Ще си позволя и аз да изкажа моето "скромно" мнение относно селекцията:
1. Мапуку- направи много силен сезон с Берое за около 20 и няколко мача вкара 12-13 гола - ами чудесна успеваемост. В мачовете които съм му гледал прави впечатление. Много мощен, бърз , доста добра техника за габаритите му, много добър завършващ удар може реално сам да се бори със защита на другия отбор има инстинкт на хищник и умее да наказва грешките на защитниците и което е по-важно умее да ги "предизвиква" като ги притиска. големия му минус е ,че доста индивидуален играч , слави се като труден характер, често не спазва тактическата дисциплина. Аз лично не мога да си представя обаче ,че Боримиров ще го остави да си показва рогата.
2. С.Буш - ако дойде при нас(от това което знам е на 99% сигурно)- от това което пока в ЦСКА типичен централен нападател без да блести с нещо особено има много добър голмайсторски нюх.
3. А.Вутов (от това което знам ще идва при нас на 90%) - за мен е по-важно как ще го вземем - под наем или ще го закупим срещу минимална сума,ако ще е под наем и няма опция да премине при нас след изтичане на наема няма никаъв смисъл да обиграваме играчи на други отбори. Иначе ми прави впечатление ,че е израснал и физически и тактически ,но в Ботев играеше на позиция по-различна от тази която играеше при нас и която считахме ,че му е най-силната. За преминаването му в Удинезе - премина срещу 900 хил евро за клуба и 30 000 евро заплата на месец за него . При такива условия мисля ,че никой не може да го обвинява. Между другото от Удинезе постъпиха много коректно.
4. Ив. Тилев - един от най-големите таланти ,но още му е рано да бъде ключов играч в първия отбор -наскоро навърши 18 години.
5. Т.Неделев - тук нещата са 50:50 при него ситуацията е подобна на тази с Вутов. Само дето негото желание е да играе в Ботев.
6. Ал.Цветков- би било добре да дойде при нас според мен може да ни бъде много полезен еднакво полезен и в дефанзивен и в офанзивен план,определено имаме нужда от такъв играч.
7.Ив.Горанов - не считам ,че е футболист който ще вдигне класата на Левски.
За мен е по-важно първо да се намери качествен треньор ,след като Херо и Мъри не са опции , за мен трябва да помислим за П.Хубчев , Ераносян( за мен е един от най-добрите треньори у нас ,но е меко казано остър камък). Просто с Н.Митов нещата няма да станат.
Относно Г.Костадинов - никой не може да го упреква договора му изтича и той си тръгва. При него това е тактиката- подписва 2 годишни договори и след изтичането им преминава в друг клуб ,като взема "на ръка" една много кръгла сумичка -от порядъка на 100 хил евро. Иначе е качествен играч.
Това което ми прави впечатление,че до момента (повтарям до момента) селекцията никак не ми изглежда балансирана- аз лично не съм сигурен че имаме нужда от Мапуку, Буш и Аденижи - в най-добрия случай двама от тях ще бъдат на терена ,много вероятно и един от тях. Също така не виждам Бурабия и Вутов едновременно на терена . Комкуренцията е нещо много хубаво ,но отзад сме разграден двор трябва да помислим много сериозно за защитници и дефанзивни халфове.
Левски: Трансферно лято (Спекулации, слухове и реалност)
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски: Трансферно лято (Спекулации, слухове и реалност)
metodito написа:Живко6461 написа:....
1. 2016/17 Bandimaspor - 2 мача, 0 гола
2015/2016 Wadi Degla - 0 мача
2015/2016 Берое - 5 мача, 1 гол
Това са цифрите. Две години, в които вкарва 1 гол.
2. Какво да впечатли, той да не е ходил на конкурс за красота?
3. Ми кой е искал последно? Аз доколкото си спомням, той/родителите му постъпиха коректно и не отиде без пари там. Можеше и това да се случи...Зайко Байко броял "едно, три", "едно, три". А Иванчо отговорил "Две плюс две е четири. Но може да бъде пет, може и три, щом Партията нареди!".
С лека усмивка и разбиране приемам благосклонността ти да не пишеш ""от топ 4", защото има гол срещу "Дунав"". Досещаш се защо.
Повтарям. не съм ехиден. Конкретен съм. Фойерверки беше големия удебелен шрифт, фойерверки са и статията, която цитира и обобщените статистистически данни-факти, които приложи.
Живко, Живко... бедни ми Ийори...1. 2016/17 Bandimaspor - 2 мача, 0 гола
2015/2016 Wadi Degla - 0 мача
2015/2016 Берое - 5 мача, 1 гол
Има ли гол срещу отборите от Топ 3? Няма. Факти, Зайко Байко, факти.
Ех, Методи! Не всеки може да е като теб. Богат на самочувствие, способен на свободни интерпретации, цитати, аритметически дийствия и квалификации!
1. Жуниор Мапуку.
Тук обсъждахме представянето му в България. Благодаря за ценната информация относто представянето му в чужбина. Двете години или двата сезона всъщност са по-малко от 1 календарна година, включваща един пролетен полусезон и части от два есенни. Вижда се, че в чужбина не е играл. Дали си си направил труда да преброиш и месеците прекарани в чужбина? Или си дийствал както със статията от старозагорския сайт. Зайко Байко и Иванчо обясняват правилата, по които извършват аритметичните действия. Би било добре и ти да обясняваш твоите аритметични правила.
