terata написа:ralka_levskarka написа:Удинезе искали да вземат Краев, перфе просто..
Ами да седи тука ли, където и да знае, че каквото и да направи на терена няма да му дадат шанс за изява при мъжете?
Точно.Какво да прави тук? Да чака да го разпределят в Монтана или във Враца без да го погледне някой ли? Или да отиде в в Италия? Аз не помня кой преди Мъри за последно обърна внимание на школата и си позволи "лукса" да пусне някой малчуган. Same old, same old... Едно дете, един млад човек е като тесто - каквото омесиш, това ще стане. Те търпят ъпгрейд. След това знаем... Значи, играеш в "примаверата" на "Левски". В главата ти набиват, че ти трябва да си първи винаги, да си най-добрия, да се стараеш. Отива във Враца и какво? За чий да се зори. Дотам с развитието. Отива в Удинезе, там всичките се борят със зъби и нокти да попаднат в групата за мача. Постоянно трябва да показва най-доброто от себе си - да се развива. Няма смисъл да казвам колко повече ще израсне в тактическо отношение в Меката на тактическия футбол. А в Ботевград да речем, дали ще е така? И въобще - яд ме е на ръководството на "Левски" - на Гонзо, на Илиан Илиев, на Муслин и на Майстора, на Кокала, Вили Вуцов, Пепе Мурсия, Костов и на всички тези, които пренебрегват и пренебрегваха децата на "Левски". И в същото време се радвам за момчето. И да не успее да пробие в Удине, той ще качи левъла. Вариантите "Враца" или "Ботевград" вече са недопустими за него!
Удинезе са богат отбор. Има от кого да научи нещо определено. А и видяхме с другите, които не излязоха навреме какво стана... Дали Домо щеше да е същия като сега, ако го бяха продали на ПСВ, когато го искаха? Не знам без него какво щяхме да правим, де...