didayyord написа:
За твоите доводи, аз мога да кажа следното. Ако толкова се интересуваш от врагът, щеше да занеш, че Левски почти винаги постига слаби резултати, в контролите си по време на подготовка. И тези резултати почти винаги са крайно неопределящи за състоянието на отбора. И на мен изобщо не ми пука за тях. През зимата биехме кой ли не в контролите, после паднахме от вас, и в следващите няколко мача неможехме да си намерим краката. Малко е мъчно, феновете на отбор с претенции, като вашия, да се прехласват така по няколко изиграни контроли, а някои от вас, базирайки на същите тези приятелски мачлета, започнаха да стягат багажа и шаловете за финала на ШЛ, през 2013г. Ама нали занеш, тя рибата още е в морето. Незнам дали шефовете на ЦСКА се учат от грешките си, но виждам, че феновете на отбора не го правят. Щом изиграете два три добри мача, или пък един полусезон, започвате да стягате багажа за финала срещу Барса. После нещо се обърква, нещо на било наред и всико отново се сгромолясва, и сигурно боли. Да, боли разбира се, и аз съм фен на отбора си, и при нас се случват такив неща, и мен ме е боляло. Затова един съвет от мен, първо рабери дали има риба в морето, после се научи да я ловиш и тогава слагай тигана. Но за всеки случай, винаги трябва да знаеш, къде е рибния пазар, иначе рискуваш да си легнеш гладен и за пореден път разочарован.
Как да не са важни резултатите от контролите