Аз не съм твърдял, че е отбелязал гол срещу първите три отбора в българското първенство. Ти продължаваш да оборваш неизказани мнения. Би било коректно да се цитира и колко гола е отбелязал "Берое" в тези мачове. Както и цялостното представяне на "Берое" в това първенство. Само като пример. Когато се оценяват и сравняват нападатели в българското първенство би ли приел за меродавна оценка, базираща се само на броя отбелязани голове от някой от нападателите на "Левски" в гпупата от Шампионската Лига?
2. Лъчезар Балтанов.
Извинявам се, че не съм се изразил достатъчно ясно! Трябваше да поясня, че става въпрос за представянето му като футболист на "Левски". Не знаех, че човек може да впечатлява само на конкурси за красота.
3. Антонио Вутов.
Последно той, респ. майка му като родител на непълнолетен син поискаха да бъде трансфериран в "Удинезе". Не знам защо беше необходимо повторението. За всеки случай ще повторя отново, че не съм упреквал нито Вутов нито който и да е, че са предприели тази стъпка.
- metodito
- Контакти:
един пролетен полусезон и части от два есенни
Изгубих се, човек. Това е
по-малко от 1 календарна година
Би ли ми обяснил как от есен до есен има по-малко от година.
Двете години или двата сезона всъщност са по-малко от 1 календарна година, включваща един пролетен полусезон и части от два есенни.
Вчера не съм прекалявал с алкохола, обаче не мога да зацепя.

Две години са си две години. 730 дни, 17500 часа, 104 седмици,... както ги кажеш, все са си две години.
Гледам в един сайт - от 2009 година 1 купа нямаме. Смешни отбори като Берое и Черно Море, Ботев - имат поне по 1 - ние балъците 0. По добре да ни закриват и да ходим във В - там поне малко радост ще има, победи а-у.
Пълно безумие 30 страници мнения и само един реален трансфер.Лично аз съм доволен от спряганите и мисля, че това е логиката и на Борето и Митов....всички играчи са гледани защото са ни пред очите от години и определено имат качества.......като за без пари нещата може и да се получат.Ще си позволя само да кажа, че Вутов е много по талантлив от Краев, който нито има стойка на футболист нито мога да кажа че притежава някое много силно качество.
- metodito
- Контакти:
Не мисля, че "смешни" е уместен епитет за съперниците ни, особено в една игра, която макар и вече да изчезват феърплея, уважението и джентълменството са основополагащи принципи. А ако те са "смешни", в последните години, ние какви трябва да сме? Uber-смешни?
zap_lv написа:За да не издържат кондиционно ,вина трябва да има кондиционния треньор . Друг е въпроса че няма пари за хапчета ,като тези на Лудогорец .Без медикаменти и добър кондиционен треньор толкоз. Другото е да се разхождаме с топката и така ще издържим по цял мач.
И аз първоначално очаквах чудеса от Роко Перота, но нещо не се получава. Някой не е на ниво, но не знам дали майстора или "матеряла". Делиорманци не ги гледай. Кирчо освен отбор си има и фабрика за хапчета. Ако Спас си купи Софарма сигурно и нашите ще тичат цял мач. Впрочем, до Милениума играчите на Левски тичаха безпроблемно 90 минути. Случвало се е и 120. Виждал съм как "частите" на немските машини Щутгарт, Дуисбург и Вердер излизаха извън строя след 80- тата минута. Но това е друга тема. Тогава се разчиташе на правилото много трениравки с малко медикаменти. Сега имам чувството, че пробват ако може само с медикаменти. Кой ще ми обясни как може играчи от отбор с претенции за водещ в България да изнемогват след един час игра. При положение, че играят много бавен и статичен футбол с пасове предимно по широчината на игрището. Единствено есента на 2016 г. започнаха да показват игра с едно докосване и бързо придвижване. И резултатите не закъсняха. Но както много често се случва в Левски и това се оказавременно и част от поредния експеримент. Сега ще видим дали партенката ще се окаже вярна и от понеделник новия треньор какви ще ги върши. Ако действително е Кокала, д*пе да им е яко на госпожичките в синьо.
Ами и нашия отбор се превърна в посмешище и освен да забавляваме останалите с редуващите се резили друго не правим.
Статистиката никога не лъже!
Ние много често се утешаваме с думите, че първенството било равностойно като изключим Лудогорец. А всъщност истината е, че ние сме паднали до нивото на средняк и заради това отбори като Берое, Ботев, Черно море, Дунав и Локо Пд ни се виждат равностойни.
Някой беше споменал, че сме придобили манталитет на средняк и това е точно така. Както в клуба, така и сред феновете.
Статистиката никога не лъже!
Ние много често се утешаваме с думите, че първенството било равностойно като изключим Лудогорец. А всъщност истината е, че ние сме паднали до нивото на средняк и заради това отбори като Берое, Ботев, Черно море, Дунав и Локо Пд ни се виждат равностойни.
Някой беше споменал, че сме придобили манталитет на средняк и това е точно така. Както в клуба, така и сред феновете.
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
В момента гледам как играе отбора на Астра Гюргево ,Буш е титуляр и разочарова с изявите си . http://livetv.sx/enx/eventinfo/532358_v ... 32|81|1|en
metodito написа:Не мисля, че "смешни" е уместен епитет за съперниците ни, особено в една игра, която макар и вече да изчезват феърплея, уважението и джентълменството са основополагащи принципи. А ако те са "смешни", в последните години, ние какви трябва да сме? Uber-смешни?
Ами да Юбер-смешни сме. Отново казвам - като гледам кой искаме да вземем, по добре да ни закриват! Като няма пари защо изобщо се мъчим ? Да ходим във селските групи, там поне няма след всяка победа да се афишира, че ще ставаме шампиони - а накрая да ядем хурката.