parvanoff написа:alexdb написа:parvanoff написа:Егати феновете... За пореден път се убеждавам какво нещастно племе сме-не може да сме щастливи повече от 2 минути и пак си търсим причини да се депресираме... Взехме купа, отстранихме ПАОК, не фалирахме, публиката се завърна на стадиона, Мъри се върна-неща, които почти никой не считаше за възможни и вместо да се радваме за това, то си търсим поводи да оплюем я играчи, я треньори, че някои и конспирации взеха да откриват. Само ще отбележа варненския колега с покупко-продажбите и търновския, според който отборът от Малта ни надиграл. Колега-само първото полувреме ударите бяха 9-2, при 6-0 точни. Някой трябва да дойде "да си прибере версиите" най-накрая от тази красива родна страна... Само Левски и България!
И каква файда от всичко изброено, като с това осиране реално теглихме чертата на всичко дотук?
Пак си отиваме на към фалит и празни трибуни. На това ли да се радваме?
Ами каква... Ако разсъждават като теб всички, ще има двама на Герена (освен ако не обичаш някой да ти се осира), а ако разсъждават като мен (всеки мач на Левски е празник, особено на стадиона), Герена пак ще е пълен. И така... вероятно няма и да фалираме...
Ще, ще. Да ти имам празниците, като сношния. Да те бият измеслиняци на сред твоя стадион. Поредният исторически резил на десетокачествени футболисти. Склонен съм да заложа, че това най-голямото ни дъно в Европа в исторически план. Дори резилът срещу Тампере вече не изглежда толкова голям. Ако този сбъркан модел на клуб успее да оцелее очаквам нови дъна срещу колоси от Андора и Гибралтар. То по-слаби няма.
А фалитът е гарантиран. Съмнявам се, че ще се намери някой да продължи да налива в тази каца без дъно, че някакви незнайни треторазредни ментета да играйкат колкото да си приберат заплатите, които така или иначе не заработват в измисленото ни първенство.