Левски: Трансферно лято

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Re: Левски: Трансферно лято

Мнениеот ralka_levskarka » 06 авг 2019 20:26

noo написа:Тошко Неделев захитрял - изтри цялата тема. :)

Нормално. Фейсбукът му е прегрял :lol: Нали не се съмняваш колко сме единни 8-)
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Мнениеот slash1912 » 06 авг 2019 20:43

ralka_levskarka написа:
slash1912 написа:
ralka_levskarka написа:
slash1912 написа:
ralka_levskarka написа:Забавничко. Написах под снимката на Неделев "Тоше, не се прави, отказал си в последния момент" и той го изтри. :roll:

Тошо 100 пъти каза,че в България ще играе само за Ботев.Отказа на ГГ,на Киро и на вас 2-3 пъти.Сърдете се на тия,дето ви пускат партенките.А и оферта реално е нямало,така че е нямало какво да отказва ;)

Мишо, оферта е имало. Като не е вярно ТошкУ да остави коментара, какво лошо има? Щом лъжа не триеш, нали така ;) . Истината е, че има сърце на зайче.

Той ако беше перде,нямаше въобще да е в българското първенство.Тошо и Йотков твърдят,че оферта няма.Като чета коментарите на повечето от вас,Неделев не ставал за Левски.Така че явно няма драма-ние сме доволни,вие също.

А Колев не коментирал. Що ли? А според става ли за Левски, ама с ръка на сърцето? Когато уж хората, които са на Армията го искаха, излезе един ваш фен тук, не му помня ника и той каза, че в София няма кой да го търпи, докато в Пловдив хората не ги бърка дали ще играе на високо ниво, или не. Прав ли е?

Не знам дали става.При вас проблема не е трансфера на Тошо или трансфера на еди кой си.Сменяте треньори като носни кърпи,футболисти на килограм и ако излезе някой читав като Марияни или Обертан се продават.После следва отпадане от Европа,щото реално отбор няма и тия футболисти са заедно от 2 седмици.Оставете го Хубчев 2 години поне да работи.
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 06 авг 2019 22:45

rane написа:
W84me написа:
drvasko98 написа:
Перфектно биещия преки свободни колко гола вкара за нас от фаул?

Един. Ама след корнери имахме 10+ гола.
+ още толкова горе долу от центрирания след фаулове, както и подобна бройка след негови асистенции от игра. И всичко това, след като игра болшинството от мачовете като дефанзивен халф :!: Беше си класа, колкото и да го недолюбваха "спецовете". Виждаше играта и имаше страхотни пасове.

Значи горе долу 30-ина асистенции, нали така?
Истината - 11 асистенции, 5 от корнер или фаул и 6 от игра. Можете да лъжете най-безсрамно, но за всичко друго има видео и статистика.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 06 авг 2019 23:47

ralka_levskarka написа:
noo написа:Неделев е много добър футболист, за разлика от умствения му потенциал. Вижте какви глупости е писал
Ралица Пенева Тоше, що триеш, бе? Страх ли те е от нещо? Кажи си като мъж, че си отказал в последния момент и това е, не е нужно да триеш коментара, нищо лошо не съм казала, ама нека се знае истината.
Айде жив и здрав и успех ;)

Тодор Неделев: ама ти тъпа ли си ма кво ме караш да говоря тъпотии.. кво дс ти обяснявам на теб където нямаш никво понятие от тази игра. Кво ме занимаваш с глупости тука гледай си отбора и не ме занимавай с глупости.. бил съм отказал последния момент.. много си проста..

Това съм аз :lol:

:lol: :lol: :lol: Все едно си си писала с някъв пубер :lol:
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 07 авг 2019 00:02

delqnski47 написа:
ralka_levskarka написа:
noo написа:Неделев е много добър футболист, за разлика от умствения му потенциал. Вижте какви глупости е писал
Ралица Пенева Тоше, що триеш, бе? Страх ли те е от нещо? Кажи си като мъж, че си отказал в последния момент и това е, не е нужно да триеш коментара, нищо лошо не съм казала, ама нека се знае истината.

Тодор Неделев: ама ти тъпа ли си ма кво ме караш да говоря тъпотии.. кво дс ти обяснявам на теб където нямаш никво понятие от тази игра. Кво ме занимаваш с глупости тука гледай си отбора и не ме занимавай с глупости.. бил съм отказал последния момент.. много си проста..

