Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Stahlgewitter
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот Stahlgewitter » 27 окт 2014 22:08

Ти драма във форума ли търсиш?
Изображение

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 27 окт 2014 22:26

Stahlgewitter написа:
BadBoy написа:Това няма да смекчи наказанието.

Пука ли ти,кажи честно?

Трябва ли да ми пука за простотията в нашия футбол, коментирам го до толкова, доколкото да си уплътнявам времето и ми е през шлифера за идиотията ширеща се по терените.
Радвайте му се с пълни шепи никой не може да ви спре и забрани, но и стига сте се оправдавали като ученчки.

Един елементарен въпрос, когато изпитваш омраза към някой и агресията ти идва в повече, и това те кара да го замерваш с различни предмети, защо трябва след това да се оправдаваш като пут**, че видиш ли нищо му няма, хем искаш да го нараниш, хем не ти стиска да си понесеш последствията.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
Stahlgewitter
Контакти:

Мнениеот Stahlgewitter » 27 окт 2014 22:29

BadBoy написа:
Stahlgewitter написа:
BadBoy написа:Това няма да смекчи наказанието.

Пука ли ти,кажи честно?

Трябва ли да ми пука за простотията в нашия футбол, коментирам го до толкова, доколкото да си уплътнявам времето и ми е през шлифера за идиотията ширеща се по терените.
Радвайте му се с пълни шепи никой не може да ви спре и забрани, но и стига сте се оправдавали като ученчки.

Един елементарен въпрос, когато изпитваш омраза към някой и агресията ти идва в повече, и това те кара да го замерваш с различни предмети, защо трябва след това да се оправдаваш като пут**, че видиш ли нищо му няма, хем искаш да го нараниш, хем не ти стиска да си понесеш последствията.

Като пут** се прояви "жертвата",ама нищо не казваш?
Изображение

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 27 окт 2014 22:40

Целта на мятането не е ли да нарани човека отсреща?

Потребителски аватар
Stahlgewitter
Контакти:

Мнениеот Stahlgewitter » 27 окт 2014 22:42

BadBoy написа:Целта на мятането не е ли да нарани човека отсреща?

Като дете с тая цел ли си си играл?
Изображение

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 27 окт 2014 22:50

Stahlgewitter написа:
BadBoy написа:Целта на мятането не е ли да нарани човека отсреща?

Като дете с тая цел ли си си играл?

Ама това детска игра ли е било на стадиона, не знаех :lol:
Ето ти цитат от друг форум за тази детска игра.
Относно снежната топка съвсем не си прав, тъй като мой съученик в седми клас при бой със снежни топки едно момче без да иска го уцели в слепоочието и за жалост момчето ослепя с това око :sad:
Една заледена снежна топка може да ти цепне главата като нищо.
Ясно е, че Младенов леко преиграва с положението, но е факт, че е доста неприятно още повече когато си се отпуснал и топката те удари без да очакваш, падаш си на земята като стой та гледай

Мен са ме учили да посрещам негативите, както посрещам и позитивите, така че мрънкането, че ще има наказание е пут***ско поведение.

Потребителски аватар
plamenst7
Контакти:

Мнениеот plamenst7 » 27 окт 2014 23:37

Наказание трябва да има и то сурово, но за извършителя на деянието, а не за отбора. Тези наказания са пълна малоумщина, не само в този случай, а по принцип. Наказанието има смисъл, когато е ефективно! Някой от вас смята ли, че ще има ефект? Имаше ли ефект от досегашните наказания. Просто на тези хора не им пука, че Левски щял да бъде наказан. Това е все едно някой да пребие съседа си и за наказание целия блок да бъде наказан. В случая клуба няма никаква вина и не може по никакъв начин да въздейства за предотвратяването на тези неща. Виновни са правораздавателните органи, които трябва да намерят начин да потърсят лична отговорност на извършителите на всички тези деяния. Само тогава простотиите по стадионите ще намалеят. Чудесен пример за това е Англия, но ние както винаги вървим с 20-30 години назад от съвременния свят.

