A сега какво става с нападението в Левски?

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Кашчей

Re: A сега какво става с нападението в Левски?

Мнениеот Кашчей » 25 яну 2012 20:10

headhunter написа:
Gonzi_407 написа:По-големи аматьори никога на са работели в Левски! Пълен провал е цялото ръководство!Тоя Тонев за какво дойде? За манекен ли?

По-големи мрънкалници от теб и още 2-ма, 3-ма "разбирачи" в този форум, не съм виждал!!!

Гордо знаме ни е Гонзо, с Батков ще вървим напред 8-)

Ти не усещаш ли, че ставате за смях и на къртиците под земята?!?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
headhunter
Контакти:

Мнениеот headhunter » 25 яну 2012 20:16

Кашчей написа:
headhunter написа:
Gonzi_407 написа:По-големи аматьори никога на са работели в Левски! Пълен провал е цялото ръководство!Тоя Тонев за какво дойде? За манекен ли?

По-големи мрънкалници от теб и още 2-ма, 3-ма "разбирачи" в този форум, не съм виждал!!!

Жал ми е за теб. Личи си, че целия си изтъкан от комплекси. Само "храниш", а сигурно не знаеш къде ни се намира стадиона. И все пак: дай някакво мнение за решаване на проблема или ти е по-лесно да мрънкаш е така, за спорта :?:
Последна промяна от headhunter на 25 яну 2012 20:21, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
SuperSpurs
Контакти:

Мнениеот SuperSpurs » 25 яну 2012 20:17

Тегава работа ако останеме с Йовов и Цветков само. Много технични и добри нападатели, но не много добри реализатори. Пък и са на годинки и ще е тегаво да играят по 90 минути та било и един път седмично. Според мен ни трябват 2-ма - таран и хитра лисица голаджия. И все пак предлагам да не драматизираме. Все пак отбори като Ман.Ю, Ман.С., Челси, Арсенал, Тотнъм, Ливърпул и др. още никой не са купили през този трансферен прозорец...та има време.
Tottenham Hotspur и Левски София - Can't smile without you

Потребителски аватар
Hakercheto
Контакти:

Мнениеот Hakercheto » 25 яну 2012 20:23

Аз имам пълно доверие в Костов. Човека показа че е професионалист и си знае че той доведе този нападател и той ще ни доведе нов. Само се надявам да е по скоро
Само Левски!
You'll never walk alone!

Потребителски аватар
gilento93
Контакти:

Мнениеот gilento93 » 25 яну 2012 20:27

Аз викам,ръководството да си хареса някоя "черна перла" от купата на африканските нации и да го купят от неговия местен отбор за без пари където се вика.Ето има голям избор Екваториална Гвинея,Зимбабве,Мали и др.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 25 яну 2012 20:30

headhunter написа:
Кашчей написа:
headhunter написа:По-големи мрънкалници от теб и още 2-ма, 3-ма "разбирачи" в този форум, не съм виждал!!!

Жал ми е за теб. Личи си, че целия си изтъкан от комплекси. Само "храниш", а сигурно не знаеш къде ни се намира стадиона. И все пак: дай някакво мнение за решаване на проблема или ти е по-лесно да мрънкаш е така, за спорта :?:

Стадионът ви е в София, на ул. Тодорини кукли, но аз там работа нямам.Виж, мнение мога и да имам, по абсолютно всяка тема, пусната в този форум.Дали е правилно или не, е друг въпрос!А фактът, че ставате за смях постоянно не съм го открил аз.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
sslevski
Контакти:

Мнениеот sslevski » 25 яну 2012 20:30

100% правилно действие от страна на клуба.Ако иска Кристияно Роналдо да е като няма да го има 2 месеца и ще се появи за последните 3 мача за какво ти е?Аз се радвам на това професионално решение.Както се споменава по горе водещите отбори от Англия нямат нито един трансфер до този момент, така че какъв е проблема не знам?Не драматизирайте чак толкова много.За мен Костов продължава да работи професионално.Ако има пари в клуба винаги може да се избере друг нападател от същия ранг, а да не кажа и по добър.Така че моля ви без ДРАМИ!!!
[wrapimg=]http://media.giphy.com/media/3EAKx3B7pIkygglk7C/giphy.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 25 яну 2012 20:32

svence написа:
Кашчей написа:
svence написа:Еййййй, това българина е опасна работа значи. Костов го иска, докарват го, обаче контузен. Какво искате да го оставят ли и да му се плаща, като на Арш, а па да не играе. Плюйте като затворят трансферния прозорец, още е рано.

Костов не би ли трябвало да е запознат със състоянието на искан от него футболист?И ако не е запознат, трябва ли да се обявява толкова гръмко, че е привлечен със сигурност?

Ники Костов: Зезиньо е млад и много добър футболист
Иво Тонев пред Гонг: Не отричам за Зезиньо
Нали ако искаш да си купиш кола(примерно) и я видиш на снимка, ще ти я представят в най-добра светлина, но като я видиш на живо и се окаже с прогнил кош, мисля че няма да я купиш.
Гръмко го представиха медиите!

като искам да си взимам кола, отивам да я огледам с очите си. Да видя каква е на живо. На снимка е едно, в действителност- съвсем друго. Ти кола от снимка ли ще си вземеш? Не ми се вярва. Но явно шефовете на Левски са единствените, действащи "чрез снимков материал"
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 25 яну 2012 20:34

batmanlevski написа:сега четох в един бразилски сайт ,че има вероятност Левски да си върне Жеан Карлос ,който също отговарял на желания тип нападател от Костов

С малката подробност, че бразилските медии не се занимават с толкова нисши за тях новинки, но пък може и да греша, я сподели линк да го прочетем и ние с google translate
Изображение

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 25 яну 2012 20:36

SuperSpurs написа:Тегава работа ако останеме с Йовов и Цветков само. Много технични и добри нападатели, но не много добри реализатори. Пък и са на годинки и ще е тегаво да играят по 90 минути та било и един път седмично. Според мен ни трябват 2-ма - таран и хитра лисица голаджия. И все пак предлагам да не драматизираме. Все пак отбори като Ман.Ю, Ман.С., Челси, Арсенал, Тотнъм, Ливърпул и др. още никой не са купили през този трансферен прозорец...та има време.

баси примера, къде са те- къде сме ние?
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

Върни се в “Левски”