Люпко Петрович е новият треньор на Левски

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Одобрявате ли назначаването на Люпко Петрович като треньор на Левски

Да
106
51%
Не
103
49%

Общо гласове: 209

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Re: Люпко Петрович е новият треньор на Левски

Мнениеот futbolqga » 19 май 2016 12:59

tralala_12345 написа:При евентуална промяна на формата на първенството и Левски с треньор Стоев, надали отбора ще е в четворката. Късмета го покри тази година за второто място, че липсваха ЦСКА и Литекс, а и Локо. А също и неадекватните решения в Разград(треньорските смени, слабата форма на футболистите им), за да поведе Левски в класирането на моменти.
А и най-важното е, че щом ръководството в лицето на Тонев и Гонзо го заменят, значи има защо, все пак колкото и да се плюе по тях, те разбират малко повече от футбол от запалянковците.

А, щом защитаваш и Тонев и Гонзо, нещата са ясни. Все пак би ми било забавно да ми изредиш кои 4 отбора мислиш, че изобщо имат шанс да са пред Левски в класирането следващия сезон ;)

tralala_12345
Контакти:

Мнениеот tralala_12345 » 19 май 2016 13:36

futbolqga написа:А, щом защитаваш и Тонев и Гонзо, нещата са ясни. Все пак би ми било забавно да ми изредиш кои 4 отбора мислиш, че изобщо имат шанс да са пред Левски в класирането следващия сезон ;)

Да не би някой друг да е поканил Стоев в Левски? А не Тонев и Гонзо? И въобще не ги защитавам тия двамата(аз съм цесекар). Но ми е чудно, преди по Батков викахте, сега по Тонев и сие, утре по следващия, няма угодия за част от сините фенове.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 19 май 2016 15:19

THE G.A.M.E написа:Феновете на Петрович да кажат, що Г.Г. не го задържа, а предпочете пред него Любо и Регенкампф.
Гришата може да е всякакъв, но е видял 2 и 200 във футбола, щом се посочва Киро като няква константа, що Ганчев да не е ?? :roll:
"Майстор" Люпко, кой голям Клуб е водил повече от година в последните 10 години ?

Факт е, че при Стоев отборът лъкатушеше в изявите си, но си има обективни причини за т'ва.
Ето, имаме интерес към перуанско крило, който и да е започнал селекцията е наясно, че имаме проблем във фаза атака по-фланговете.
Това бе проблем и при Стойчо.
Точно за това и имахме проблеми... Говрили сме достатъчно, че Роман и Краев не са крила.
Имахме надежди в Нар, за сега не ги оправдава, но се вижда, че има някви качества.
Но проблема по крилата си остава.

Междудругото смятам, че ако отпадне правилото за футболист под 21 г. Петрович няма да залага на Краев.

Другото което е, аз за неуспех на Левски няма да се моля.
Подкрепям тимът, но сърбина си е боклук.
От него искам само, да не разрушава това, което направи С.С.
А то хич не е малко.
Компактна отбрана, бързо прегрупиране в двете фази, висока преса, сменяне на фронта на атаката.
Ако дядката е умен, няма да ръчка това, може да опита просто малко смяна на местата и изпълнителите.
То нещата зависят и от селекцията, та ще видим.

Супер низко е да използваш "дядка" за Петрович. Откъде провидя, че няма да използва Краев, ти си знаеш. Защо противопоставяте Стоев срещу Майстора (и що за дивотия е това?). "Боклук", "дядка". Колега (и още двама-трима тук), изпусни въздуха и дишай.

Ако дядката е умен, няма да ръчка това, може да опита просто малко смяна на местата и изпълнителите.

Ама що бе, Прохазка на бека и Краев отляво не те ли кефи?
"Висока преса" на отбор, който се защитава не е проблем. Той не си излиза от наказателното. Срещу Литекс, Локо Пд, Разград и Славия не се получаваше нещо...

Пожелавам успех на Стоев. Като човек ми допадаше, като треньор - не. Хайде стига. Люпко... ще го видим. Колко е стоял в отборите, стоял е, ти виж колко титли и купи има. Както казах, той е хитмен за титли. Идва, прави отбора шампион и си тръгва. Споделих мнението си: не знам дали Топчо не беше по-правилното решение. Две-три години със сините деца. Няма да има купа, няма да има титла, но на един етап нещата ще се получат. С наемници - една, най-много две години и след това дупка.