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 28 окт 2014 01:25

mistreated написа:
Betchualeng Arnaikem написа:
Nuke написа:В Левски изобщо някой разбира ли от футбол? Дано Локото ни треснат и те една тройка. Ще има някакъв шанс Гонзо да вдене, че не става за треньор, ама по-вероятно ми се струва да ни го пуснат тоя мач.

Абе че Гонзо не става за треньор явно е факт. Ама и подбора на играчи е олеле мале. Абе Гонзи постигна подобни резултати с Черно море, в който заплатите сигурно са били колкото тия на 3ма играчи на Левски. Айде като ще се дават такива заплати поне да са на внимателно подбрани кадри (от склонните да дойдат тук без трансфер (щото пари няма за трансфери)). Или ако няма кой да дойде по-добър.. да не се взимат тия ментета.

Разбира се, тук с условието, че е работа на Гонзо ако тия нищо не играят да ги прати при децата за месец време, с опция това да продължи докато имат договор. И с допълнението, че който ги е довел трябва да носи отговорност за това, включително и Гонзо.

Относно прословутата работа на Гонзо в Черно море... Това, че стигна до влизане в първата седмица с един отбор, който от 3-4 години играе в почти един и същи състав. Това ли е големият успех на Гонзо начело на Черно море?

Визирах друго. Ако се замисля... той се класира в челната шестица с отбор, който едва ли дава такива пари за заплати. Въобще не казвам, че това е чутовен успех, нито че това е нещо нечувано като постижение за Черно море, нито че това прави Гонзо велик треньор.
В момента Левски е на път да докара сезона дотам, че успеха да е... класиране в топ6. Ами тогава защо да се дават такива заплати, след като резултатите ще са като на Черно море миналата година, а на тях са им излязли в пъти по-евтино :D

Сега надявам се ме разбра докрай?
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 28 окт 2014 01:30

plamenst7 написа:Наказание трябва да има и то сурово, но за извършителя на деянието, а не за отбора. Тези наказания са пълна малоумщина, не само в този случай, а по принцип. Наказанието има смисъл, когато е ефективно! Някой от вас смята ли, че ще има ефект? Имаше ли ефект от досегашните наказания. Просто на тези хора не им пука, че Левски щял да бъде наказан. Това е все едно някой да пребие съседа си и за наказание целия блок да бъде наказан. В случая клуба няма никаква вина и не може по никакъв начин да въздейства за предотвратяването на тези неща. Виновни са правораздавателните органи, които трябва да намерят начин да потърсят лична отговорност на извършителите на всички тези деяния. Само тогава простотиите по стадионите ще намалеят. Чудесен пример за това е Англия, но ние както винаги вървим с 20-30 години назад от съвременния свят.

Много точно казано. Каквото и да прави клуба, каквото и да прави и полицията винаги има начин някой кретен да направи някаква простотия. И като накажат отбора а не него той е спокоен: може да повтори, най-много да му наложат "забрана за посещаване на спортни мероприятия", която той няма да спази и някоя глоба, която няма да плати. Ама и това даже е слабо вероятно.

Любопитно, аз ако докато съм на работа потроша витрината на магазина до нас защо не глобят шефа ми? Така де..
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 28 окт 2014 08:54

Betchualeng Arnaikem написа:Визирах друго. Ако се замисля... той се класира в челната шестица с отбор, който едва ли дава такива пари за заплати. Въобще не казвам, че това е чутовен успех, нито че това е нещо нечувано като постижение за Черно море, нито че това прави Гонзо велик треньор.
В момента Левски е на път да докара сезона дотам, че успеха да е... класиране в топ6. Ами тогава защо да се дават такива заплати, след като резултатите ще са като на Черно море миналата година, а на тях са им излязли в пъти по-евтино :D

Сега надявам се ме разбра докрай?

Аз те разбрах напълно още първия път, но ти не ме разбра. Не е въпросът в заплатите, а в играчите. Черно море играят в почти непроменен състав от няколко години, не се иска много, за да ги накараш да играят що годе добре. Когато правиш нов отбор, както при Левски и ЦСКА почти всяка година, тогава се иска треньор.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Върни се в “Левски”