Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Re: Всекидневна около Левски.....

Мнениеот blue avalanche » 30 авг 2011 21:41

milen.hristov написа:Виж колко основни човека продадоха и колко се взеха.Кажи сериозен отбор който за три години е взел над 20 футболисти.Пък ако Батков иска резултати от него без да има реална власт,мъжа(какъвто беше като футболист)Гонзо излиза и каква нещата,пък да става каквото ще.

Веднага ти казвам:Реал М!!!
Само допреди 3г.(2008/09) в отбора бяха(а вече не са):
Канаваро
Метцелдер
Салгадо
Хайнце
Гути
Раул
Хунтелаар
Нистелрой
Парехо
Снайдер
В. дер Ваарт
Дренте
Робен
Савиола
М.Диара и др.
Как ти се струва като текучество?
И като излезе Г.Иванов да "каже нещата" какво?Идва следващият треньор,който "казва нещата",след него следващия и докога така?Докато дойде някой,който няма да "каже нещата".И какво ще спечели Левски от това?Нищо!

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 30 авг 2011 21:51

blue avalanche написа:
milen.hristov написа:Виж колко основни човека продадоха и колко се взеха.Кажи сериозен отбор който за три години е взел над 20 футболисти.Пък ако Батков иска резултати от него без да има реална власт,мъжа(какъвто беше като футболист)Гонзо излиза и каква нещата,пък да става каквото ще.

Веднага ти казвам:Реал М!!!
Само допреди 3г.(2008/09) в отбора бяха(а вече не са):
Канаваро
Метцелдер
Салгадо
Хайнце
Гути
Раул
Хунтелаар
Нистелрой
Парехо
Снайдер
В. дер Ваарт
Дренте
Робен
Савиола
М.Диара и др.
Как ти се струва като текучество?
И като излезе Г.Иванов да "каже нещата" какво?Идва следващият треньор,който "казва нещата",след него следващия и докога така?Докато дойде някой,който няма да "каже нещата".И какво ще спечели Левски от това?Нищо!

Г-н Иванов не е само треньор,а и директор.Като излезе печели чест,достойнство и любовта на всички лескари не само като футболист,а и като директор,това не е никак малко

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 30 авг 2011 22:01

milen.hristov написа:Г-н Иванов не е само треньор,а и директор.Като излезе печели чест,достойнство и любовта на всички лескари не само като футболист,а и като директор,това не е никак малко

1.Въпросът ми беше какво ще спечели Левски?
2.Кое е по-"мъжко"?Да си "измиеш ръцете",да си събереш партакешите и да си тръгнеш от отбора или да се опиташ да направиш нещо за клуба,който ти е дал толкова много?
По твоята логика Венгер отдавна да си е тръгнал от Арсенал.Ил.Илиев от Берое и др.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 30 авг 2011 22:09

blue avalanche написа:Кое е по-"мъжко"?Да си "измиеш ръцете",да си събереш партакешите и да си тръгнеш от отбора или да се опиташ да направиш нещо за клуба,който ти е дал толкова много?

А ако въпреки усилията си нещата вървят на зле ?
Кое е мъжкото ...
- Да си признае, че неможе да се справи и да си тръгне.
- Да продължи да опитва с риск, нещата да стават все по-зле и по зле ...

Мене никой няма да ме търпи в една фирма, ако въпреки желанието си да бъда полезен и да се справя с нещата, работя така, че фирмата да изостава сериозно от конкуренцията си.
Не го искам, ама така се получава ...
И като мъж ще приема всички критики, ще си призная, че не ставам за тази работа, ще се извиня, че въобще съм опитал ... И ще напусна. ;)
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

shammi
Контакти:

Мнениеот shammi » 31 авг 2011 09:01

blue avalanche написа:
shammi написа:
Освен всичко казано ще добавя, че Гонзо е абсолютно безгласна буква при трансферите - там играят други и докато той не им пречи ще си разиграват коня както си искат. Именно за това Наско Сираков е недолюбван там))))))

И как един треньор ще попречи на трансферите?Как Венгер можеше да спре трансферите,например?Гладна стачка?Самозапалване?
Сираков е недолюбван,защото той си "разиграваше" собствения кон!Да не си мислиш,че е работил от едната любов към Левски?

Как ли? Много просто - ако беше треньор с мисъл и авторитет щеше да е наясно от какви футболисти има нужда и с ясна концепция да вземе необходимото, а не каквото са му казали, че е добро.... Надявам се ме разбра. Изходящите трансфери няма как да спре, на да имаш 5 защитника и да вземеш още 2 това си е престъпление, при положение, че имаш нужда от офанзивен халф (това като пример)
Хаосът е в най - голямо изобилие там, където всеки се опитва да въведе ред....