Когато изпаднахме във втората седмица, трябваше да започнем проект, който да интегрира юноши, които да свикнат да играят с големите. Публиката нямаше да им се сърди, че падат, а ние така или иначе падахме. По-добре с наши да падаме. Този сезон можеше да изпуснем и Европа, но с правилна работа щяха да се получат нещата. А сега... Не знам. Люпко където е бил е правил от отборите шампиони, но титлите и купите не са единственото нещо. Иначе, знаем. След 2007 (и преди Мъри) се разчита яко на наемна ръка. Резултатът е ясен. Имам добро усещане за Европа с Люпко, да видим...

vladu
Контакти:

Мнениеот vladu » 19 май 2016 15:35

metodito написа:
THE G.A.M.E написа:Феновете на Петрович да кажат, що Г.Г. не го задържа, а предпочете пред него Любо и Регенкампф.
Гришата може да е всякакъв, но е видял 2 и 200 във футбола, щом се посочва Киро като няква константа, що Ганчев да не е ?? :roll:
"Майстор" Люпко, кой голям Клуб е водил повече от година в последните 10 години ?

Факт е, че при Стоев отборът лъкатушеше в изявите си, но си има обективни причини за т'ва.
Ето, имаме интерес към перуанско крило, който и да е започнал селекцията е наясно, че имаме проблем във фаза атака по-фланговете.
Това бе проблем и при Стойчо.
Точно за това и имахме проблеми... Говрили сме достатъчно, че Роман и Краев не са крила.
Имахме надежди в Нар, за сега не ги оправдава, но се вижда, че има някви качества.
Но проблема по крилата си остава.

Междудругото смятам, че ако отпадне правилото за футболист под 21 г. Петрович няма да залага на Краев.

Другото което е, аз за неуспех на Левски няма да се моля.
Подкрепям тимът, но сърбина си е боклук.
От него искам само, да не разрушава това, което направи С.С.
А то хич не е малко.
Компактна отбрана, бързо прегрупиране в двете фази, висока преса, сменяне на фронта на атаката.
То нещата зависят и от селекцията, та ще видим.

Супер низко е да използваш "дядка" за Петрович. Откъде провидя, че няма да използва Краев, ти си знаеш. Защо противопоставяте Стоев срещу Майстора (и що за дивотия е това?). "Боклук", "дядка". Колега (и още двама-трима тук), изпусни въздуха и дишай.

Ама що бе, Прохазка на бека и Краев отляво не те ли кефи?
"Висока преса" на отбор, който се защитава не е проблем. Той не си излиза от наказателното. Срещу Литекс, Локо Пд, Разград и Славия не се получаваше нещо...

Пожелавам успех на Стоев. Като човек ми допадаше, като треньор - не. Хайде стига. Люпко... ще го видим. Колко е стоял в отборите, стоял е, ти виж колко титли и купи има. Както казах, той е хитмен за титли. Идва, прави отбора шампион и си тръгва. Споделих мнението си: не знам дали Топчо не беше по-правилното решение. Две-три години със сините деца. Няма да има купа, няма да има титла, но на един етап нещата ще се получат. С наемници - една, най-много две години и след това дупка.

Когато изпаднахме във втората седмица, трябваше да започнем проект, който да интегрира юноши, които да свикнат да играят с големите. Публиката нямаше да им се сърди, че падат, а ние така или иначе падахме. По-добре с наши да падаме. Този сезон можеше да изпуснем и Европа, но с правилна работа щяха да се получат нещата. А сега... Не знам. Люпко където е бил е правил от отборите шампиони, но титлите и купите не са единственото нещо. Иначе, знаем. След 2007 (и преди Мъри) се разчита яко на наемна ръка. Резултатът е ясен. Имам добро усещане за Европа с Люпко, да видим...

Що не вземеш да станеш ти тренер, само разбирачи из форумите, кой къде да играе.

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 19 май 2016 15:37

Съдейки от прочетеното излиза, че тук има няколко човека готови да поемат треньорския пост в Левски. Добре ще бъде Гонзо да осъзнае къде би трябвало търси следващия път. :mrgreen:
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 19 май 2016 15:44

