Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

седемнамалко
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот седемнамалко » 26 сеп 2014 11:18

BadBoy написа:
Кашчей написа:
parazit написа:
Кашчей написа:
Kris_men2000 написа:Не го хулете играча ,личи си ,че ще бъде откритието на сезона.В този има много хляб и футбол.Дано Гонзо подпише с него минимум за 4+1 години.Имам голямо предчувствие ,че този ще ни радва много яко.Само Батков да не го продаде още след първата година.

Ако подпишете за 4+1 години ще сте пионери в България с такъв договор :mrgreen:

Мисля че 3 години са най-дългите договори в България ?Досега не съм видял наш отбор да подпише 5 годишен договор.

Няма как, защото по КТ най-дългият срочен договор е 3 години у нас, а това е изискване на ФИФА. Мечтите на феновете обаче не са забранени от никого 8-) :)

За различни професии има различни правила.
Един кмет също е със срочен договор, депутатите също и т.н., а мандатите са им по 4 години, то ест договорите са им срочни и са 4 годишни.

Този пич има отигравания стил Йовов.

Йовов срещу Олимпик (Марсилия) или срещу Лацио? :)

Потребителски аватар
gzagorov
Контакти:

Мнениеот gzagorov » 26 сеп 2014 11:22

terata написа:
boabbb написа:
gzagorov написа:Поднасям извиненията си за предния ми коментар! Трябваше да съобразя, че много трудно играч отбелязал 51 гола в 72 мача би стоял свободен агент в края на септември.

Интересно е едно сравнение:
Бавон Чибуабуа - 71 мача, 8 гола.
Божидар Краев - 2 мача (общо 98 минути), 3 гола.
Момчето заслужава поне да му се даде шанс и търпение.

Краев черен ли е :?:

Не ги сравнявайте, защото единия е халф, а другия нападател. В Краев има много футбол и добре по-често да влиза в игра, ама Гонзо нали си "държи на обещанията", та докато е треньор едва ли ще го видим в игра в мач от А група.

Направих сравнението не за да демонстрирам какъв голаджия е Краев (без значение от позицията му, все пак играл е само в два мача), а за да подсиля мнението, че и младите в отбора заслужават шанс. С Чибуабуа обаче... както и да е, времето ще покаже дали е за добро.
Последна промяна от gzagorov на 26 сеп 2014 11:23, променено общо 1 път.
Лицензионната комисия при БФС:
Въз основа на предоставените документи, с решение от 30.06.2016 година, се изменя издадения лиценз, както следва:
1. Наименованието „ПФК ЛИТЕКС ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - “ПФК ЦСКА - СОФИЯ" ЕАД.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 26 сеп 2014 11:23

Дайте шанс на негърчето бре :)
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 26 сеп 2014 11:23

BadBoy написа:
Кашчей написа:
parazit написа:
Кашчей написа:
Kris_men2000 написа:Не го хулете играча ,личи си ,че ще бъде откритието на сезона.В този има много хляб и футбол.Дано Гонзо подпише с него минимум за 4+1 години.Имам голямо предчувствие ,че този ще ни радва много яко.Само Батков да не го продаде още след първата година.

Ако подпишете за 4+1 години ще сте пионери в България с такъв договор :mrgreen:

Мисля че 3 години са най-дългите договори в България ?Досега не съм видял наш отбор да подпише 5 годишен договор.

Няма как, защото по КТ най-дългият срочен договор е 3 години у нас, а това е изискване на ФИФА. Мечтите на феновете обаче не са забранени от никого 8-) :)

За различни професии има различни правила.
Един кмет също е със срочен договор, депутатите също и т.н., а мандатите са им по 4 години, то ест договорите са им срочни и са 4 годишни.

Този пич има отигравания стил Йовов.

