Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

валкареджио
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот валкареджио » 18 окт 2014 10:04

milen.hristov написа:
Stahlgewitter написа:Чета ви постовете и си мисля:
Няма начин някой друг да съсипва клуба освен феновете.Те са качулки,наркомани и тъпаци и заради тях Левски е на това дередже.
Какъв е варианта да спрете малко с хейта?Вие,повечето тук,смятате,че щом не правите нищо лошо значи всичко е ок.А правите ли нещо добро?
С "Нема да им стъпим на тия" и "Тия качулките изгониха хората от стадиона" няма да стане.
ОК грозна работа беше това с плаката,но не се е свършил света.Глоби за бомби и димки,за хвърлени предмети а-у,ми да има ги и тези неща.
Голям рев,голямо нещо.
Бащицата щял да шитне Краев,ми да го шитне,той си е негов продукт,аз ли да го шитна.Няма пари и това е голата истина,няма и кой да извади.
Моите виждания са,че хората трябва да ходят на стАдиона.Парите от билети не са малък доход,а и няма как да се лигавиш ако имаш пълен стадион всеки мач.Проблема е,че на повечето собственици на отбори не им трябват фенове.По-лесно е ако няма,няма кой да ти мрънка за състоянието на клуба,няма кой да ти мрънка за равни със слаби отбори и загуби от отбори от Б група.Няма кой да те притеснява и бизнеса си върви.
Изчезне ли фенската маса изчезва и клуба,има достатъчно примери.
Дайте го по-кротко и да се виждаме по-често по стадионите,аз лично смятам,че ще е по-различно.

Не знам на колко години си и дали работиш. Все пак ще те попитам какво ще се случи ако урониш престижа не еднократно(дори и веднъж) на фирмата за която работиш.? Друг пример ако дори веднъж не бъдеш коректен с фирма партньор, да не говорим за рецидив дали тя ще продължи да работи с теб.

Милене колкото и да се пенявиш,ти председател НКП няма да станеш!
даже се самонаказа с лишаване от посещение във фенклуба.
стой си в Златица и се радвай на скоростен интернет.

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 18 окт 2014 15:57

валкареджио написа:
milen.hristov написа:
Stahlgewitter написа:Чета ви постовете и си мисля:
Няма начин някой друг да съсипва клуба освен феновете.Те са качулки,наркомани и тъпаци и заради тях Левски е на това дередже.
Какъв е варианта да спрете малко с хейта?Вие,повечето тук,смятате,че щом не правите нищо лошо значи всичко е ок.А правите ли нещо добро?
С "Нема да им стъпим на тия" и "Тия качулките изгониха хората от стадиона" няма да стане.
ОК грозна работа беше това с плаката,но не се е свършил света.Глоби за бомби и димки,за хвърлени предмети а-у,ми да има ги и тези неща.
Голям рев,голямо нещо.
Бащицата щял да шитне Краев,ми да го шитне,той си е негов продукт,аз ли да го шитна.Няма пари и това е голата истина,няма и кой да извади.
Моите виждания са,че хората трябва да ходят на стАдиона.Парите от билети не са малък доход,а и няма как да се лигавиш ако имаш пълен стадион всеки мач.Проблема е,че на повечето собственици на отбори не им трябват фенове.По-лесно е ако няма,няма кой да ти мрънка за състоянието на клуба,няма кой да ти мрънка за равни със слаби отбори и загуби от отбори от Б група.Няма кой да те притеснява и бизнеса си върви.
Изчезне ли фенската маса изчезва и клуба,има достатъчно примери.
Дайте го по-кротко и да се виждаме по-често по стадионите,аз лично смятам,че ще е по-различно.

Не знам на колко години си и дали работиш. Все пак ще те попитам какво ще се случи ако урониш престижа не еднократно(дори и веднъж) на фирмата за която работиш.? Друг пример ако дори веднъж не бъдеш коректен с фирма партньор, да не говорим за рецидив дали тя ще продължи да работи с теб.

Милене колкото и да се пенявиш,ти председател НКП няма да станеш!
даже се самонаказа с лишаване от посещение във фенклуба.
стой си в Златица и се радвай на скоростен интернет.

Не искам този пост, най-малкото не съм член организацията. И преди съм писал, че шеф на тази организация трябва или да е някоя обществени известна личност-левскар такива много, или пък бивш футболист-легенда на клуба.
Колкото до самонаказанието- всеки му такова, споко взаимно нямаме желание да се виждаме.

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Мнениеот Rivaldo10 » 18 окт 2014 17:13

За дербито ще сме без защита, така ми се струва... Тъпо!
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 18 окт 2014 19:19

Rivaldo10 написа:За дербито ще сме без защита, така ми се струва... Тъпо!

Що?
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 18 окт 2014 19:34

Много натежават тези равенства с Марек и Локо Пд.
Само победа срещу ЦСКА може да компенсира тези загубени 4 точки.
Хубавото е, че застрашените с картони не си изкара днес жълт и ще са на линия за Вечното дерби.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 18 окт 2014 23:20

tevez написа:Много натежават тези равенства с Марек и Локо Пд.
Само победа срещу ЦСКА може да компенсира тези загубени 4 точки.
Хубавото е, че застрашените с картони не си изкара днес жълт и ще са на линия за Вечното дерби.

Наистина ли няма причина да накажат Педро?

Потребителски аватар
plamenst7
Контакти:

Мнениеот plamenst7 » 19 окт 2014 00:51

W84me написа:
Rivaldo10 написа:За дербито ще сме без защита, така ми се струва... Тъпо!

Що?

Стойчев май получи 5-ти жълт картон и ще трябва да пропусне следващия мач.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 19 окт 2014 15:26

plamenst7 написа:Стойчев май получи 5-ти жълт картон и ще трябва да пропусне следващия мач.

Вчера той не получи жълт картон.

Потребителски аватар
olimpi
Контакти:

Мнениеот olimpi » 20 окт 2014 11:31

Какви са тия работи за вадене от групата ? Уж имаме нов спонсор.

ПС Дори да не извадят пак ще ходя на стадиона с малкото левскарче.
Олимпий Панов -Опълченец в 1-ва рота на 1-ва Опълченска дружина, член и секретар на БРЦК. Участник в боевете при Ст. Загора, Шипка и Сливница. Майор Панов е родоначалник на българската артилерия. Продължител на делото на Левски и борците за свобода.

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 20 окт 2014 11:35

olimpi написа:Какви са тия работи за вадене от групата ? Уж имаме нов спонсор.

ПС Дори да не извадят пак ще ходя на стадиона с малкото левскарче.

Това са поредните глупости на вестниците ;) Като взимането на точки от ЦСКА :lol: Можело, ама едва ли щяло да стане :mrgreen: Те и на коча ... Знаеш :lol:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Върни се в “Левски”