futbolqga написа:
wilge написа:Колега, не се сърди на неориентираните момченца. Те са продукт на сектор "Б". Това обяснява всичко. Когато порастнат ще разберат, че Левски е константна величина, нещо велико. Левски е начин на мислене, на живот, на възприемане на нещата. Те не са гледали онзи, истинския Левски, който нападаше с шест човека и се бранеше с осем, които мачкаше всичко на Герена. Не са виждали как немските машини Вердер, Щутгарт и Дуисбург рухваха в последните минути смазани от физическото превъзходство на Левски. Да, прав е Люпко- от онзи отбор от есента само Живко Миланов (и до някъде Владимир Гаджев според мен) ставаха за онзи отбор. Те са учени да величаят т.н. Гонзо продуктите на неговия "нюх"- нискоразредни играчи и треньори. Вярват на думите му, че следващия сезон ще видим нов Левски, че ако Стоев си тръгне си тръгва и той, че е невъзможно да се вземат по- добри футболисти и т.н. А не се замислят, че от както е фактор в клуба нивото пада от сезон на сезон, нямаме никакъв трофей, червените ни бият под път и над път, сносни треньори и футболисти отказват да са в Левски само и единствено заради него. Изградили са му имидж на мъжкар, а не се замислят за комисионните от тези над 100 трансфера, за умилкването му около силните на деня в Левски, не се питат защо зад гърба на СС преговаря с Люпко (треньор не се назначава за няколко часа след края на заседанието на УС). Защо до сега казваше че трябва да се примирим с второто място, а след идването на Люпко целта вече е титла, купа и пробив в ЛЕ. Питам всеки който плюе по Люпко- ти какво постигна във футбола повече от него? Смяташ ли, че разбираш от тази игра повече от Петрович? В края на крищата той е треньорът на Левски и за това трябва да го подкрепяме. Акцентът трябва да пада върху длужността, а не върху човека. Смяташ ли, че си по- добър бизнесмен от Кирил Домусчиев та се съмняваш в решението му да освободи С.С. от Лудогорец? Той е разбрал, че този треньор е изпълнил задачата си, достигнал е своя максимум и не може да даде повече на отбора. За това е освободен. Същата ситуация е и сега. Стойчо изпълни поставената му задача и повече на може да даде. Толкоз. Или както самият Гонзо каза: Стойчо е вече минало. Ние трябва да продължим напред. Независимо от директорът, треньора, играчите и онези които се пишат собственици но като че ли са на заплата при някого. Ние сме Левски, ей хора. Левски София.

Колега, моето уважение, но мненията ни се различават коренно. Ще се спра на няколко точки от изказването ти.
1. Наистина ли играчи, като например Йоргачевич, Прохазка, Веско Минев, Георги Костадинов и Бедоя, според теб за нищо не стават? Не само, че Люпко не е прав, а нямаше мъжеството да се извини за думите си. Вместо това, реши, че ние живеем още в каменната ера и може да каже, че не е заявявал подобно нещо. Хубаво, ама за негово съжаление ние помним какво каза, а даже и да не помним - думите му ги има записани в цял куп медии.
2. Не, не съм постигнал повече от Петрович във футбола. Това по каква изкривена логика означава, че не мога да го критикувам? Че аз и от Стойчо Младенов не разбирам повече. Ако утре ни го сложат за треньор, това назначение също ли няма да мога да го критикувам?
3. Да кажем, че смятам, че не съм по-добър бизнесмен от Домусчиев (макар да вярвам, че IQ-то му е съотносимо с номера на обувките ми). Това означава, че всички негови решения са правилни? Защо не привлякохме Бруно Рибейро за треньор? Щом Домусчиев го е назначил, ти как смееш да се съмняваш, че той е добър треньор? Рибейро в Левски!

Човеко, къде видя това което съм оцветил в синьо в моя текст. Това са твои думи. Йоргачевич е вратар, него не го смятам. Там нещата са други. В онзи отбор Веско Минев, един от най- добрите ни играчи в момента, не можеше да "хване ръка" от Лусио Вагнер. Аз лично не бих могъл да сравня Прохаска, Костадинов и Бедоя с Боримиров, Бардон, Тасевски, Йовов. Колкото до Бруно Рибейро- те имаха само него и арменеца. Макар че последният се представи в Ангола като Хр. Янев във В група. А ние си имахме Пепе Мурсия. А преди това Славиша Йоканович, Ратко Достанич, Сухия, Жадното...Не е за разправяме.
Не си разбрал какво искам да кажа. Който и да е треньор на Левски ние трябва да го подкрепяме. Особено в началото. Ако не се докаже...Заради това, че е треньор на Левски, а не заради това кой е и какво бил казал някога. Стига. Един вече беше съблечен. Трябва да сме позитивни, да подкрепяме. Ако може да постигне набелязаните цели- добре. Ако не- друг ще дойде. Нека специалистите решават в детайли. И разбира се после да си носят отговорност за решенията.

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 19 май 2016 17:05

То поне е голям акъллия и Ловеч са в Б група. То това не е като да пратиш мутри при съдията. По същата логика може да се пита защо Киро уволни дерменджиев за да го смени с португалеца ако дерми е толкова добър. Чудно защо после го върна...

