Кой гол олицетворява Левскарския дух ?
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- Captain Stottlemeyer
Re: Кой гол олицетворява Левскарския дух ?
Много са, но най-напред се сетих за "кървавия" гол на Гонзо. 

"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ
- сини шампиони
гола на Кайзера срещу Рейнджърс. като се сетя как бях облепил чисто новите тапети на нашите с изрезки от вестник Левски още ми пламтят бузите

И само Левски оле
Кървавият гол на Гонзо
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=JWEN7NmCLAg[/youtube]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=JWEN7NmCLAg[/youtube]

Не знам. Голът на Гонзо, обаче най-много съм се радвал на гола на Емил Ангелов и на Кайзера (единият в къщи, другият на стадиона), та различна е радостта на двете места. Някак след средата на 90-те години дербитата с ЦСКА загубиха много от чара си, а и от класата преди. Затова давам приоритет на ЕКТ. Ако обаче говорим за голове отразяващи някакъв стил - това са трите гола от игра срещу Киево. Те са най-важните в новата история на отбора в ЕКТ
Кайзера и Томашич. 

[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]
Кайзера (с Рейнджърс), Гетов (с ЦСКА) и Гаджев (с Лил), от които аз съм гледал. Не задължително в същия ред.
Голът на Гунди на Уембли е класика на световния футбол. В английските школи се показва на децата трениращи тази велика игра. Тук много малко хора са го гледали дори. А иначе, голове с регионално значение колкото искаш. Дори голът на Войнов насред Амстердам беше велик. Или на Пальо срещу Барселона. Прави ми впечатление повечето от вас какво харесват. Адмирации за т.н. "кървав" гол, но освен груба сила би трябвало да цените и техничните голове. Не е ли фантастично когато за 51 сек. вкараш ДВА гола на Белгия? Или да скочиш и да забиеш топката с глава във вратата на Милан като фотографите запечатат момента в който главата на защитника е до коленете ти.
На драго сърце да обичаме оногова който ни покаже погрешката, инак той не е наш приятел.
В. Львский
В. Львский
Sisi 1914 написа:Йовов срещу Марсилия.
С кой крак го вкара?
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

ЛЕВСКИ Е ВЕЛИК ОТБОР МОМЧЕТА! ! ! Самият факт,че се сещаме за толкова много примери говори само за себе си.
За мен всички голове от Синята приказка и от ЕКТ са култови сами по себе си.
ЛЕВСКИ ЩЕ ГО БЪДЕ ! ! ! САМО ЛЕВСКИ!
За мен всички голове от Синята приказка и от ЕКТ са култови сами по себе си.
ЛЕВСКИ ЩЕ ГО БЪДЕ ! ! ! САМО ЛЕВСКИ!
Поклон пред най-великия отбор на Левски 1963-1968!
"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"
"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"