юбилейния мач. Предстоящата седмица в един от най-великите клубове в света ще бъде чудесна възможност за младия български играч да придобие опит и да види как работят връстниците му в един водещ клуб", каза още Антъни Раво пред БТА.

Прочети повече на: http://www.sportal.bg/news.php?news=502564 И след това чао банбина.А ние ще ревем ,че пак ни крадат супер талантите. А УЖ ЩЯХМЕ ДА РАЗВИВАМЕ И НАЛАГАМЕ МЛАДИТЕ ТАЛАНТИ.А КАКВО СТАВА БОРИМИРОВ ИМ ПОМАГА ДА БЯГАТ ОТ КЛУБА ПО-ЛЕСНО
Левски е като заспал вулкан.Стои си там горе на върха величествен,кротък и заспал.Но изригне ли всички горещо се молят на Господ да ги пощади. БОГ ПРОЩАВА НО ЛЕВСКИ НЕ.

Потребителски аватар
Raid
Контакти:

Мнениеот Raid » 08 авг 2014 17:24

Момчето отива на проби, което е чудесно. Ако е достатъчно добро, ще остане да тренира там, пък може след 2-3 години да се появи и в първия състав. Дори и да не се случи това и да го шитнат на някой друг отбор, поне ще е тренирал в една от добрите европейски школи и ще се е развил (дано). Ние тук не сме конкуренция - не можем да му предоставим условия, каквито би получил там. И какво да направи Дани? Да му спира развитието ли? Че с какъв мерак тогава момчето би играло за нас?
Успех на Станислав!
lans22 написа:АКО НАВЕДНЪЖ 20 ОТБОРА С ИМЕТО ЦСКА ПОБЕДЪТ ЛЕВСКИ В ЕНА И СЪЩА ГРУПА В ЕДИН И СЪЩИ СЕЗОН - ШЕ ГИ ПРИПОЗНАЕМ СИЧКИТЕ!

Върни се в “Левски”