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 31 авг 2011 09:18

shammi написа:
blue avalanche написа:
shammi написа:
Освен всичко казано ще добавя, че Гонзо е абсолютно безгласна буква при трансферите - там играят други и докато той не им пречи ще си разиграват коня както си искат. Именно за това Наско Сираков е недолюбван там))))))

И как един треньор ще попречи на трансферите?Как Венгер можеше да спре трансферите,например?Гладна стачка?Самозапалване?
Сираков е недолюбван,защото той си "разиграваше" собствения кон!Да не си мислиш,че е работил от едната любов към Левски?

Как ли? Много просто - ако беше треньор с мисъл и авторитет щеше да е наясно от какви футболисти има нужда и с ясна концепция да вземе необходимото, а не каквото са му казали, че е добро.... Надявам се ме разбра. Изходящите трансфери няма как да спре, на да имаш 5 защитника и да вземеш още 2 това си е престъпление, при положение, че имаш нужда от офанзивен халф (това като пример)

Ами,както имахме 5 защитника+ още два и се наложи да връщаме Грийн отзад,защото Мюлдер,Станчев,Рисп и Милиев взеха,че се контузиха!
Що се отнася до офанзивните халфове:Цветков,Тасевски,Огнянов,Йовов(това от гледната точка на треньора) малко ли ти се виждат?

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 31 авг 2011 09:34

"Мюлдер в Левски за още 2 години
Защитникът на Левски Дъстли Мюлдер ще подпише нов договор с Лев­ски. Според инфор­мация на "Тема Спорт" холандецът ще парафира новия си контракт до ня­колко дни. Той ще бъде за срок от две години. Все още обаче текат прего­вори между него и ръководството на клуба, тьй като двете страни не могат да се разбе­рат за заплатата, която ще получава Мулдер.
Договорът на хо­ландеца изтича през лятото на 2012 го­дина, а от ръковод­ството на Левски не искат да го изпу­снат като свободен агент. Мениджърът на тима Георги Ива­нов е изключително доволен от десния бек и иска той да остане и след края на следващия сезон. Гонзо разчита, че Левски ще се класи­ра за евротурнирите догодина, и отсе­га прави планове кои футболисти да останат и от кои Левски може да се лиши.
Двете страни все още обаче не са постигнали консен­сус относно запла­тата на защитни­ка. В момента Мулдер получава близо 8 хиляди евро ме­сечно. Той обаче ис­ка сериозно увели­чение, за да преподпише с клуба. Спо­ред информацията холандецът е поис­кал заплатата му да бъде вдигната с ми­нимум 2 хиляди ев­ро, за да парафира новия контракт. От ръководството на Левски са се съгласили на това условие и се очаква до края на сед­мицата офи­циално да бъде опове­стено, че Мулдер ще остане на "Герена"."

Потребителски аватар
Levski 1914
Контакти:

Мнениеот Levski 1914 » 31 авг 2011 09:46

С малки колебания Мюлдер е стабилен в защита. Дано подпише!
"You want to know how I did it? This is how I did it, Anton: I never saved anything for the swim back." /Vincent/

Изображение

would
Контакти:

Мнениеот would » 31 авг 2011 18:03

Avalanche,за мен има сериозен спад, не само във формата на Мюлдер, но и на Грийн.Все си мисля, че трябва да се даде повече шанс на Башлиев, според мен, ще се представи отлично в дясната зона на защитата.

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 31 авг 2011 23:30

would написа:Avalanche,за мен има сериозен спад, не само във формата на Мюлдер, но и на Грийн.Все си мисля, че трябва да се даде повече шанс на Башлиев, според мен, ще се представи отлично в дясната зона на защитата.

Двамата бойкотират отбора. Това още ли не сте го разбрали? Малките деца го разбраха, някои хора още не? Причината е случилото се в Лисабон.
Гонзю и Батков дружно се нахвърлиха върху тях за позора тогава, че били взели семействата си, а забрави Тара да си го изкара на Гонзю защо изобщо този осмокласник позволи такова нещо без знанието на шефа? Кой е той в ръководен план, че да си позволява такива волности?
Гонзю колкото повече остава в отбора, толкова повече дисциплината ни на терена ще е още по - зле. Той не може да контролира футболистите, не може да им каже "Стоп!" А един шеф трябва да има гласност.
Възможно е, защото Наско беше и мениджър, затова да е правил така, че да прекара другите, а не те него, както става с Гонзо. Но Наско много крадеше, прекалено даже. Същински мениджър.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Върни се в “Левски”