Не съм си мислил, че може да играем по-слабо и да имаме по-слаби футболисти от тези, които имахме през пролетта, когато треньори бяха Сухия и Топчо.
Домовчийски, Белаид, Крумов, Гаджев, Велев, Педро, Миро Иванов и компания просто разбиха този мит.
Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Всекидневната около Левски
ГОНГ
Очакваното ново попълнение на Левски Гийон Фернандес вече кацна в София. Роденият в Холандските Антили играч пристигна днес заедно със своя агент и в следващите часове ще се подложи на медицински тестове, които трябва да удостоверят физическата му форма.
Представителите на родните медии успяха да изкопчат много малко от 28-годишният играч, който през миналия сезон спечели Купата на Холандия с Цволе. Причината за това беше, че неговият агент доста напористо отряза достъпа до клиента си призовавайки за търпение.
„Да, разговаряхме с Левски и мисля, че нещата са окей. Познавам Луис Педро от времето, когато играеше в Холандия“, каза самият Фернандес.
„„Защо не подписах по-рано? Не знам“, отвърна той предвид разговорите, които води с Левски през лятото. Тогава обаче финансовите претенции на футболиста бяха извън възможностите на „сините“.
...................
„Защо не подписах по-рано? Не знам“, отвърна той...

Очакваното ново попълнение на Левски Гийон Фернандес вече кацна в София. Роденият в Холандските Антили играч пристигна днес заедно със своя агент и в следващите часове ще се подложи на медицински тестове, които трябва да удостоверят физическата му форма.
Представителите на родните медии успяха да изкопчат много малко от 28-годишният играч, който през миналия сезон спечели Купата на Холандия с Цволе. Причината за това беше, че неговият агент доста напористо отряза достъпа до клиента си призовавайки за търпение.
„Да, разговаряхме с Левски и мисля, че нещата са окей. Познавам Луис Педро от времето, когато играеше в Холандия“, каза самият Фернандес.
„„Защо не подписах по-рано? Не знам“, отвърна той предвид разговорите, които води с Левски през лятото. Тогава обаче финансовите претенции на футболиста бяха извън възможностите на „сините“.
...................
„Защо не подписах по-рано? Не знам“, отвърна той...

[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

TristaNNN написа:ГОНГ
...................
„Защо не подписах по-рано? Не знам“, отвърна той...![]()
![]()
Той не знае защо подписва и сега... Няма си и на идея къде идва!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
- milen.hristov
- Контакти:
santiliana написа:Колко спечелени мача има т. нар. треньор, откакто пое отбора след Мурсия, че след мача с Лудогорец нещо се изхвърли сериозно в мнението си за способностите си?...И що не вземе да се махне, че ми писна да се "дуе" пред камерите, като че е печелил поне Лига Европа...
А аз бях оплют, че не съм част от еуфорията, и си казах какво да се очаква от този Левски
- milen.hristov
- Контакти:
mikata написа:Батков, стига си мълчал и си мишкувал. Излез и кажи пред всички и официално реалната продажна цена на Левски София. Продавай Левски! Махай се от Левски завинаги!
Смени 200 треньора, 600 футболисти, употреби всички легенди като бушони, зад които да се скриеш. Само ти си неприкосновен и никога виновен. Вечно жертва.
Милионите кредити към теб, които вечно "вадиш от джоба си" и ги сънуваш, си ги отпиши като цената за всичко, което си причинил и причиняваш на милиони левскари.
Левски има нужда от ново начало и бъдеще. То е без шуробаджанащината, която сте изплели в този клуб.
Тодор Костадинов Батков, излез и веднъж в живота си говори като мъж истината и само истината. Кой си ти в Левски, кой-кого е в Левски!?
П.С: Кога журналистиката в България ще започне да действа като такава и да задава истински и неудобни въпроси на правилните хора!?
Фонд "Сектор Б"
https://www.facebook.com/fondsectorb
Добре, но нали се сещате че цялата вина не е на батков. Къде са и тези ултраси от нкп, които толкова искаха Гонзо и ЗАЕДНО с батков го НАЗНАЧИХА, при положение, че знаеха колко не става или беше важно да се разкарат неудобните Сираков и Петев. Заедно с батков трябва да си ходи и ръководството на нкп и Гонзо разбира се.
milen.hristov написа:santiliana написа:Колко спечелени мача има т. нар. треньор, откакто пое отбора след Мурсия, че след мача с Лудогорец нещо се изхвърли сериозно в мнението си за способностите си?...И що не вземе да се махне, че ми писна да се "дуе" пред камерите, като че е печелил поне Лига Европа...
А аз бях оплют, че не съм част от еуфорията, и си казах какво да се очаква от този Левски
Стига си се правил и ти на най -големия разбирач ти да не мислиш ,че повечето тук вярват в обратното не ама тази ЛЮБОВ към ЛЕВСКИ ни кара поне с мен е така да тая някаква надежда ,че нещата ще се оправят.За жалост пред клавиятурата няма как да оправим нещата ние феновете а най -малко такива като теб.

