Player написа:Между другото Йоргачевич с това подивяване, което направи след гола, ми напомня много на Петков, което е много добре. Пука му и кипи в мача. За разлика от тигърчето, което само седеше на земята след всеки гол, без никаква емоция.
+1914
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Player написа:Между другото Йоргачевич с това подивяване, което направи след гола, ми напомня много на Петков, което е много добре. Пука му и кипи в мача. За разлика от тигърчето, което само седеше на земята след всеки гол, без никаква емоция.
olfix написа:Някой има ли идея защо не игра Бедоя?
demon777 написа:Raid написа:Стига толкова - седем е добро число.
Само Левски!
То щото 7 е добро число точно заради това БФС-то тая година премахна разделянето на на 1ва и 2ра седмица. Нещо сте се влюбили в това число и не може да го прескочите
demon777 написа:Raid написа:Стига толкова - седем е добро число.
Само Левски!
То щото 7 е добро число точно заради това БФС-то тая година премахна разделянето на на 1ва и 2ра седмица. Нещо сте се влюбили в това число и не може да го прескочите
milen.hristov написа:NOMER14 написа:От мач на мач играем все по-сърцато и по-комбинативно. Нали това искахме.
Искаме първо място, всичко останало не е сериозно
hazard10 написа:milen.hristov написа:NOMER14 написа:От мач на мач играем все по-сърцато и по-комбинативно. Нали това искахме.
Искаме първо място, всичко останало не е сериозно
Милене, гръмни се сам!
milen.hristov написа:Rivaldo10 написа:Чакаме Абди, към новото нападателче нямам никакви надежди, за мен този е слаб! След това Гонзо да си стяга куфарите и към Самоков!
Сомалиеца е е една класа мани, ясно не го хранихме достатъчно една година, нападателя с 4 гола 4 години
JACKO написа:Браво за сърцатата игра на младежите на Стойчо Стоев! Но, след 50-60 минута те не знаеха къде се намират.
Потребители, разглеждащи този форум: drvasko98, olimpi и 45 госта