damyanov1963 написа:Абе и аз за тебе мога да кажа, че си и прав и не си, обаче темата е безкрайна и може да си спориме не знам докога. Въпрос на гледна точка. Например ти казваш - Ами дай да се изнесеме всички тогава пък каквото ще да става. Да така е, от една страна, но от друга не си ли даваме сметка, че като ходиме по стадионите пълниме гушите на същите тия собственици, за които пишеме какви са, че поддържаме черното тото и че по този начин футбола вместо да се развива, потъва.
Но... както казах темата е безкрайна за спорове и зависи най-вече от гледната точка на спорещите.
[offtopic]Да, имаш право, естествено. Ще го кажа по друг начин - можем да прескочим огради, да влезем без билет ей така за келешлъка и да се кефим, щото сме прецакали...любимия си клуб?! Но не можем да го направим, за да сме на стадиона и да си изразим мнението на висок глас като в същото време не пълним гушите на въпросните собственици. Образно казано, подкрепено със съответните примери, които съм виждал със собствените си очи, но мисля ще разбереш какво имам предвид...[/offtopic]