Сектор Б

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
plamenst7
Контакти:

Re: Сектор Б

Мнениеот plamenst7 » 20 окт 2014 21:15

Stahlgewitter написа:Добре бе,играч,ти кога направи нещо,каквото и да?Или се логваш тука само да плюеш и да обясняваш кой какво заслужава?Съобразявай се малко,всички тези хора обичат Левски не по-малко от теб.Това че има известен брой тъпанари не ти дава правото да поставяш всички под общ знаменател.Как ви има тука трима-четирима дето супер яко дразните.Кои сте вие?Покажете се на светло,идете кажете очи в очи мнението си.
То не бяха 15 хиляди,то не бяха бомби и димки/все едно за пръв път се случва/,то вече не знам какво не беше.И тогава изпълзявате вие,да обясните на широката левскарска общественост колко са лоши тия неща и как тези хора нямали място там.
Нямам нищо против вас,нямам нищо против всеки да си изкаже мнението,но такива окачествявания от Левскари за Левскари са ми супер противни.
Не стига,че отбора никакъв го няма,а трябва и вие да се включите както подобава.

Обичат Левски и въпреки тежкото финансово положение, носят глоби след всеки мач и правят така, че когато отбора има най-голяма нужда от своята публика, нея да я няма. Що за логика? Да не би случайно да са малоумни? Май въпросът е риторичен. На мен не ми е ясно ти защо защитаваш толкова яростно тези измекяри, които постоянно вредят на клуба с неадекватното си поведени по време на мачовете. Да не би ти да си един от тях, та се засягаш толкова лично? И тук никой не поставя всички под един знаменател. Става дума за определена групичка бели маймуни, заради които любимият ни клуб страда и напълно си заслужават обидите по техен адрес.

Потребителски аватар
Stahlgewitter
Контакти:

Мнениеот Stahlgewitter » 20 окт 2014 21:52

plamenst7 написа:
Stahlgewitter написа:Добре бе,играч,ти кога направи нещо,каквото и да?Или се логваш тука само да плюеш и да обясняваш кой какво заслужава?Съобразявай се малко,всички тези хора обичат Левски не по-малко от теб.Това че има известен брой тъпанари не ти дава правото да поставяш всички под общ знаменател.Как ви има тука трима-четирима дето супер яко дразните.Кои сте вие?Покажете се на светло,идете кажете очи в очи мнението си.
То не бяха 15 хиляди,то не бяха бомби и димки/все едно за пръв път се случва/,то вече не знам какво не беше.И тогава изпълзявате вие,да обясните на широката левскарска общественост колко са лоши тия неща и как тези хора нямали място там.
Нямам нищо против вас,нямам нищо против всеки да си изкаже мнението,но такива окачествявания от Левскари за Левскари са ми супер противни.
Не стига,че отбора никакъв го няма,а трябва и вие да се включите както подобава.

Обичат Левски и въпреки тежкото финансово положение, носят глоби след всеки мач и правят така, че когато отбора има най-голяма нужда от своята публика, нея да я няма. Що за логика? Да не би случайно да са малоумни? Май въпросът е риторичен. На мен не ми е ясно ти защо защитаваш толкова яростно тези измекяри, които постоянно вредят на клуба с неадекватното си поведени по време на мачовете. Да не би ти да си един от тях, та се засягаш толкова лично? И тук никой не поставя всички под един знаменател. Става дума за определена групичка бели маймуни, заради които любимият ни клуб страда и напълно си заслужават обидите по техен адрес.

Ти на мачове ходиш ли?Ако да,колко често и в кой сектор?
Изображение

Потребителски аватар
plamenst7
Контакти:

Мнениеот plamenst7 » 20 окт 2014 22:15

Stahlgewitter написа:
plamenst7 написа:

Ти на мачове ходиш ли?Ако да,колко често и в кой сектор?

Ходя в сектор В на всеки мач за който не сме наказани. До преди 7-8 години съм бил част и от Б.

Потребителски аватар
Stahlgewitter
Контакти:

Мнениеот Stahlgewitter » 20 окт 2014 22:20

Не виждам защо се палиш толкова при това положение?На стадиона си и имаш представа какво се случва.
Изображение

Потребителски аватар
plamenst7
Контакти:

Мнениеот plamenst7 » 20 окт 2014 22:31

Stahlgewitter написа:Не виждам защо се палиш толкова при това положение?На стадиона си и имаш представа какво се случва.

Защото това нещо трябва да се спре. Изцепки винаги е имало, но в послено време вече всичко става прекалено. Не ми казвай, че ония тримата с маските които развяха знамето за расизма са попаднали там случайно и никой не знае кои са те. Та те бяха се качили там където обикновено седи момчето което разпява агитката. Я да ги изкарат да ги видим кои са и да ги нагъзят те да заплатят глобата от 19 000 лв. па нека другия път пак някой да го направи.

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 22 окт 2014 00:03

Изображение

Потребителски аватар
plamenst7
Контакти:

Мнениеот plamenst7 » 25 окт 2014 21:41

Май пак скоро няма да се ходи на мач, благодарение на група олигофрени. Полицията вместо да се намеси и да ги измете, поне тия които се бяха изтъпанили на пистата, стои и гледа като наcрана. Тия освен як бой и после съд, нищо друго няма да ги оправи, а те са с основна заслуга за унищожаването на Левски. От доста години си купувам абонаментна карта за мачовете на Левски, но сега стигам до извода, че при положение, че няма да можеш да гледаш половината от мачовете се губи смисъла от тая карта. Ако случайно за някой мач не сме наказани - билет и толкова, ако не са ни извадили от групата до следващото първенство.

Потребителски аватар
Neron
Контакти:

Мнениеот Neron » 26 окт 2014 00:42

Полицията ги провокира да излязат на пистата! Не ги обвинявайте!
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".

Нищо общо с Микре!!

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 26 окт 2014 00:46

Neron написа:Полицията ги провокира да излязат на пистата! Не ги обвинявайте!

:o :o Изображение
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Neron
Контакти:

Мнениеот Neron » 26 окт 2014 00:53

Кашчей написа:
Neron написа:Полицията ги провокира да излязат на пистата! Не ги обвинявайте!

:o :o Изображение

Ирония...
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".

Нищо общо с Микре!!

Върни се в “Левски”