КАМПАНИЯ "ЛЕВСКИ ДОКРАЙ"

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Re: КАМПАНИЯ "ЛЕВСКИ ДОКРАЙ"

Мнениеот milen.hristov » 19 сеп 2011 20:46

sslevski написа:Подкрепям с двете ръце за инициативата,а мрънкачите да измислят нещо по добро или да кажат нещо, което са направили за Левски.

Ти знаеш ли ,че хората участвали в тази инициатива им се плаща за за да ходят по мачовете

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 19 сеп 2011 20:50

gilento93 написа:
tprodanov написа:Не знам как решихте, че плакатите са идея и реализация на тия, дето гонеха хората от сектора. Всъщност, напротив - идея, средства и изпълнение от хора от сектора.
А моралистчетата, на които плакатите им пречат най-вероятно предпочитат да си гледат чалгаджийките, върху които са налепени плакатите :mrgreen:

Аз предпочитам да гледам плакат на Левски но не да е залепен върху пощенската кутия на хората или на стълбите на метрото.Стълбовете за улично осветление малко ли са та тръгнаха на тези места да лепят.

Аз като седя и разглеждам снимките, като се изключи една, всички останали са или на стълбове, или на трафопостчета, или на места, където е имало плакати преди това. Разбира се ,възможно е, някъде някой да е залепил плакат на кофти място. Но гледам цялата галерия и твърдя, че дори да има такова нещо, то е изключение.

Милене, култови мнения пич, да знаеш :mrgreen:

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 19 сеп 2011 20:53

SMITH написа:Ако има някякви власти в нашата държава ще е удобно ли да си свърши работата и да глоби организацията, която си ПРИЗНАВА ПУБЛИЧНО, че е налепила плакати на места, извън указаните за тази цел.....

Ако имаше власти тези хора http://www.facebook.com/media/set/?set= ... 9276188985 отдавна щяха да са в пандиза

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 19 сеп 2011 20:56

harrow написа:Много не става ясно, каква е целта на кампанията. Ако е да върне левскарите на стадиона, то това едва ли ще стане с рекламни брошурки, а с добра игра на отбора. Тия призиви и партийни лозунги, като отчет на петилетка не звучат добре от левскари ;)

Дуета СС караха феновете с играта и резултатите на отбора да ходят по стадионите,сега това става с помощта на плакати и молби

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 19 сеп 2011 20:59

milen.hristov написа:
SMITH написа:Ако има някякви власти в нашата държава ще е удобно ли да си свърши работата и да глоби организацията, която си ПРИЗНАВА ПУБЛИЧНО, че е налепила плакати на места, извън указаните за тази цел.....

Ако имаше власти тези хора http://www.facebook.com/media/set/?set= ... 9276188985 отдавна щяха да са в пандиза

С кво обвинение? :mrgreen:

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 19 сеп 2011 20:59

tprodanov написа:
gilento93 написа:
tprodanov написа:Не знам как решихте, че плакатите са идея и реализация на тия, дето гонеха хората от сектора. Всъщност, напротив - идея, средства и изпълнение от хора от сектора.
А моралистчетата, на които плакатите им пречат най-вероятно предпочитат да си гледат чалгаджийките, върху които са налепени плакатите :mrgreen:

Аз предпочитам да гледам плакат на Левски но не да е залепен върху пощенската кутия на хората или на стълбите на метрото.Стълбовете за улично осветление малко ли са та тръгнаха на тези места да лепят.

Аз като седя и разглеждам снимките, като се изключи една, всички останали са или на стълбове, или на трафопостчета, или на места, където е имало плакати преди това. Разбира се ,възможно е, някъде някой да е залепил плакат на кофти място. Но гледам цялата галерия и твърдя, че дори да има такова нещо, то е изключение.

Милене, култови мнения пич, да знаеш :mrgreen:

Да те попитам знаеш ли колко пари са изпрани и откраднати покрай този фонд,но както го е казал поета ''пирамиди,фараони и балъци за милиони''

Потребителски аватар
gilento93
Контакти:

Мнениеот gilento93 » 19 сеп 2011 20:59

milen.hristov написа:
harrow написа:Много не става ясно, каква е целта на кампанията. Ако е да върне левскарите на стадиона, то това едва ли ще стане с рекламни брошурки, а с добра игра на отбора. Тия призиви и партийни лозунги, като отчет на петилетка не звучат добре от левскари ;)

Дуета СС караха феновете с играта и резултатите на отбора да ходят по стадионите,сега това става с помощта на плакати и молби

Напиши имена,че ще си помислят хората,че става дума за някои Ес Ес-овци. :lol:

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 19 сеп 2011 21:00

milen.hristov написа: Да те попитам знаеш ли колко пари са изпрани и откраднати покрай този фонд,но както го е казал поета ''пирамиди,фараони и балъци за милиони''

Ще се радвам да ми кажеш.

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 19 сеп 2011 21:01

tprodanov написа:
milen.hristov написа:

С кво обвинение? :mrgreen:

Побой,подстрекаване в насилие,хулиганство,малко ли е.Това да е не е нормално според теб.

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 19 сеп 2011 21:04

Sofiaatowern написа:Няма да се учудя дори, ако тази кампания е измислена от мустакатия дебелак с марка Гугутката, защото той си има медион комфорт, а доверието на феновете - не. Така или иначе мен не ме трогнаха.

о и фенски комфорт си имат,такъв какъвто и Мъри и Наско нямаха при всичките им успехи,но те предпочитаха да не плащат за покрепата на гугутките

Върни се в “Левски”