М то на акъл.. пък виж аз колко съм културна, не ме помниш тЕй :lol:
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 07 авг 2019 00:14

ralka_levskarka написа:М то на акъл.. пък виж аз колко съм културна, не ме помниш тЕй :lol:

Все едно не си ти. :mrgreen:
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 07 авг 2019 00:20

slash1912 написа:
ralka_levskarka написа:
slash1912 написа:
ralka_levskarka написа:
slash1912 написа:
ralka_levskarka написа:Забавничко. Написах под снимката на Неделев "Тоше, не се прави, отказал си в последния момент" и той го изтри. :roll:

Тошо 100 пъти каза,че в България ще играе само за Ботев.Отказа на ГГ,на Киро и на вас 2-3 пъти.Сърдете се на тия,дето ви пускат партенките.А и оферта реално е нямало,така че е нямало какво да отказва ;)

Мишо, оферта е имало. Като не е вярно ТошкУ да остави коментара, какво лошо има? Щом лъжа не триеш, нали така ;) . Истината е, че има сърце на зайче.

Той ако беше перде,нямаше въобще да е в българското първенство.Тошо и Йотков твърдят,че оферта няма.Като чета коментарите на повечето от вас,Неделев не ставал за Левски.Така че явно няма драма-ние сме доволни,вие също.

А Колев не коментирал. Що ли? А според става ли за Левски, ама с ръка на сърцето? Когато уж хората, които са на Армията го искаха, излезе един ваш фен тук, не му помня ника и той каза, че в София няма кой да го търпи, докато в Пловдив хората не ги бърка дали ще играе на високо ниво, или не. Прав ли е?

Не знам дали става.При вас проблема не е трансфера на Тошо или трансфера на еди кой си.Сменяте треньори като носни кърпи,футболисти на килограм и ако излезе някой читав като Марияни или Обертан се продават.После следва отпадане от Европа,щото реално отбор няма и тия футболисти са заедно от 2 седмици.Оставете го Хубчев 2 години поне да работи.

Като му сменят играчите всеки полусезон, какъв е сми? И Бора Милотинович да докарат. все тая.

rane
Контакти:

Мнениеот rane » 07 авг 2019 00:48

drvasko98 написа:
rane написа:
W84me написа:
drvasko98 написа:
Перфектно биещия преки свободни колко гола вкара за нас от фаул?

Един. Ама след корнери имахме 10+ гола.
+ още толкова горе долу от центрирания след фаулове, както и подобна бройка след негови асистенции от игра. И всичко това, след като игра болшинството от мачовете като дефанзивен халф :!: Беше си класа, колкото и да го недолюбваха "спецовете". Виждаше играта и имаше страхотни пасове.

Значи горе долу 30-ина асистенции, нали така?
Истината - 11 асистенции, 5 от корнер или фаул и 6 от игра. Можете да лъжете най-безсрамно, но за всичко друго има видео и статистика.

Статистиката тези не ги брой:

https://youtu.be/2MfKJAYluWs?t=483
https://youtu.be/j5AOEbiA06w?t=330

Не съм сигурен, че влиза в статистиката и тази от плейофа срещу Черно море?

5-6 от головете на Яблонски станаха след негови центрирания. За резил на нападатите в отбора, защитник стана голмайстор на Левски и това главно благодарение на ценриранията на Гомес.
След като испанеца си тръгна, Яблонски колко гола отбеляза?
Преди да си тръгне миналата година беше замесен в почти всички голове, които Левски отбеляза за пътвите 4 кръга.
И това за играч, който играеше дефанзивен халф в болшинството от срещите и се мърдосваше :shock: по думите на "спецовете". После и в Кипър се мърдосваше с 8 гола.
Петко Славейков: "Не сме народ! Не сме народ, а мърша,
пак ще кажа и с това ще да свърша."

Потребителски аватар
popokutepetel
Контакти:

Мнениеот popokutepetel » 07 авг 2019 08:17

ralka_levskarka написа:
delqnski47 написа:
ralka_levskarka написа:

М то на акъл.. пък виж аз колко съм културна, не ме помниш тЕй :lol:

Стига вече с тоя! Да си седи на село. Може да съвместява ролята си и с примадона в Пловдивската опера!

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 07 авг 2019 08:29

rane написа:
drvasko98 написа:
rane написа:
W84me написа:
drvasko98 написа:

След като испанеца си тръгна, Яблонски колко гола отбеляза?

А преди това? Преди Гомес? Въобще ли не беше вкарвал? А след Гомес имам ччувството, че му беше забранено да се включва при ъглови. Иначе заслугата може да я пишеш, колкото на Гомес, толкова и на Роси. Но да, испанеца знаеше как да я хвърля топката.

Върни се в “Левски”