Всичко за случая с Ивайло Петев
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- liliputchica
Re: ТВ7: Ивайло Петев е новият треньор на Левски
Съдейки по последните ходове на Батков, Сираков е назначен да обере негативите за срамната работа на Тонев§Батков. Неможе да се отрече, че постигна успех с това назначение, но успеха за Батков е тотален провал на най-голямата легенда на Левски. Всичко написано във ФБ сега се стоварва на неговата глава, а Батков пак е с чисти ръчички.Тонев не ми се вписва в картинката, единственото обяснение за присъствието му в Левски е, че е назначен от новият "таен" собственик на отбора. Неразбирам и пасивността на феновете към Тонев. Повтарям: Тонев докара Левски до това състояние и е в основата само на интриги и сплетни срещу Сираков, Тонев решения не взима, той дава акъл на празноглавеца от Разлог........е хубав акъл му е дал, благодарим ти Иво, завинаги един от Левски и в Левски
[offtopic]нямам[/offtopic]
terata написа:Eminem написа:К*Р за петев. Нещастник. След 2 месеца и теб ще те изритат като мръсно куче.
Не мисля да го бавим толкова.
Дано след 3 седмици да е ВЪН от Левски.
Сигурен съм, че зад уволнението на Йоканович седи само и единствено Иво Тонев. Сираков е нямал думата. Тонев вън от Левски!
Eminem написа:Сигурен съм, че зад уволнението на Йоканович седи само и единствено Иво Тонев. Сираков е нямал думата. Тонев вън от Левски!
А Сираков е супер, така ли? Колко време плю по отбор и ръководство? Били некадърници, били не знам какво. Е? Дойде той и Левски потъна, а се борехме за титла миналия сезон. Хайде малко с факти да говорим, а не по симпатия само. Йоканович нищо не направи.
Nuke написа:Eminem написа:Сигурен съм, че зад уволнението на Йоканович седи само и единствено Иво Тонев. Сираков е нямал думата. Тонев вън от Левски!
А Сираков е супер, така ли? Колко време плю по отбор и ръководство? Били некадърници, били не знам какво. Е? Дойде той и Левски потъна, а се борехме за титла миналия сезон. Хайде малко с факти да говорим, а не по симпатия само. Йоканович нищо не направи.
Не е супер и той има вина. Изгони 4-ма без да вземе по-добри заместници. Не слушаше Йоканович и не изгони некадърника Донев. Но не той уволни Славиша, а водораслото Тонев.
Последна промяна от Eminem на 08 окт 2013 14:40, променено общо 1 път.
- darakchiev_77
- Контакти:
КОЙ ПРЕДЛОЖИ ПЕТЕВ?
Май това е въпросът.
Май това е въпросът.
Батков не вижда нещата в перспектива. Бачка по метода проба-грешка. Ще видим зор, докато Левски отново се върне на победния път.
- darakchiev_77
- Контакти:
Nuke написа:Батков не вижда нещата в перспектива. Бачка по метода проба-грешка. Ще видим зор, докато Левски отново се върне на победния път.
Със смяна на треньори през три месеца към друг път сме се
насочили ама да видим.
Тонев смени треньора
с нов треньор първия мач не се губи, ЦСКА няма да спечели
с нов треньор първия мач не се губи, ЦСКА няма да спечели
Да бяха направили станишев за треньор
Долни мишоци са бАтков и тОнев!

Долни мишоци са бАтков и тОнев!