Не съм Нострадамус и няма как да предвидя какво ще направи Люпко в Левски. Нямам представа какви пари ще има за селекция и какви играчи ще се доведат. Това само времето може да покаже. Аз знам само, че Левски ми е харесвал най много като представяне при Люпчо. За всички години които съм гледал отбора, смятам че това беше най силния и грамотен отбор. Беше на едно средно европейско ниво. Нещо което не може да се каже за следващите години и до днес. Това е първия момент от над 10 години в които съм обнадежден след привличането на даден треньор и се надявам и очаквам успехи. Дано да не ме разочарова и да покаже, че още ги може нещата.

Нз какво врякате и недоволствате. Смяната е факт и остава само да се надявате/ме/ Люпко да сполучи и нещата да тръгнат към добро.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Мнениеот futbolqga » 19 май 2016 17:29

wilge написа:Не си разбрал какво искам да кажа. Който и да е треньор на Левски ние трябва да го подкрепяме. Особено в началото. Ако не се докаже...Заради това, че е треньор на Левски, а не заради това кой е и какво бил казал някога. Стига. Един вече беше съблечен. Трябва да сме позитивни, да подкрепяме. Ако може да постигне набелязаните цели- добре. Ако не- друг ще дойде. Нека специалистите решават в детайли. И разбира се после да си носят отговорност за решенията.

Ясно, разбирам какво искаш да кажеш и уважавам мнението ти. Въпреки това, моето виждане е различно. За мен Левски е светиня и хора (ако треньорът ни изобщо е от човешки произход), като Петрович, чисто и просто петнят името на клуба с присъствието си. Какъв мъж е този? Треньор ни е от 2 дни, а вече на 2 пъти се отмята от думите си - първо, за Живко Миланов и отбора, а сега - за думите му за титлата. Хич да не споменавам на какво е готов за някой лев от "брат му" или как ни заряза при миналия си престой.

И не го мисля само аз. Не знам дали чухте тази история, но този индивид трябваше да стане треньор на Сараево преди година-две. Знаете ли какво се случи? Феновете го изритаха, още на първия му ден! И не, не беше заради треньорските му умения. Не са те проблемът.

Дори и да спечелим Лига Европа този сезон, аз сърбина никога няма да го приема на Герена. Защото, както казва клипчето, което беше публикувано днес - "помним завета на Гунди, Патрата и Соколето, че победата не е на всяка цена, ако потъпква джентълменството".

Потребителски аватар
korteneca
Контакти:

Мнениеот korteneca » 19 май 2016 17:32

Thsmith написа:Нз какво врякате и недоволствате. Смяната е факт и остава само да се надявате/ме/ Люпко да сполучи и нещата да тръгнат към добро.

Доста хора се надяват на точно обратното, нали трябва да има с какво да нападат тези, които си позволихме да отправим критики към Стоев. То си личи само като видиш какво пишат :arrow: "фенчетата на Петрович" сме били. Само, че не помня някой да се е обявил за фен на Петрович.
[center]Николай Митов: Те не са точно ЦСКА, Литекс си ги бием... Няма проблем!

[rimg]https://image.prntscr.com/image/282def5483004b6fbf06a977c146b67b.gif[/rimg][/center]

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 19 май 2016 20:29

metodito написа:
Супер низко е да използваш "дядка" за Петрович. Откъде провидя, че няма да използва Краев, ти си знаеш. Защо противопоставяте Стоев срещу Майстора (и що за дивотия е това?). "Боклук", "дядка".

Ами имах уважение към Петрович, но се изпари.
Доводите съм ги писал достатъчно, общо-взето слабо ме интересува кой ги приема.
За себе си, съм си прав.
Но това, че нямам уважение към Люпко и съм песимист относно предстоящата му работа, не означава, не няма да бъда обективен към него.
И отбора.

metodito написа:

Напротив, точно срещу Лудогорец най-добре си пролича, че тимът върви напред.
Разградчани бяха абсолютно безвредни в последният мач, виж статистиката, имат 1 точен удар и като цяло, три пъти по-малко удари и положения от нас.
Но това вече сме го разисквали... За мен доброто движение в дефанзивен план, трябва да се запази.
Ако има нещо, над което трябва да се надгради, това е ефективноста в атака, не само при отбелязването на голове, но и в завършващите подавания.
Но се опасявам, че това не зависи толкова от схема, тактика и начин на игра, а по-скоро от изпълнителите, дали въпросните имат определени и специфични качества.
Както писах по-горе, не напразно започваме да пазаруваме крила.
Перуанецът вече е факт, ще видим дали ще има още някой.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

Върни се в “Левски”