ЦСКА-София (София) - Левски (София) | 1:1 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши мача

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Re: ЦСКА-София (София) - Левски (София) | 15.10.2016 | 16:00

Мнениеот W84me » 13 окт 2016 22:05

1982 написа:Точно така, купи карамфил, покажи им, че са специални за теб ....

Истината е, че вие ги припознахте със зверска сила, с цялата тази еуфория и специална подготовка за този мач ....... паднахте в капана им, вие не отивате на мач с Литекс, а на такъв с ЦСКА, нищо че на терена ще е Литекс.

Изиграха ви елементарно.

Отиваме да подкрепим отбора си срещу най-черното нещо след ЦСКА в историята на БГ ФУТБОЛА! Най-големия урод трябва да получи отпор и ще си го получи!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
Garra Dembele
Контакти:

Мнениеот Garra Dembele » 13 окт 2016 22:09

Тео скоро не е посещавал психиатрична клиника. Жал ми е за него. Сигурно и самият той се мисли за безсмъртен :lol:

ЦСКА умря, Тео, а това е кръстоска ЦСКА-София тоест мелез, който няма нищо общо с ЦСКА. Но на психично болен какво да му се обяснява...
Последна промяна от Garra Dembele на 13 окт 2016 22:11, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 13 окт 2016 22:10

Тео, Тео на тоя мач ако има общо 15 000 аз ше се гръмна мой човек! :oops: А ако вали нема и 10 000 да има, да знаете? :lol: :|

А иначе я вие се съберете 5 хилки, я не! Шото едни от вас не припознават Литекс за техен отбор, други дето са го припознали вече Литекс пък са разочаровани от играта ви и ги е страх от загуба, трети да не ги бият някъде на стадиона или около него и не ходят на такива мачове и т.н.
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 13 окт 2016 22:12

Teo написа:ЦСКА сме ние.
ЦСКА е безсмъртен.
ЦСКА е нещо, което не може да бъде заличено просто е така.
@ Ако ставаше е така... охо, ама за вас ужас не става. Тук сме и в събота ще го покажем след като ви победим за 7 пореден път. А вие си купувайте карамфили, идвайте с катафалки, обличайте се в черно и бийте камбаните, но ние отказваме да умрем, другари, защото сме безсмъртни! А безсмъртните живеят вечен живот!

Толкова е безсмъртен, че умря на сакралната дата 09.09.2016г. :lol: Да ви имам безсмъртието. В събота ще се радваш на един преименуван Литекс дето носи откраднатата емблема и цветове на мъртвеца. Това е достатъчно голяма гавра. На трибуните ще си получите останалото точно като за предатели. :) Взели сте 20 бона от джуджето за хореографията и се мислите за голяма работа. :mrgreen:
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 13 окт 2016 22:18

W84me, вие май не разбирате, че обръщайки такова огромно внимание на този мач, вие го превръщате ...... в Левски - ЦСКА. Точно това, което искат авторите на цялата далавера.

Шумът около този двубой е точно като за Левски - ЦСКА. Журналисти, фенове ...... всички дружно играете по свирката на споменатите по-горе.

Мач Левски - Литекс, с изключение на финалите за купата понякога, както и двубоя за титлата през 1999-а, никога не се е играл при такава еуфория и истерия. Вие сами припознавате преименувания Литекс за ЦСКА, участвайки във всичко това. И ще го осъзнаеш някой ден, но ще е късно вече ....
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 13 окт 2016 22:21

1982 написа:
ralka_levskarka написа:Не, ве, ще ви доубиваме.
Някой може ли да ми каже магазин в близост до стадиона, за да си купя карамфил?

Точно така, купи карамфил, покажи им, че са специални за теб ....

Истината е, че вие ги припознахте със зверска сила, с цялата тази еуфория и специална подготовка за този мач ....... паднахте в капана им, вие не отивате на мач с Литекс, а на такъв с ЦСКА, нищо че на терена ще е Литекс.

Изиграха ви елементарно.

Е значи само аз тогава не съм ги припознал щото събота съм на работа цял ден и дори мача няма как да го гледам? :) :mrgreen:
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]

Потребителски аватар
Garra Dembele
Контакти:

Мнениеот Garra Dembele » 13 окт 2016 22:24

Teo написа:С шизофреници не се занимавам!

Как можа това да го кажеш? Като самият ти си шизофреник! :o :o :shock:

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 13 окт 2016 22:24

W84me написа:
1982 написа:Точно така, купи карамфил, покажи им, че са специални за теб ....

Изиграха ви елементарно.

Отиваме да подкрепим отбора си срещу най-черното нещо след ЦСКА в историята на БГ ФУТБОЛА! Най-големия урод трябва да получи отпор и ще си го получи!

За мен, това нещо надмина автентичният ЦСКА по наглост.
Мисля, повечето левскари са на това мнение, точно за това ще сме доволна бройка в Събота, за да се покаже на припознавачите, че са никой.

P.S.

Като онази случка по времето на Симеон Велики, когато връхлитаме с цялата ни Армия върху маджарите, които месеци по рано са си позволили лукса да нападнат Столицата ни, докато Симеон е бил с основните сили пред Константинопол.
Не е имало нужда да се бием с всички сили срещу унгарците, все пак не са Византия, но за назидание, го правим и намаляме племето им на половина. :mrgreen:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 13 окт 2016 22:25

THE G.A.M.E в голяма грешка си мой човек!
С това голямо присъствие в събота доказвате само едно....... че ЦСКА е по-жив от всякога! Силен и могъщ! Такъв какъвто никога не сте искали да бъде!

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 13 окт 2016 22:26

Teo написа:
Avanti_Ragazzi написа:Тео, Тео на тоя мач ако има общо 15 000 аз ше се гръмна мой човек! :oops: А ако вали нема и 10 000 да има, да знаете? :lol: :|

А иначе я вие се съберете 5 хилки, я не! Шото едни от вас не припознават Литекс за техен отбор, други дето са го припознали вече Литекс пък са разочаровани от играта ви и ги е страх от загуба, трети да не ги бият някъде на стадиона или около него и не ходят на такива мачове и т.н.

Това ще е най-посетеното дерби след онова през 2009 пролетта.
С шизофреници не се занимавам! ЦСКА му няма нищо и си джитка на Армията!
С дудучета, авиатори, гей журналисти, гробокопачи, ефбет духачи, владая селяци са без коментар. Никой не им пука за тия!

Ми кво прайш тука тогава???
Мама ли те научи да се изакаш преди лягане?

Върни се в “Левски”