Отбора за новия сезон е готов

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
cska - maina

Re: Отбора за новия сезон е готов

Мнениеот cska - maina » 20 юли 2011 13:15

didayyord написа:

За твоите доводи, аз мога да кажа следното. Ако толкова се интересуваш от врагът, щеше да занеш, че Левски почти винаги постига слаби резултати, в контролите си по време на подготовка. И тези резултати почти винаги са крайно неопределящи за състоянието на отбора. И на мен изобщо не ми пука за тях. През зимата биехме кой ли не в контролите, после паднахме от вас, и в следващите няколко мача неможехме да си намерим краката. Малко е мъчно, феновете на отбор с претенции, като вашия, да се прехласват така по няколко изиграни контроли, а някои от вас, базирайки на същите тези приятелски мачлета, започнаха да стягат багажа и шаловете за финала на ШЛ, през 2013г. Ама нали занеш, тя рибата още е в морето. Незнам дали шефовете на ЦСКА се учат от грешките си, но виждам, че феновете на отбора не го правят. Щом изиграете два три добри мача, или пък един полусезон, започвате да стягате багажа за финала срещу Барса. После нещо се обърква, нещо на било наред и всико отново се сгромолясва, и сигурно боли. Да, боли разбира се, и аз съм фен на отбора си, и при нас се случват такив неща, и мен ме е боляло. Затова един съвет от мен, първо рабери дали има риба в морето, после се научи да я ловиш и тогава слагай тигана. Но за всеки случай, винаги трябва да знаеш, къде е рибния пазар, иначе рискуваш да си легнеш гладен и за пореден път разочарован.

Как да не са важни резултатите от контролите :o нали така се трупа самочувствие, а тук има и нещо по-важно и то е играта на отбора, както в отделните линии, така и като цяло и то срещу отбори които са под вашата класа, уж! Тази тема е за вашия отбор и няма да коментирам ЦСКА и нашите проблеми, които си ги знаем мнооого добре!
Ако Бог не съществува, животът би бил абсурден. Той не би имал нито смисъл, нито ценност, нито цел. У. Крейг

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 20 юли 2011 13:20

metodito написа:Бе аз съм съгласен с "майната" по 3-тата точка. Едногодишен договор е баламска работа. Но! Никой не знае какви са условията при преговорите и сключването на договора с Калво. Ако мениджъра му е казал "Тоя играч е супер скъп. За една година няма да ви е толкова скъп." И Батко, който цепи стотинката на две не се е замислял. И е сгрешил, разбира се. От финансова гледна точка, ако е подписал, да речем за 2+ то тогава и цената за която сме го купили ще скочи.
И въобще, що за договор?! Това прилича на наем! Хич не съм доволен за Калво. При Арш и Рисп предвид възрастта им е нормално, но Калво, ако се окаже някакъв супер добър...Що за глупост?!

Приеми го тогава,че е дошъл под наем. Нека не се заблуждаваме, че това момче е дошло да развива кариерата си в България! Пред него е била дилемата: Далас, Херес или Левски. Избрал е Левски заради ЛЕ да бъде наблюдаван от повече мениджъри и да бъде привлечен в голямо европейско първенство каквото е и неговото желание. Въпроса е че ние трябва да извлечем максимум полза в резултатите от неговия предстой при нас
[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 20 юли 2011 13:21

cska - maina написа:
Как да не са важни резултатите от контролите :o нали така се трупа самочувствие, а тук има и нещо по-важно и то е играта на отбора, както в отделните линии, така и като цяло и то срещу отбори които са под вашата класа, уж! Тази тема е за вашия отбор и няма да коментирам ЦСКА и нашите проблеми, които си ги знаем мнооого добре!

Сори, но не намирам нищо конструктивно в критиката ти. За никакво самочувствие не говорим тук. Това е предсезонна подготовка. Да ти припомня ли преди Литекс да срещнат БАТЕ какви резултати имаха в контролите... Ако бе прочел интервюто на Гонзо щеше да знаеш, че той нарочно е пускал уморени играчите в мачовете, за да ги изтиска максимално.
Въпроса е че ние трябва да извлечем максимум полза в резултатите от неговия предстой при нас

Абсолютно! Надявам се да е така.

Потребителски аватар
cska - maina

Мнениеот cska - maina » 20 юли 2011 13:23

grasiani написа:Oтбора беше по добре подготвен миналата година според мен, от това което четем и кратките репортажи се разбира че в нападение сме голяма трагедия новият ни номер9 за сега е пълна скръб-и ако денят си личи по сутринта отива по пътя на Матондо,Слори.По крилата е същата работа прогнозата ми е и тази година без титла и купа, но тази и без участие в лига европа.

