До днес и аз не вярвах, че може да имате толкова жалък и смешен тренер.
С 10 души ви обърнахме. Вие нямахте опасна ситуация пред нашата врата, ако не броим гредата и онова 100 процентово разминаване с топката пред нашата врата.
ППЛ: Ботев Пловдив - Левски (София) / 1:0 FT
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- Жълто-черен Пловдив
- Контакти:
Re: ППЛ: Ботев Пловдив - Левски (София) / 1:0 FT
koisa написа:Какво ли още ще измислите само и само да оправдаете Роси...
Да сменим футболистите с тези на Барса ще видиш, че проблема не е треьора
- ralka_levskarka
- Контакти:
koisa написа:Какво ли още ще измислите само и само да оправдаете Роси...
Някъде го казах - вече не помня къде. Треньорът е виновен, но не само той. Играчите също са за линч.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]
-
ChuckNorris
- Контакти:
Изказал съм си мнението, че Роси трябваше да бъде освободен още преди зимната подготовка. След мача с Берое също. Всяка минута, в която Роси ни е треньор е вредна за Левски. Трябва да изчакаме да отпаднем за купата за да го махнем ли? Не, че и да го махнем няма да отпаднем. Той каквото можа прецака - подготовка, форма на играчите и т.н. Поне ще имаме шанс с друг треньор, защото с него няма и шанс да има. Идването му начело на Левски може да се определи само с една дума - катастрофа.
Аз като ви казвам, че с Роси копаем дъното, а някои от вас не вярват. Или пак ще кажете, че това беше тренировка ? Предвиждам 2 загуби за купата с по 3:0 и Роси ментето ще си ходи, а Европа само можем да сънуваме.
Майтапа на страна я си представете в сряда Роси да ни затвори устите, ще ни е срам да влезем във форума 
limon написа:koisa написа:Какво ли още ще измислите само и само да оправдаете Роси...
Да сменим футболистите с тези на Барса ще видиш, че проблема не е треьора
А кой?
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
ralka_levskarka написа:koisa написа:Какво ли още ще измислите само и само да оправдаете Роси...
Някъде го казах - вече не помня къде. Треньорът е виновен, но не само той. Играчите също са за линч.
Най-голяма вина носи треньорът. Аз не казвам, че играчите са невинни, но е смешно да обвиняваме главно тях.
R.I.P.
- ralka_levskarka
- Контакти:
koisa написа:ralka_levskarka написа:koisa написа:Какво ли още ще измислите само и само да оправдаете Роси...
Най-голяма вина носи треньорът. Аз не казвам, че играчите са невинни, но е смешно да обвиняваме главно тях.
Да, но не става да минат между капките. Виждаме как всичко се излива върху треньорът, ама как никой не каза, че Панайотката нищо игра? Пълен статист, и всички се чудехме що беше пейка. Второто полувреме - Обертан също го нямаше, отново бавно и мудно. Вутов пак прегаряше. Това мина един мач, три си почива и сега отново бе на ръба да си изкара червен картон или той още спада към младите и зелените?
Вината не е само в един човек.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]
- bilyaletdinov
- Контакти:
Ако Роси има някакво достойнство ще си подаде оставката и ще си тръгне без финансови претенции за Италия. Той чака да бъде изгонен, да кеш аутне и да си ходи. Ще видим къде ще му излезе краят. За мен трябва да си изкара сезона. Остават му 10-11 мача още.
Аз си казах още зимата, че такъв пресметлив подход няма да донесе успехи на Левски. Ако е изгубил и съблекалнята значи е приключил за Левски. Надявам се да не се превърне в поредния некадърник, не направил нищо за Левски и тръгнал си с една камара пари.
Аз си казах още зимата, че такъв пресметлив подход няма да донесе успехи на Левски. Ако е изгубил и съблекалнята значи е приключил за Левски. Надявам се да не се превърне в поредния некадърник, не направил нищо за Левски и тръгнал си с една камара пари.
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]
И този път ще победиш шампионе!
И този път ще победиш шампионе!