Херо отказа на Левски

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Spiro Spirov
Контакти:

Re: Херо отказа на Левски

Мнениеот Spiro Spirov » 18 дек 2014 19:13

Eminem написа:Залагам въдицата на Робинзон Крузо, че десетките кандидат треньори няма да имат качества да водят Левски и Гонзо като истински левскар и мъжкар ще се жертва и ще остане треньор, защото ако не е той, няма кой.

Хубаво. Само не знам защо реши, че Гонзо като е истински мъж и голям левскар, става за треньор или за каквато и да е друга ръководна длъжност. Не виждам връзката... :roll:
Последна промяна от Spiro Spirov на 18 дек 2014 19:18, променено общо 1 път.

Spiro Spirov
Контакти:

Мнениеот Spiro Spirov » 18 дек 2014 19:15

Долно уйно написа:
blue avalanche написа:Да не говорим,че Херо искаше да разкара Аниете,Бедоя и Прохазка...

Това, къде го е казал?

Edit: Видях, цитирал си клюкарския жълт сайт на Крум Савов, това ми е достатъчно.

И аз това се питах. Херо е порядъчно тъпо парче, но чак пък толкова... Но щом Крум Цирея е източникът, няма какво повече да говорим. :mrgreen:

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Мнениеот Долно уйно » 18 дек 2014 19:16

До момента стигам до извода, че на Левски му трябват левскари, а не професионалисти и накрая се чудят що няма успехи.
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 18 дек 2014 19:20

Sinite ot Sofia написа:Абстрахирайки се за момент от проблема Гонзо/Херо, все още се питам, защо всеки забравя за един качествен и доказан специалист като Стефан Грозданов? Убеден съм, че човека веднага ще поеме Левски.. няма обаче кой да му се обади. Няма да има и сериозно финансови претенции.

колкото и да прозвучи някак нелепо, но е на възраст вече. А доколкото зная, имаше и някакви здравословни проблеми...
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

Потребителски аватар
roskov9
Контакти:

Мнениеот roskov9 » 18 дек 2014 19:40

Аааха, сега разбрах.

Херо е *****, защото:
1.Изклати отново Левски.
2. Се появи пред медиите и обоснова решението си, докато ху..ете се крият по бардаците.
3. Се прави на голям разбирач.

Гонзо е велик Левскар, защото:
1. Не е *****.
2. Е голям мъжкар.
3. Не се прави на голям разбирач.

В моите очи, конфликта изглежда така: Известен столичен ресторант работи на загуба вече 10 години и към момента е натрупал задължения от 4,3 милиона лева. Изгледи за излизане от кризата няма, защото няма главен готвач. Последния кандидат, не бил съгласен сервитьора да определя, какви ще са специалитетите на заведението, а бармана да купува продуктите, и накрая главния готвач да е виновен не само за липсата на клиенти, а и за супер излагацията с малкото такива.
Все пак, лоялните клиенти подкрепят сервитьора, (нали де факто той е лицето на заведението?), пък и бармана също. Изобщо за какъв се взема главния готвач като отказва да мие чиниите?Това тука да не е някаква баничарница?

Че то аз съм бил супер задръстеняк, да си мисля, че Батков се подиграва с Вас! Да се тормозя, какво да стане за да се сплотят Левскарите. Срам ме било. Че Вие сте свръх сплотени и единни и аз се самоосвобождавам от всякаква съпричастност към Вашите тегоби.
Преустановявам активната си опозиция към собственикът и едноличен кредитор, и продължавам да си подкрепям Гонзо. Благодаря Ви, че ме потърпяхте и повече няма да Ви досаждам.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 18 дек 2014 19:57

roskov9 написа:Аааха, сега разбрах.

Херо е *****, защото:
1.Изклати отново Левски.

Херо не е "изклатил"(изиграл,прецакал) Левски.
Просто отказа да стане треньор. ;)

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 18 дек 2014 19:58

Някой от тези,дето реват за Херо,може ли да гарантира,че той щеше да изправи отбора на крака???
Предполагам-не...

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 18 дек 2014 20:07

Spiro Spirov написа:
Eminem написа:Залагам въдицата на Робинзон Крузо, че десетките кандидат треньори няма да имат качества да водят Левски и Гонзо като истински левскар и мъжкар ще се жертва и ще остане треньор, защото ако не е той, няма кой.

Хубаво. Само не знам защо реши, че Гонзо като е истински мъж и голям левскар, става за треньор или за каквато и да е друга ръководна длъжност. Не виждам връзката... :roll:

Сарказъм. Не искам Гонзо в Левски. Аз не съм като ония дро....ъъъъ "фенове" да повтарям едни и същи тъпотии за головете и за това колко е левскар. Знам, че това няма нищо общо със сегашните му позиции.

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 18 дек 2014 21:39

Докато истинските левскари бездействат "инжинерът" ще върши още простотии на Герена.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 18 дек 2014 21:42

Проблема не е, че "Херо" е отказал и няма да ни е треньор.
Проблема е, че за пореден път станаха некви циркове в Левски.

Да, Димитров също има принос за станалата простотия, но вината не е само негова.
Няма как да се пренебрегне вината и на Батков, и на "Гонзо".
И докато "Херо" не е никакъв в Левски, то посочените двамина, работят в Клуба и би трябвало за тоя цирк да си понесат отговорноста.
Да не говорим, че "Гонзо" освен за станалата патардия, трябва да понесе отговорност и за бедствените резултати и игри през есенният дял от Първенството.

Та, както споменах... Проблема не е в "Херо", не вярвам "Гонзо" и Батков да не са знаели за претенциите му... Можеха още преди месец ( примерно ) да кажат, че работата с бургазлията няма да стане, щото - "Така и така, това и това"... И т.н.

От така стеклите се обстоятелства бие на очи, че Г. Иванов прави всичко възможно да остане треньор.
От него зависи да разсея тези съмнения, като намери читав специалист за пролетта.
Ако остане треньор и през 2-рият дял, аз лично снемам и малкото доверие, което имам към него.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Върни се в “Левски”