Ти правиш ли разлика между изборна длъжност и Трудов договор по КТ? На Президента кой му подписва ТД с държавата?
В Класификатора на професиите има ли професия Президент на държавата, министър-председател, депутат, кмет?
Няма отбор у нас, който да може да предложи по-дълъг първоначален договор от 3 години. Опциите за продължаване са друго нещо.
А по темата за Чибуато.... в Левски все пак са леко резервирани феновете към такива футболисти и се надявам, че няма още след първия му мач да има фен-тема, както правят в друг подфорум 8-)
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Kris_men2000

Мнениеот Kris_men2000 » 26 сеп 2014 11:43

Добре де как тогава в цяла Европа подписват с младите играчи договори за 5 години а ние нямаме право или не можем.Кое и кой забранява в България да се подписват такива дългосрочни договори.Някой капацитед ще ни разясни ли за да разберем всички причината а не да пишат като мен глупости и фантастики.
Левски е като заспал вулкан.Стои си там горе на върха величествен,кротък и заспал.Но изригне ли всички горещо се молят на Господ да ги пощади. БОГ ПРОЩАВА НО ЛЕВСКИ НЕ.

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 26 сеп 2014 11:52

Kris_men2000 написа:Добре де как тогава в цяла Европа подписват с младите играчи договори за 5 години а ние нямаме право или не можем.Кое и кой забранява в България да се подписват такива дългосрочни договори.Някой капацитед ще ни разясни ли за да разберем всички причината а не да пишат като мен глупости и фантастики.

Явно има нещо в трудовото законодателство :? Аз лично имам подобен 3-годишен договор, явно това е максимума, иначе щяха за повече да искат ... :roll:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 26 сеп 2014 11:56

boabbb написа:
Kris_men2000 написа:Добре де как тогава в цяла Европа подписват с младите играчи договори за 5 години а ние нямаме право или не можем.Кое и кой забранява в България да се подписват такива дългосрочни договори.Някой капацитед ще ни разясни ли за да разберем всички причината а не да пишат като мен глупости и фантастики.

Явно има нещо в трудовото законодателство :? Аз лично имам подобен 3-годишен договор, явно това е максимума, иначе щяха за повече да искат ... :roll:

От правилника на БФС:
Чл. 12. (1) Договорът е срочен.
(2) Минималният срок е от влизане в сила на договора до края на сезона.
(3) Максималният срок не може да бъде по-дълъг от три години. Когато договорът е сключен съгласно Закона за физическото възпитание и спорта максималният срок е до пет години.

В Левски има и футболист с договор за 4,5 години, като подарък, за това че е най-некадърния футболист в отбора. Кой е, шЪ се сетиш сам. :mrgreen:

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 26 сеп 2014 12:23

Всичко зависи от местното трудово законодателство. Изискване на ФИФА е договорите да са срочни и да са съобразени с трудовите закони в съответната страна. В България по КТ, срочен договор не може да бъде по-дълъг от 3 години.
Гледам, че колегата пише за договори , сключени по ЗФВС, но те не могат да са трудови, защото противоречат на КТ на РБ.
Ето ти актуалният Правилник за договорите на футболистите, важещ за този сезон-2014-2015.
http://www.bfunion.bg/media/upload/new3 ... 4_2015.pdf
Прочети чл. 4 от глава ІІ, Раздел ІІ
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 26 сеп 2014 12:36

Новият нападател на "Левски" Бавон Чибуабуа ще подпише договор за три месеца и ще остане в тима до зимната пауза.

Треньорът на "Левски" Георги Иванов - Гонзо хареса конгоанеца, но остави възможност на очаквания след Нова години Димитър Димитров - Херо също да направи избор.

Ако бургазлията реши, на Чибуабуа ще бъде предложен нов контракт. Самият нападател бил доста учуден от нестандартния договор, но приел все пак да играе, отколкото да остане без отбор.

Новият нападател няма да може да играе в утрешното дерби с Лудогорец на "Герена", тъй като жълтата му карта все още не е пристигнала, което пречи на картотеката на футболиста.

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 26 сеп 2014 12:41

Това е добре. После да не се чудят как да го разкарат без неустойки :lol:
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Върни се в “Левски”