Литекс (Ловеч) - Левски (София) | 3-0FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши срещата между отборите на Литекс Ловеч и Левски София

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
edmon_dantes
Контакти:

Re: Литекс (Ловеч) - Левски (София) | 3-0FT

Мнениеот edmon_dantes » 24 авг 2014 22:37

daniel875 написа:Георги Иванов и като футболист имаше травма на мозъка, а като ръководител да не говорим. Това е един необикновено прост човек.
Лошото е, че има много запалянковци у нас, а не заслужава нищо.
Много хора го сравниха дори с големия Сираков. Гонзо допринесе ли за някое сериозно постижение в Европа? Не. Тогава какъв голям футболист го измислиха някои хора?

Като футболист Гонзо не беше лош играч. Все пак отбор от Франция го закупи и то за доста голяма сума. Гледал съм клипче с негови голове и някои отигравания наистина са класни. Като футболист не мога да го критикувам. Донесъл ми е много радост.
Критиката ми е свързана с неговите треньорски умения. Само с надъхване не става.
ЛЕВСКАР ДО ГРОБ
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Stahlgewitter
Контакти:

Мнениеот Stahlgewitter » 24 авг 2014 22:37

Не знам какво да ти кажа,живей си във филма!
Изображение

konvoec
Контакти:

Мнениеот konvoec » 24 авг 2014 22:38

Stahlgewitter написа:Релакс малко а?Не е свършил светът.

Лошото, човек, е че тия неща ги повтаряш от доста време и все повече ти се налага. Ако завършим във втората шестица, без игра в Европа, без изграден отбор, без юноши в състава, както се очертава, може ли да ми прогнозираш от сега какво би казал ти самият?
Светът не е свършил, но търпението е свършило. Едно е търпение, друго е примирение. Ние сме били достатъчно търпеливи като хора, през всичките тези години, през които кой ли не ни излъга, но това вече си отива към примирение. Ако преди тези 5 години бяхме паднали от Литекс по този начин, смятай, че щеше да се вдигне врява до небето. Сега това се приема за нещо нормално. Ако мислиш, че с подобни мнения, подобно мислене, помагаш на отбора по какъвто и да е начин, сгрешил си. Не казвам, че трябва и безпричинни майни да се теглят, разбира се. Само че това, което виждаме, не е зле да си го кажем.

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 24 авг 2014 22:39

Stahlgewitter написа:Не знам какво да ти кажа,живей си във филма!

Ти живееш в още по - голям филм. Привърженик си на един от най - противните отбори в света - този на мафията от Торино. 102 точки, ако са реално постижение...
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Потребителски аватар
MAXIMUS
Контакти:

Мнениеот MAXIMUS » 24 авг 2014 22:39

Понеже гледах класиката на Литекс от 70-тата минута, от въпросите на "журналиста" от Диема към двамата треньори, разбрах само, че "сините" са имали голово положение в 49-та минута ! Това беше нещото което му се е закачило на гладкия мозък на този отразител на събития ! Падението ви е тотално - на треньори, на мазни журналисти, на футболисти и на фенове. Дори и една песен не можете да измислите, а пеехте , че няма купа и няма титла ! Каква ирония !?

Потребителски аватар
Мистри

Мнениеот Мистри » 24 авг 2014 22:40

MAXIMUS написа:Понеже гледах класиката на Литекс от 70-тата минута, от въпросите на "журналиста" от Диема към двамата треньори, разбрах само, че "сините" са имали голово положение в 49-та минута ! Това беше нещото което му се е закачило на гладкия мозък на този отразител на събития ! Падението ви е тотално - на треньори, на мазни журналисти, на футболисти и на фенове. Дори и една песен не можете да измислите, а пеехте , че няма купа и няма титла ! Каква ирония !?

Ти вече възстанови ли се?
Изображение

Изображение

rainman_p
Контакти:

Мнениеот rainman_p » 24 авг 2014 22:41

На мен ми се струва, че и този сезон Левски ФК няма да успеят да станат шампиони! Вие как смятате? Дали поне купа на България няма да спечелят??

Потребителски аватар
arni
Контакти:

Мнениеот arni » 24 авг 2014 22:42

Тоя Минев на чакръкчия трябва да отиде,тея чупки в кръста. :mrgreen: :mrgreen:

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 24 авг 2014 22:42

Би трябвало нещата да започнат ужким да се поправят, но това ще е поредната лъжа. Изобщо целият спорт е една голяма лъжа - разпределяне на капитали и влияние. Така е от време оно, но прекалено много финанси се харчат за глупости.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Потребителски аватар
demon777
Контакти:

Мнениеот demon777 » 24 авг 2014 22:42

edmon_dantes написа:
daniel875 написа:Георги Иванов и като футболист имаше травма на мозъка, а като ръководител да не говорим. Това е един необикновено прост човек.
Лошото е, че има много запалянковци у нас, а не заслужава нищо.
Много хора го сравниха дори с големия Сираков. Гонзо допринесе ли за някое сериозно постижение в Европа? Не. Тогава какъв голям футболист го измислиха някои хора?

Като футболист Гонзо не беше лош играч. Все пак отбор от Франция го закупи и то за доста голяма сума. Гледал съм клипче с негови голове и някои отигравания наистина са класни. Като футболист не мога да го критикувам. Донесъл ми е много радост.
Критиката ми е свързана с неговите треньорски умения. Само с надъхване не става.

Рен сигурно съжаляват че са се излъгали да дадът толко кинти за него аз следих кариерата му във франция няма нито 1 гол и все търка скамейката
Баскетболни припознавачи в синьо да не ми дават акъл.

Върни се в “Левски”