noo написа:Тошко Неделев захитрял - изтри цялата тема.
Нормално. Фейсбукът му е прегрял

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
noo написа:Тошко Неделев захитрял - изтри цялата тема.
ralka_levskarka написа:slash1912 написа:ralka_levskarka написа:slash1912 написа:ralka_levskarka написа:Забавничко. Написах под снимката на Неделев "Тоше, не се прави, отказал си в последния момент" и той го изтри.
Тошо 100 пъти каза,че в България ще играе само за Ботев.Отказа на ГГ,на Киро и на вас 2-3 пъти.Сърдете се на тия,дето ви пускат партенките.А и оферта реално е нямало,така че е нямало какво да отказва
Мишо, оферта е имало. Като не е вярно ТошкУ да остави коментара, какво лошо има? Щом лъжа не триеш, нали така. Истината е, че има сърце на зайче.
Той ако беше перде,нямаше въобще да е в българското първенство.Тошо и Йотков твърдят,че оферта няма.Като чета коментарите на повечето от вас,Неделев не ставал за Левски.Така че явно няма драма-ние сме доволни,вие също.
А Колев не коментирал. Що ли? А според става ли за Левски, ама с ръка на сърцето? Когато уж хората, които са на Армията го искаха, излезе един ваш фен тук, не му помня ника и той каза, че в София няма кой да го търпи, докато в Пловдив хората не ги бърка дали ще играе на високо ниво, или не. Прав ли е?
rane написа:+ още толкова горе долу от центрирания след фаулове, както и подобна бройка след негови асистенции от игра. И всичко това, след като игра болшинството от мачовете като дефанзивен халфW84me написа:drvasko98 написа:
Перфектно биещия преки свободни колко гола вкара за нас от фаул?
Един. Ама след корнери имахме 10+ гола.Беше си класа, колкото и да го недолюбваха "спецовете". Виждаше играта и имаше страхотни пасове.
ralka_levskarka написа:noo написа:Неделев е много добър футболист, за разлика от умствения му потенциал. Вижте какви глупости е писалРалица Пенева Тоше, що триеш, бе? Страх ли те е от нещо? Кажи си като мъж, че си отказал в последния момент и това е, не е нужно да триеш коментара, нищо лошо не съм казала, ама нека се знае истината.
Айде жив и здрав и успех
Тодор Неделев: ама ти тъпа ли си ма кво ме караш да говоря тъпотии.. кво дс ти обяснявам на теб където нямаш никво понятие от тази игра. Кво ме занимаваш с глупости тука гледай си отбора и не ме занимавай с глупости.. бил съм отказал последния момент.. много си проста..
Това съм аз
delqnski47 написа:ralka_levskarka написа:noo написа:Неделев е много добър футболист, за разлика от умствения му потенциал. Вижте какви глупости е писалРалица Пенева Тоше, що триеш, бе? Страх ли те е от нещо? Кажи си като мъж, че си отказал в последния момент и това е, не е нужно да триеш коментара, нищо лошо не съм казала, ама нека се знае истината.
Айде жив и здрав и успех
Тодор Неделев: ама ти тъпа ли си ма кво ме караш да говоря тъпотии.. кво дс ти обяснявам на теб където нямаш никво понятие от тази игра. Кво ме занимаваш с глупости тука гледай си отбора и не ме занимавай с глупости.. бил съм отказал последния момент.. много си проста..
Това съм аз
![]()
![]()
Все едно си си писала с някъв пубер
ralka_levskarka написа:М то на акъл.. пък виж аз колко съм културна, не ме помниш тЕй
slash1912 написа:ralka_levskarka написа:slash1912 написа:ralka_levskarka написа:slash1912 написа:ralka_levskarka написа:Забавничко. Написах под снимката на Неделев "Тоше, не се прави, отказал си в последния момент" и той го изтри.
Тошо 100 пъти каза,че в България ще играе само за Ботев.Отказа на ГГ,на Киро и на вас 2-3 пъти.Сърдете се на тия,дето ви пускат партенките.А и оферта реално е нямало,така че е нямало какво да отказва
Мишо, оферта е имало. Като не е вярно ТошкУ да остави коментара, какво лошо има? Щом лъжа не триеш, нали така. Истината е, че има сърце на зайче.
Той ако беше перде,нямаше въобще да е в българското първенство.Тошо и Йотков твърдят,че оферта няма.Като чета коментарите на повечето от вас,Неделев не ставал за Левски.Така че явно няма драма-ние сме доволни,вие също.
А Колев не коментирал. Що ли? А според става ли за Левски, ама с ръка на сърцето? Когато уж хората, които са на Армията го искаха, излезе един ваш фен тук, не му помня ника и той каза, че в София няма кой да го търпи, докато в Пловдив хората не ги бърка дали ще играе на високо ниво, или не. Прав ли е?
Не знам дали става.При вас проблема не е трансфера на Тошо или трансфера на еди кой си.Сменяте треньори като носни кърпи,футболисти на килограм и ако излезе някой читав като Марияни или Обертан се продават.После следва отпадане от Европа,щото реално отбор няма и тия футболисти са заедно от 2 седмици.Оставете го Хубчев 2 години поне да работи.
drvasko98 написа:rane написа:+ още толкова горе долу от центрирания след фаулове, както и подобна бройка след негови асистенции от игра. И всичко това, след като игра болшинството от мачовете като дефанзивен халфW84me написа:drvasko98 написа:
Перфектно биещия преки свободни колко гола вкара за нас от фаул?
Един. Ама след корнери имахме 10+ гола.Беше си класа, колкото и да го недолюбваха "спецовете". Виждаше играта и имаше страхотни пасове.
Значи горе долу 30-ина асистенции, нали така?
Истината - 11 асистенции, 5 от корнер или фаул и 6 от игра. Можете да лъжете най-безсрамно, но за всичко друго има видео и статистика.
ralka_levskarka написа:delqnski47 написа:ralka_levskarka написа:noo написа:Неделев е много добър футболист, за разлика от умствения му потенциал. Вижте какви глупости е писалРалица Пенева Тоше, що триеш, бе? Страх ли те е от нещо? Кажи си като мъж, че си отказал в последния момент и това е, не е нужно да триеш коментара, нищо лошо не съм казала, ама нека се знае истината.
Айде жив и здрав и успех
Това съм аз
![]()
![]()
Все едно си си писала с някъв пубер
М то на акъл.. пък виж аз колко съм културна, не ме помниш тЕй
rane написа:drvasko98 написа:rane написа:W84me написа:drvasko98 написа:
След като испанеца си тръгна, Яблонски колко гола отбеляза?
Потребители, разглеждащи този форум: Plamen_i00, tmanolov, TristaNNN и 12 госта