Изненадващо добър мач предвид условията,екстра беше за гледане по тв-то.
Заслужена победа на ЦСКА, ужасно наивен Левски-и в защита и в нападение.
Това е общо взето.
Левски София - ЦСКА София |0-3 FT
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- El Commandante
Re: Левски София - ЦСКА София | 25.10.2014г., 16:00ч.
Кашчей написа:А..И ми е интересно и любопитно как НАП (примерно) ще приеме факта, че "Ботев" Пд. има открити сметки за една и съща стопанска дейност в две различни банки?
Кировец написа:-1914- написа:За да оздравеем, трябва цялата концепция на Левски да се промени.
Какво значение има една загуба от ЦСКА? Те ли са ни мерител?
И после първи кръг аут срещу Зимбру или Мура и т.н.
Те нищо не струват, нали ги видяхте на терена?
Не, други неща са важни, примерно как ще успеем да разкараме Батков, и ще намерим ли професионалист който да поеме Левски?
То пък вие отпадате само от Байрн, Барса и Реал. Айде, айде.![]()
И кой ви е мерител, ако не ЦСКА? Марек ли, Локо Пд ли?
Истината е, че за последните 25г. Левски е номер едно в България по всички показатели. Това, че вие не сте успели да минете едни групи в Европа,
та ако не се лъжа сте се и класирали изобщо два пъти за такива, не е вина на Левски. Ние се мерим с най-силните, а това в момента са Лудогорец,
със сигурност не вие.
- Stahlgewitter
- Контакти:
Още не знам какво да кажа...Яд ме е за хората,които бяха на стадиона.Беше гаден ден за дерби,но хората пак си бяха там,на никой не му пукаше дали времето е гадно.Имаше и атмосфера,имаше и идиотски истории,беше си дерби.Отсъстваше само желанието за игра в сините.Стар съм вече за тия неща,доста тежко ги преживявам.
И все пак САМО ЛЕВСКИ!
И все пак САМО ЛЕВСКИ!

Stahlgewitter написа:Още не знам какво да кажа...Яд ме е за хората,които бяха на стадиона.Беше гаден ден за дерби,но хората пак си бяха там,на никой не му пукаше дали времето е гадно.Имаше и атмосфера,имаше и идиотски истории,беше си дерби.Отсъстваше само желанието за игра в сините.Стар съм вече за тия неща,доста тежко ги преживявам.
И все пак САМО ЛЕВСКИ!
Отсъствало е само желанието - глупости.
Желание имаше, просто няма качества, както и няма в ЦСКА, но за разлика от нас, те си вкараха положенията.
-1914- написа:Горе главата! 90мин бяхме по-добри на терена, ЦСКА три пъти се появи пред вратата и три пъти вкара.
Такава е играта, малшанс просто.
Прав си, горе главата, ако не беше футбол, а художествена гимнастика щяхте да сте номер едно. Само дето тази игра футболът се играе на голове...

...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...
С тези футболисти нищо добро няма да ни чака. Да Херо може да ги нареди и да ги научи на нещо тактически, но не може да ги направи по бързи. Няма как който и да е треньор да промени бързината и техниката на Домовчийски или пък Сърмов. Бавни и некадърни ще си останат, защото няма накъде да се развиват и променят, докато един юноша има да развива тепърва много неща. Така че ако не могат да вземат класни играчи, ама наистина класни, нека да са юношите които вече играха доста успешно и ги чака сигурно развитие, малко или много ще го има, докато повече в отбора в момента и Съра да дойде, няма да може да изстиска повече от това което са показали, защото нямат класа и талант.
Stahlgewitter написа:Още не знам какво да кажа...Яд ме е за хората,които бяха на стадиона.Беше гаден ден за дерби,но хората пак си бяха там,на никой не му пукаше дали времето е гадно.Имаше и атмосфера,имаше и идиотски истории,беше си дерби.Отсъстваше само желанието за игра в сините.Стар съм вече за тия неща,доста тежко ги преживявам.
И все пак САМО ЛЕВСКИ!
Можеш да кажеш честита победа на Цесекарите! А и преди мач да си малко по-умерен, а не да даваш прогнози за победи със 7:1/2

- Stahlgewitter
- Контакти:
memnto написа:Stahlgewitter написа:Още не знам какво да кажа...Яд ме е за хората,които бяха на стадиона.Беше гаден ден за дерби,но хората пак си бяха там,на никой не му пукаше дали времето е гадно.Имаше и атмосфера,имаше и идиотски истории,беше си дерби.Отсъстваше само желанието за игра в сините.Стар съм вече за тия неща,доста тежко ги преживявам.
И все пак САМО ЛЕВСКИ!
Можеш да кажеш честита победа на Цесекарите! А и преди мач да си малко по-умерен, а не да даваш прогнози за победи със 7:1/2![]()
А ти какво очакваше да кажа преди мача,че ще паднем?

Иначе какво да ви честитя?Ние с тоя буквално умрял отбор в момента не сме много трудни.Сега ви е паднало радвайте се.След време нещата ще станат други и така.

Player написа:С тези футболисти нищо добро няма да ни чака. Да Херо може да ги нареди и да ги научи на нещо тактически, но не може да ги направи по бързи. Няма как който и да е треньор да промени бързината и техниката на Домовчийски или пък Сърмов. Бавни и некадърни ще си останат, защото няма накъде да се развиват и променят, докато един юноша има да развива тепърва много неща. Така че ако не могат да вземат класни играчи, ама наистина класни, нека да са юношите които вече играха доста успешно и ги чака сигурно развитие, малко или много ще го има, докато повече в отбора в момента и Съра да дойде, няма да може да изстиска повече от това което са показали, защото нямат класа и талант.
Това всяка година си го говорим, няма как да стане с Батков в Левски.
Stahlgewitter написа:memnto написа:Stahlgewitter написа:Още не знам какво да кажа...Яд ме е за хората,които бяха на стадиона.Беше гаден ден за дерби,но хората пак си бяха там,на никой не му пукаше дали времето е гадно.Имаше и атмосфера,имаше и идиотски истории,беше си дерби.Отсъстваше само желанието за игра в сините.Стар съм вече за тия неща,доста тежко ги преживявам.
И все пак САМО ЛЕВСКИ!
Можеш да кажеш честита победа на Цесекарите! А и преди мач да си малко по-умерен, а не да даваш прогнози за победи със 7:1/2![]()
А ти какво очакваше да кажа преди мача,че ще паднем?![]()
Иначе какво да ви честитя?Ние с тоя буквално умрял отбор в момента не сме много трудни.Сега ви е паднало радвайте се.След време нещата ще станат други и така.
Ни най-малко.