TristaNNN написа:С ръка на сърцето мога да кажа, че заради такива мачове човек си заслужава да живее и гордо да се самоопределя като Левскар, както и с пълно морално право да се чувства част от великата синя магия! Постудувахме малко, ама и на по-студено сме били, така че сега е време на червеното винце да си свърши работата!
Видях нещото, картинката, за което от много време си мечтаех, но рядко я забелязвам в пълна цялост, по-скоро бях свидетел само на откъсъчни парчета, а именно: Ентусиазъм преди мача - Опашки пред магазина - Настроение на входа - Мощна и искрена подкрепа от трибуните през целия мач - Достойна и мъжка игра от отбора - Спиращи дъха моменти - Кънтящи стълбища на сектор А след мача- Усмихнати хора по алеите около стадиона на прибиране към домовете.
Това е Левски от София, това е Истината, това е Магията! Това е нашият живот, страданието и любовта ни!
Емоционален коментар! Развълнува ме! Припомних си мачовете от "приказката", когато бях беден студент, но за ценната хартийка за Б сектор винаги имаше заделени пари! Ех....