Имам въпрос към редовно посещаващите мачове на Левски (когато не сме наказани разбира се). Поради факта, че камерите са разположени срещу строящият се в момента сектор А не мога да видя каква е посещаемостта на стадиона. По точно ме интересува какви хора ходят на мачовете - предимно ултраси или има и семейства, малки деца и т.н. Живея в Кьолн и ми прави впечатление колко много семейства ходят на мачовете им, как двубоят се превръща в празник и сплотява семейството и всички са усмихнати и позитивни. Разбира се има и крайни фенове, но мисля че те са не повече от 5-10%. Поставям този защото мисля, че преди всичко футболът е зрелище, което трябва да сплотява и кара хората да се радват, а не обратното. Ултрасите са верни фенове и подкрепят отбора независимо от резултата на стадиона, останалите подкрепяме спрямо обстоятелствата (работа, семейство, местоположение, ежедневие) често и от вкъщи пред телевизора.
Иначе за отбора, мисля че има развитие в последните 2 мача показаха доста по-добра физическа подготовка. Играта все същата - ту я има ту я няма. Сърмата ми къса нервите, Луиз Педро е изключително просто парче, Бедоя е като врабче и често играе наизуст. Дано Гаджев осъзнае, че по-голяма чест от това да играеш за родният си клуб няма (справка Тоти, Джерард, Малдини). Къде ще ми се вре из прерията да обикаля измислени тимчета. Гледам играта на лудогорец се гради изключително от бекове и марселиньо. Ние уж В. Минев и Пл. Крумов имаме, а те не смея по 3 пробива на мач да направят. Отделно халф тип плеймейкър нямаме от Тасевски на сам. Ами тва е и със здраве