Red_Neck написа:Честита победа, ..... пак реанимация, дее. ба
.... идея нямахте, как да вкарате
"Червената диктатура" стана "реанимация"!...

П.П. Жалко за Тео, развали му се рожденият ден на детето...

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Red_Neck написа:Честита победа, ..... пак реанимация, дее. ба
.... идея нямахте, как да вкарате
шивача написа:way написа:Като кучета ще ни бият
Едит: +1
Жал ми за малкия вратар![]()
Ще ви цепнат с кеф!
vladu написа:popokutepetel написа:1982 написа:KellyB написа:1982 написа:Колко публика имаше иначе ??
Доста повече, отколкото на Лайногорец - Копенхаген.
Не можеш ли нормално да ми отговориш на въпроса, какво ме интересува на Л-ц и Копенхаген колко е имало, въобще не ми пука за тях.
22 хил. като 15 в секторите А и Б
Можеш ли да изкараш някаква статистика, кога на мач Левски-Литекс е имало толкова много публика.
Лицензионната комисия при БФС:
Въз основа на предоставените документи, с решение от 30.06.2016 година, се изменя издадения лиценз, както следва:
1. Наименованието „ПФК ЛИТЕКС ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - “ПФК ЦСКА - СОФИЯ" ЕАД.
vladu написа:popokutepetel написа:1982 написа:KellyB написа:1982 написа:Колко публика имаше иначе ??
Не можеш ли нормално да ми отговориш на въпроса, какво ме интересува на Л-ц и Копенхаген колко е имало, въобще не ми пука за тях.
Можеш ли да изкараш някаква статистика, кога на мач Левски-Литекс е имало толкова много публика.
vladu написа:Можеш ли да изкараш някаква статистика, кога на мач Левски-Литекс е имало толкова много публика.
ivo55 написа:Публиката пълни отбора, когато има силен отбор на терена, който доставя удоволствие с играта си. Това е причината да не е пълен.
1982 написа:
Колко публика имаше иначе ??
marco_bailey написа:Изключително нелепо допуснат обрат. Бях сигурен, че "нещо ще се обърка", ако не се използва поне още едно от многото положения...![]()
![]()
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot], ikar и 199 госта