Проблема не е в новия ви номер 9, а в това, че няма кой да му създава положения! Гарата беше силен индивидуалист и компесираше оставалите в отбора, докато Арс е отборен играч и му трябват силни хора зад гърба.
Ако Бог не съществува, животът би бил абсурден. Той не би имал нито смисъл, нито ценност, нито цел. У. Крейг

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 20 юли 2011 13:24

BLUE CHAMPIONS написа:
metodito написа:Бе аз съм съгласен с "майната" по 3-тата точка. Едногодишен договор е баламска работа. Но! Никой не знае какви са условията при преговорите и сключването на договора с Калво. Ако мениджъра му е казал "Тоя играч е супер скъп. За една година няма да ви е толкова скъп." И Батко, който цепи стотинката на две не се е замислял. И е сгрешил, разбира се. От финансова гледна точка, ако е подписал, да речем за 2+ то тогава и цената за която сме го купили ще скочи.
И въобще, що за договор?! Това прилича на наем! Хич не съм доволен за Калво. При Арш и Рисп предвид възрастта им е нормално, но Калво, ако се окаже някакъв супер добър...Що за глупост?!

Приеми го тогава,че е дошъл под наем. Нека не се заблуждаваме, че това момче е дошло да развива кариерата си в България! Пред него е била дилемата: Далас, Херес или Левски. Избрал е Левски заради ЛЕ да бъде наблюдаван от повече мениджъри и да бъде привлечен в голямо европейско първенство каквото е и неговото желание. Въпроса е че ние трябва да извлечем максимум полза в резултатите от неговия предстой при нас

Чувствам,че темата се осра,както тази за мача с Ашдод.Явно предизвикваме интерес. :lol: Все пак,не всеки ден в България идва юноша на Барса.Обещавам на "червените",че повече юноши на Барса или Реал няма да взимаме,че гледам депресията в "червено" бележи нови рекорди. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Арш е за 3г.,така,че там няма какво да се коментира.Единствено Калво е за 1г.Рисп-1+1.Всичко е наред.

Потребителски аватар
Sardukar
Контакти:

Мнениеот Sardukar » 20 юли 2011 13:32

cska - maina написа:Истината е, че на Гонзо му осигуряват голям медиен комфорт. Аз бих задал следните въпроси:
1 Защо след откровено слабите резултати и наглед очертаващия се провал, никой журналист от там присъстващите не му зададе един неудобен въпрос, а заглавията са от сорта; Трето реми за Левски, но с голове и тн.
2 Този Калво е получавал 400 000евро в Гърция, което ме навежда на мисълта, че и тук ще е в този диапазон, а това неминуемо ще предпоставка за бъдещи конфликти в съблекалнята.
3 Тези едногодишни договори на Калво и Рисп, потвърждават тезата, че в Левски се работи на парче или че Гонзо разсъждава на принципа-след мене и потоп.

Ами ходи се научи какво е въпрос! Това са твои разсъждения, а не въпроси!Първата по може да мине за въпрос, но то си е с предизвестен отговор.Излиза Гонзо и ти казва: Защото искаме отбора да е в най-добрата си форма за първият мач, а не в контролите! Кво ще го питаш тогава ахх? Всеки се стреми да е в най-добрата си форма за официалните мачове, а не в самите контроли! Как още има не разбрали, че целта на контролите е: да се пробват различни (обичайно нови) схеми на игра, обиграването и наблюденията на новите футболисти и формата на "старите" в отбора! Да се видят силните и слабите страни на отбора и да се търси тяхното решение. Резултатите имат значение само за доказани идиоти!
За политиката на Гонзо: Кой отбор в България има дългосрочна политика за развитие? Гонзо има една цел и тя е да стане шампион идния сезон! Само това го оставя в Левски и той ще си гони тази цел! Стане ли Левски шампион няма да има значение кой за колко е подписал (поне няколко месеца!).
[rimg]https://media.giphy.com/media/9vIL25IitVIoU/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media.giphy.com/media/UuWYtmkzvT68w/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media4.giphy.com/media/GCp2YAIRzqV9K/200.gif#19[/rimg]

Потребителски аватар
cska - maina

Мнениеот cska - maina » 20 юли 2011 13:33

metodito написа:

Сори, но не намирам нищо конструктивно в критиката ти. За никакво самочувствие не говорим тук. Това е предсезонна подготовка. Да ти припомня ли преди Литекс да срещнат БАТЕ какви резултати имаха в контролите... Ако бе прочел интервюто на Гонзо щеше да знаеш, че той нарочно е пускал уморени играчите в мачовете, за да ги изтиска максимално.
.

