Stahlgewitter написа:Добре бе,играч,ти кога направи нещо,каквото и да?Или се логваш тука само да плюеш и да обясняваш кой какво заслужава?Съобразявай се малко,всички тези хора обичат Левски не по-малко от теб.Това че има известен брой тъпанари не ти дава правото да поставяш всички под общ знаменател.Как ви има тука трима-четирима дето супер яко дразните.Кои сте вие?Покажете се на светло,идете кажете очи в очи мнението си.
То не бяха 15 хиляди,то не бяха бомби и димки/все едно за пръв път се случва/,то вече не знам какво не беше.И тогава изпълзявате вие,да обясните на широката левскарска общественост колко са лоши тия неща и как тези хора нямали място там.
Нямам нищо против вас,нямам нищо против всеки да си изкаже мнението,но такива окачествявания от Левскари за Левскари са ми супер противни.
Не стига,че отбора никакъв го няма,а трябва и вие да се включите както подобава.
Обичат Левски и въпреки тежкото финансово положение, носят глоби след всеки мач и правят така, че когато отбора има най-голяма нужда от своята публика, нея да я няма. Що за логика? Да не би случайно да са малоумни? Май въпросът е риторичен. На мен не ми е ясно ти защо защитаваш толкова яростно тези измекяри, които постоянно вредят на клуба с неадекватното си поведени по време на мачовете. Да не би ти да си един от тях, та се засягаш толкова лично? И тук никой не поставя всички под един знаменател. Става дума за определена групичка бели маймуни, заради които любимият ни клуб страда и напълно си заслужават обидите по техен адрес.