Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот milen.hristov » 26 окт 2014 11:45

Neron написа:Мисля, че вече е крайно време да се започне кампания по изритването на Батков. Не знам дали има накъде по-зле от това да сме сателит на четирибуквието и две години подред да се борим за 5 място. Но работата е твърде дебела щом някои вместо да опитат да помогнат на Левски те във всеки мач му вредят, като му носят нови глоби. Какви фенове на Левски са тия, които едно, че не искат да премахнат тумора Батков и в същото време всеки мач правят простотии в ущърб на Левски?
Докато такива са в и около Левски, който треньор да дойде ще е същото. Въобще не се надявайте, като дойде Херо да се борим за нещо повече от 4-5 място с такива субекти "помагащи" на Левски.

Това наистина е големият проблем, но паралелно трябва да се направи кампания за намирането на нов собственик, не мога да възприема че клуба ще се издържа по начина по който се опитват да издържат баскетболният Левски- с помощи

Потребителски аватар
ivo55
Контакти:

Мнениеот ivo55 » 26 окт 2014 11:49

Serafim написа:Aбе не е виновен Бaтков, че Педро не може дa подaвa и стреля, нито че Прохaзкa е по-бaвен от Лилчо Aрсов, че Крумов го нaпрaвихa луд по флaнгa...

+1948
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 26 окт 2014 11:59

Защо в Левски няма нападател? Защо няма кой да вкара един гол? Липса на пари? Не, липса на нещо друго. Ето отговора ако някой е забравил или не знае.

"На въпрос какво е показала проверката в ДЮШ във връзка с отмъкнатия от Ботев (Пд) юноша Цветелин Чунчуков, Боримиров отсече: „Не всяко едно нещо, което съм направил, трябва да излиза в пресата. Аз мисля, че по-добрият талант е в Левски. Не сме го изпуснали. Има си хора, които отговарят за ДЮШ – Ники Илиев и Ясен Петров, така че те на този етап са преценили на този футболист да не се предлага договор. Това си е тяхно решение.”

Точно днес е точния момент тази случка да се припомни, защото говорят как ще налагат от години юноши и накрая ги подаряват на други отбори, без дори да им дадеш шанс поне за година в първия отбор, за да се види от всички дали наистина стават за нещо. Махат се млади талантливи деца за да се взимат дълбоки резерви които не случайно са били такива. А тази снимка по-долу заслужават да се залепи навсякъде на Герена за да ги е срам и да им дойде акъла в главата.
Изображение

Потребителски аватар
Neron
Контакти:

Мнениеот Neron » 26 окт 2014 12:11

milen.hristov написа:
Neron написа:Мисля, че вече е крайно време да се започне кампания по изритването на Батков. Не знам дали има накъде по-зле от това да сме сателит на четирибуквието и две години подред да се борим за 5 място. Но работата е твърде дебела щом някои вместо да опитат да помогнат на Левски те във всеки мач му вредят, като му носят нови глоби. Какви фенове на Левски са тия, които едно, че не искат да премахнат тумора Батков и в същото време всеки мач правят простотии в ущърб на Левски?
Докато такива са в и около Левски, който треньор да дойде ще е същото. Въобще не се надявайте, като дойде Херо да се борим за нещо повече от 4-5 място с такива субекти "помагащи" на Левски.

Това наистина е големият проблем, но паралелно трябва да се направи кампания за намирането на нов собственик, не мога да възприема че клуба ще се издържа по начина по който се опитват да издържат баскетболният Левски- с помощи

Аз вече съм напълно убеден, че от това по-зле може да стане само ако Батков и споменатите от мен са в Левски. Сигурен съм, че ще има хора, които ще искат да помагат на Левски.
Това в момента не може да продължава повече.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".

Нищо общо с Микре!!

cska-632
Контакти:

Мнениеот cska-632 » 26 окт 2014 14:34

Ревете, че Лудогорец имали пари и на това се дължали успехите им. Да ви припомня ли Рабех, Бензукан, Жо, Зе и още някакъв бразилец, който купихте? Какви успехи постигнахте с тях. Тампере, БАТЕ, Жилина?

Рабех 750 хил. евро
Бензукан 600 хил. евро
Жоазиньо 700 хил. евро

Другите за колко ги взехте?
Народ без настояще няма бъдеще!!!
Най-накрая пловдивските локомотиви си признаха:
[rimg]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/rimg]

Потребителски аватар
Stahlgewitter
Контакти:

Мнениеот Stahlgewitter » 26 окт 2014 14:50

cska-632 написа:Ревете, че Лудогорец имали пари и на това се дължали успехите им. Да ви припомня ли Рабех, Бензукан, Жо, Зе и още някакъв бразилец, който купихте? Какви успехи постигнахте с тях. Тампере, БАТЕ, Жилина?

Рабех 750 хил. евро
Бензукан 600 хил. евро
Жоазиньо 700 хил. евро

Кога вие сте имали футболист като Жо и кога ще имате?
Отговор:Никога!
Изображение

Потребителски аватар
memnto
Контакти:

Мнениеот memnto » 26 окт 2014 14:54

Мораеш. ;)

cska-632
Контакти:

Мнениеот cska-632 » 26 окт 2014 14:58

Stahlgewitter написа:
cska-632 написа:Ревете, че Лудогорец имали пари и на това се дължали успехите им. Да ви припомня ли Рабех, Бензукан, Жо, Зе и още някакъв бразилец, който купихте? Какви успехи постигнахте с тях. Тампере, БАТЕ, Жилина?

Рабех 750 хил. евро
Бензукан 600 хил. евро
Жоазиньо 700 хил. евро

Моераеш, Зику ..., но темата беше друга.
Народ без настояще няма бъдеще!!!
Най-накрая пловдивските локомотиви си признаха:
[rimg]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/rimg]

Потребителски аватар
Nuke
Контакти:

Мнениеот Nuke » 26 окт 2014 16:03

В Левски изобщо някой разбира ли от футбол? Дано Локото ни треснат и те една тройка. Ще има някакъв шанс Гонзо да вдене, че не става за треньор, ама по-вероятно ми се струва да ни го пуснат тоя мач.

Потребителски аватар
gzagorov
Контакти:

Мнениеот gzagorov » 26 окт 2014 18:48

Stahlgewitter написа:

Рабех 750 хил. евро
Бензукан 600 хил. евро
Жоазиньо 700 хил. евро

Добре, бе човек, още ли старата песен пееш; поне малко мъдрост и смирение не получи ли след звучните футболни шамари напоследък? Какво значение има дали ЦСКА някога ще вземат футболист като Жоазиньо? Отговор: Никакво!
Фактите са, че в момента головата разлика на ЦСКА е 29-6, докато на "Левски" е 17-17, "червените" водят с 11 точки и няма никакви изгледи ситуацията скоро да се подобри. Пък ти си въздишай и по Джон Ингълс, ако искаш.
Лицензионната комисия при БФС:
Въз основа на предоставените документи, с решение от 30.06.2016 година, се изменя издадения лиценз, както следва:
1. Наименованието „ПФК ЛИТЕКС ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - “ПФК ЦСКА - СОФИЯ" ЕАД.

Върни се в “Левски”