Добре, а на какво отгоре очакваш да сте силни в шампионата, нали затова е подготовката да се изчистят слабостите, та ти кво видя да са изчистили :geek: Слаба и неориентирана защита[при статични положения сте гола водица], безидейни в атака!

Потребителски аватар
cska - maina

Мнениеот cska - maina » 20 юли 2011 13:40

Sardukar написа:
cska - maina написа:Истината е, че на Гонзо му осигуряват голям медиен комфорт. Аз бих задал следните въпроси:
1 Защо след откровено слабите резултати и наглед очертаващия се провал, никой журналист от там присъстващите не му зададе един неудобен въпрос, а заглавията са от сорта; Трето реми за Левски, но с голове и тн.
2 Този Калво е получавал 400 000евро в Гърция, което ме навежда на мисълта, че и тук ще е в този диапазон, а това неминуемо ще предпоставка за бъдещи конфликти в съблекалнята.
3 Тези едногодишни договори на Калво и Рисп, потвърждават тезата, че в Левски се работи на парче или че Гонзо разсъждава на принципа-след мене и потоп.

Ами ходи се научи какво е въпрос! Това са твои разсъждения, а не въпроси!Първата по може да мине за въпрос, но то си е с предизвестен отговор.Излиза Гонзо и ти казва: Защото искаме отбора да е в най-добрата си форма за първият мач, а не в контролите! Кво ще го питаш тогава ахх? Всеки се стреми да е в най-добрата си форма за официалните мачове, а не в самите контроли! Как още има не разбрали, че целта на контролите е: да се пробват различни (обичайно нови) схеми на игра, обиграването и наблюденията на новите футболисти и формата на "старите" в отбора! Да се видят силните и слабите страни на отбора и да се търси тяхното решение. Резултатите имат значение само за доказани идиоти!
За политиката на Гонзо: Кой отбор в България има дългосрочна политика за развитие? Гонзо има една цел и тя е да стане шампион идния сезон! Само това го оставя в Левски и той ще си гони тази цел! Стане ли Левски шампион няма да има значение кой за колко е подписал (поне няколко месеца!).

хаха Дай ми го Гонзо и за пет минути ще излезе от кожата си! Защо няма израстване в юношите и отбора като цяло, та нали това му е работата, защо се взима централен защитник в последния момент[няма да са обиграни], като и на малките деца им е ясно, че ви трябват двама нови централни, които да си проведат цялата подготовка с вас? Какво е свършил дотук и в кой компонент от играта вижда израстване? Аве сто въпроса ще му задам и ти гарантирам, че няма да получа и един смислен отговор :)

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 20 юли 2011 13:44

cska - maina написа:хаха Дай ми го Гонзо и за пет минути ще излезе от кожата си! Защо няма израстване в юношите и отбора като цяло, та нали това му е работата, защо се взима централен защитник в последния момент[няма да са обиграни], като и на малките деца им е ясно, че ви трябват двама нови централни, които да си проведат цялата подготовка с вас? Какво е свършил дотук и в кой компонент от играта вижда израстване? Аве сто въпроса ще му задам и ти гарантирам, че няма да получа и един смислен отговор :)

" Аве сто въпроса ще му задам и ти гарантирам, че няма да получа и един смислен отговор"
АВЕ ти вече зададе 200 въпроса,ама Гонзо във форума го няма.Като си много ербап,знаеш къде да го намериш,нали?Той не се крие!А ти?

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 20 юли 2011 13:50

cska - maina написа:
Добре, а на какво отгоре очакваш да сте силни в шампионата, нали затова е подготовката да се изчистят слабостите, та ти кво видя да са изчистили :geek: Слаба и неориентирана защита[при статични положения сте гола водица], безидейни в атака!

Стига писа глупости, че се излагаш. Защитата последните 3 мача има допуснат 1 гол и то срещу сериозни отбори от Русия и Израел. Предвид ротациите в атака и пробването на двама нападателя, е нормално и да не можем да вкараме постоянно. За сметка на това, първите три мача вкарахме 8 гола.
Последна промяна от bigbonusprize на 20 юли 2011 13:51, променено общо 1 път.
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Върни се в “Левски”