W84me написа:TristaNNN написа:ГОНГ
...................
„Защо не подписах по-рано? Не знам“, отвърна той...![]()
![]()
Той не знае защо подписва и сега... Няма си и на идея къде идва!
Според мен утре ще му намерят някоя "контузия" и ще го пратят обратно.
- milen.hristov
- Контакти:
AN71 написа:milen.hristov написа:santiliana написа:Колко спечелени мача има т. нар. треньор, откакто пое отбора след Мурсия, че след мача с Лудогорец нещо се изхвърли сериозно в мнението си за способностите си?...И що не вземе да се махне, че ми писна да се "дуе" пред камерите, като че е печелил поне Лига Европа...
Стига си се правил и ти на най -големия разбирач ти да не мислиш ,че повечето тук вярват в обратното не ама тази ЛЮБОВ към ЛЕВСКИ ни кара поне с мен е така да тая някаква надежда ,че нещата ще се оправят.За жалост пред клавиятурата няма как да оправим нещата ние феновете а най -малко такива като теб.
Съжалявам, че съм се опитал да ти отнема надеждата
- santiliana
milen.hristov написа:mikata написа:Батков, стига си мълчал и си мишкувал. Излез и кажи пред всички и официално реалната продажна цена на Левски София. Продавай Левски! Махай се от Левски завинаги!
Смени 200 треньора, 600 футболисти, употреби всички легенди като бушони, зад които да се скриеш. Само ти си неприкосновен и никога виновен. Вечно жертва.
Милионите кредити към теб, които вечно "вадиш от джоба си" и ги сънуваш, си ги отпиши като цената за всичко, което си причинил и причиняваш на милиони левскари.
Левски има нужда от ново начало и бъдеще. То е без шуробаджанащината, която сте изплели в този клуб.
Тодор Костадинов Батков, излез и веднъж в живота си говори като мъж истината и само истината. Кой си ти в Левски, кой-кого е в Левски!?
П.С: Кога журналистиката в България ще започне да действа като такава и да задава истински и неудобни въпроси на правилните хора!?
Фонд "Сектор Б"
https://www.facebook.com/fondsectorb
Добре, но нали се сещате че цялата вина не е на батков. Къде са и тези ултраси от нкп, които толкова искаха Гонзо и ЗАЕДНО с батков го НАЗНАЧИХА, при положение, че знаеха колко не става или беше важно да се разкарат неудобните Сираков и Петев. Заедно с батков трябва да си ходи и ръководството на нкп и Гонзо разбира се.
Напротив! Абсолютно цялата вина е само и единствено на Батков! Нали той "кара влака"? Нали Левски е негова собственост? Е, а кажи ми ... Ти, у вас, като не си направиш добре сметката по ремонтни дейности, реализиране на планувани мероприятия и осереш всичко, кой ще търсиш виновен? Комшията ли? Жена си или пък децата си? Не, само и единствено ти ще си си виновен, приятелю, щото ти е толкова умствения багаж и не можеш да си организираш работата както трябва, че примерно нямаш възможностите да смениш дограмата с по-нова, че не можеш да поддържаш Мерцедес, при положение, че доходите ти не позволяват дори да имаш и Дачия... Надявам се, бях разбран правилно...

батков да се маха 

България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !