Локомотив (Пловдив) - Левски (София)

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
gzagorov
Контакти:

Re: Локомотив (Пловдив) - Левски (София)

Мнениеот gzagorov » 27 мар 2014 20:24

Teo написа:
sin4ec написа:Аве, ако на Тройча от 10 точки разлика му измъкнем третото място, ще е голям сеир! :) :) Зле сме, ама ония, дето на 4 мача имат общо две смислени атаки, са пълен ташак! Все съм гледал, ама такъв антифутбол като стойчовия просто няма...Тоя може да бие само Сухия, и то с любезната помощ на капути като Туре и Ангелов. Щом ще играят децата, ще си ги подкрепяме и това е. Докъдето стигнат-дотам. Ся ако Литекса ги отупа ония със акциите, става една, дето не е за разправяне...

Равен с ЧМ на Тича и загуба от Лудогорец... какво няма да е за не разправяне синчец?
Все пак ЧМ няма да ни легнат, както ще го направят срещу вас в двата мача който предстоят, ние ще трябва да си извоюваме победите до края, за разлика от вас.

А от днес ще трябва да воювате и с Енергото ;)
Лицензионната комисия при БФС:
Въз основа на предоставените документи, с решение от 30.06.2016 година, се изменя издадения лиценз, както следва:
1. Наименованието „ПФК ЛИТЕКС ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - “ПФК ЦСКА - СОФИЯ" ЕАД.

Потребителски аватар
Logical person
Контакти:

Мнениеот Logical person » 27 мар 2014 20:24

alexdb написа:
Logical person написа:Когато Локото искат да вземат нещо от мача излизат компактно в своята половина, халфовете са близо до защитата, а разиграващите футболисти на противника са пресирани плътно.
Когато Локото дават мача - разстояние между халфове и защита 30+ метра, а противниковите вътрешни халфове се пазят изчаквателно на 7-8 метра. Топките се изчистват или нескопосано в тъч или се подритват към противников футболист.

Който е гледал отбора им от началото на шампионата му е ясно за какво говоря.

п.п. При Ботев има много класни чужденци, на които подобни уговорки трудно се обясняват, за това се наложи Мъри да излиза с резервите...

А не си ли се замислял, че те толкова си могат :) Треньорът ви ясно казва, че това са възможностите на Локомотив и с късмет са стигнали дотук на феновете им се привижда някакъв футболен колос :) Локото цял сезон го карат на късмет - ако първото полувреме влезе нещо, влезе. Ако не или равен или падат щот тия пенсионери като Камбуров, Лазаров, Спаско просто не могат да изкарат повече от 40-50 мин. Реално това са възможностите на отбора и реално с този бюджет постигнаха доста. С късмет може да измъкнат още някоя и друга точка от лидерите

В други мачове показаха много повече борба, много по-компактни в собствената половина. Просто има обърни внимание на разстоянието между халфове и защита в някой мачове и в други. Осезаема е дупката в центъра ;)

п.п. Аз не съм от Локомотив.

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 27 мар 2014 20:25

alexdb написа:
Teo написа:
alexdb написа:
Teo написа:Какво тука обсъждате кой ще изместите бе?
Не виждате ли, че всички ви лягат за да може да спасите сезона като участвате в ЕКТ?
Какво ще правите в Европа, туристическа разходка отново?!

Що не си гледаш твоето смехотворно тимче? Ма не можеш и за теб най-голямата радост в живота е Левски да се издъни :)
Свали си червените очилца и погледни резултатите от редовния сезон. Цеца са гигазле и фактически Левски им се превърна в донор. Иначе нямаше и в седмицата да влязат. Същото ще е и сега в плейофите. Цеца най-много да се добере до някой и друг Х срещу Лок. Пд и Черно море в София. От другите най-вероятно ще паднат, в краен случай с кански късмет 0:0. С Тройчо и Лупи толкова

Тактико, я кажи вие как ще завършите?

Донорски победи в Пловдив, Варна и София и на живот и смърт в Ловеч и надежда срещу нас, това ли плана за 3-тото място?

Да не съм червена врачка, че да ти кажа :) Аз не съм червенушко, че да се оправдавам, че някой лягал на другите, а на мен не или нещо от този род. Къде ще се класира Левски зависи от мачовете му с Ботев и Черно море. Да ти напомням ли, че през сезона Левски падна два пъти от морето? Ако успеят да си вземат тези мачове ще станат вероятно трети. Ако не успеят ще се борят с Тройчо за петото място ;)

Човек, вие мачовете с Ботев и ЧМ не ги брой, а направо си сложи 9 точки от сега към актива и прибавяй останалите прогнози от другите претенденти. :idea:

Потребителски аватар
Logical person
Контакти:

Мнениеот Logical person » 27 мар 2014 20:26

Teo написа:
sin4ec написа:Аве, ако на Тройча от 10 точки разлика му измъкнем третото място, ще е голям сеир! :) :) Зле сме, ама ония, дето на 4 мача имат общо две смислени атаки, са пълен ташак! Все съм гледал, ама такъв антифутбол като стойчовия просто няма...Тоя може да бие само Сухия, и то с любезната помощ на капути като Туре и Ангелов. Щом ще играят децата, ще си ги подкрепяме и това е. Докъдето стигнат-дотам. Ся ако Литекса ги отупа ония със акциите, става една, дето не е за разправяне...

Равен с ЧМ на Тича и загуба от Лудогорец... какво няма да е за не разправяне синчец?
Все пак ЧМ няма да ни легнат, както ще го направят срещу вас в двата мача който предстоят, ние ще трябва да си извоюваме победите до края, за разлика от вас.

Виж за Черно море нищо не можем да кажем за сега. Есента се хвърляха еднакво на всички, включително и на Левски. Пролетта - трите мача от плейофите също се хвърлиха. Ще си проличи на мача им с Левски, но не мисля че те ще свалят гащите като пловдивчани.

Потребителски аватар
gzagorov
Контакти:

Мнениеот gzagorov » 27 мар 2014 20:28

Logical person написа:В други мачове показаха много повече борба, много по-компактни в собствената половина. Просто има обърни внимание на разстоянието между халфове и защита в някой мачове и в други. Осезаема е дупката в центъра ;)

п.п. Аз не съм от Локомотив.

Ти обърни внимание как играха "Лудогорец" срещу "Лацио" и как срещу "Валенсия" и после срещу ЦСКА. По логиката на конспираторите от този форум, вчера Лудогорец се е навел на ЦСКА, но "червените" са толкова слаби, че не успяха да си вземат уредения мач и ги изклатиха.
Лицензионната комисия при БФС:
Въз основа на предоставените документи, с решение от 30.06.2016 година, се изменя издадения лиценз, както следва:
1. Наименованието „ПФК ЛИТЕКС ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - “ПФК ЦСКА - СОФИЯ" ЕАД.

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 27 мар 2014 20:28

Logical person написа:
Teo написа:

Виж за Черно море нищо не можем да кажем за сега. Есента се хвърляха еднакво на всички, включително и на Левски. Пролетта - трите мача от плейофите също се хвърлиха. Ще си проличи на мача им с Левски, но не мисля че те ще свалят гащите като пловдивчани.

гонзо да не е глупав да си вкара автогол насред юбилея на любимия му отбор, който най-вероятно ще бъде в него от лятото и да изхвърли шанса да играят в ЕКТ... пълен абсурд е това.
за тоя мач мисля, заложа 1000 лева за 2-ка. Но съм сигурен, че ще бъде изваден от повечето букмейкъри.
Последна промяна от Teo на 27 мар 2014 20:29, променено общо 1 път.

santi_santi
Контакти:

Мнениеот santi_santi » 27 мар 2014 20:29

Кво спорите тук кай на кого ще даде?Лудогорец правят дубъл и Литекс,Левски и ЦСКА ще играят в Европа!!!

Потребителски аватар
Обичам Левски
Контакти:

Мнениеот Обичам Левски » 27 мар 2014 20:29

Като знаете кои мачове са наредени защо не си залагате апартаментите на еврофутбола :?:

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Мнениеот alexdb » 27 мар 2014 20:29

Teo написа:

Ха-ха-ха не си ли даваш сметка колко си смешен и жалък?
Странно що този и онзи ляга на Левски, а на Цеца не ще :) Кат Цеца падне е виновен съдията, международното положение и че противника играл и не им легнал :)
А на Левски всички му лягат :) Даже Лудогорец им легнаха в късната есен, както и Литекс. За Ботев и Лок. Пд кво да говорим :)
Виж си тимчето - една измъчена и напълно случайна победа срещу Левски, един късметлийски Х с Черно море и една загуба за която оревахте орталъка с какъв късмет ви били при положение, че Цеца нямаше голово положение и два сватбарски шута към вратата на Лудогорец :) Ок биха в с късмет, иначе 0:0. Вие като бихте Левски с късмет що квичахте от кеф?

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 27 мар 2014 20:29

Обичам Левски написа:
Жоро Бекъма написа:
Teo написа:Самия мач не е нормален, така ли ще влезнете в 3-ката и после да ни срамите :idea:

И какво е станало ? Тройчо пак реве. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Щом червените реват значи Левски се съвзема ;)

Същото си викаше и при Митов и Сухия, нали ??! :lol: :lol:

Не е истина как от един уреден мач повярвахте, че тръгвате нагоре.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Върни се в “Левски”