Новият Сектор Б

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
sslevski
Контакти:

Re: Новият Сектор Б

Мнениеот sslevski » 19 юли 2011 10:00

Captain Stottlemeyer написа:
Артилериста написа:
edkodimitrov написа:На мен ми се набива на очи ТОР-асоциация само!

И на мен същото :lol:

Въпрос на психика е, когато човек попадне в непозната среда (или види непознат обект, примерно на снимка), да търси близки и познати нему предмети, надписи и т.н., които му помагат да се адаптира по-бързо към нея. Явно вие момчета сте живели доста на село (в което няма нищо лошо, разбира се) и думата "тор" е много близка до вашето съзнание :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ееее много бързо ги разкри тия розовите де.Човек не може да се нарадва на тъпотиите им. :mrgreen:
[wrapimg=]http://media.giphy.com/media/3EAKx3B7pIkygglk7C/giphy.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
DrAvalanche
Контакти:

Мнениеот DrAvalanche » 19 юли 2011 10:05

Артилериста написа:
edkodimitrov написа:На мен ми се набива на очи ТОР-асоциация само!

И на мен същото :lol:

Тор в скандинавската митология и викингските саги е бог на гръмотевиците, бурите, плодородието син на Один, брат на Тир и закрилник на хората. Тор е висок, мускулест и червенокос. След Один, Тор е считан за най-могъщия бог. Още като дете, той поразявал всички със силата и мощта си.

Ето Ви една асоциация с ТОР.
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!

ОВ 1948 ГГ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
Tribune East 1912
Контакти:

Мнениеот Tribune East 1912 » 19 юли 2011 10:09

Tribune East 1912 написа:Хубав е станал секТОРа. Кофтито е, че стои като няква кръпка на стадиона.

Е, то все трябва да се почне отнякъде, колега. :) Вашият стадион е само в кръпки, но вие почнате от преброителната система на входа (за да доказвате сами на себе си, каква огромна посещаемост имате). ;) За думичката "тор" , за която намекваш, обясних по-горе. Явно и ти си някъде от пловдивските села - Ягодово, Куклен, Избегли .... да не ги изброявам и работата в обора не ти е чужда. :lol:

Колега, аз съм си 100% пловдивчанин, така че ми е доста чужда думичката "тор". Преброителние системи трябва да ги има на абсолютно всички стадиони, за да се види реалната посещаемост, а не всеки да си пише каквото му скимне.

Потребителски аватар
DrAvalanche
Контакти:

Мнениеот DrAvalanche » 19 юли 2011 10:14

Tribune East 1912 написа:
Tribune East 1912 написа:Хубав е станал секТОРа. Кофтито е, че стои като няква кръпка на стадиона.

Е, то все трябва да се почне отнякъде, колега. :) Вашият стадион е само в кръпки, но вие почнате от преброителната система на входа (за да доказвате сами на себе си, каква огромна посещаемост имате). ;) За думичката "тор" , за която намекваш, обясних по-горе. Явно и ти си някъде от пловдивските села - Ягодово, Куклен, Избегли .... да не ги изброявам и работата в обора не ти е чужда. :lol:

Колега, аз съм си 100% пловдивчанин, така че ми е доста чужда думичката "тор". Преброителние системи трябва да ги има на абсолютно всички стадиони, за да се види реалната посещаемост, а не всеки да си пише каквото му скимне.

Аха. Например 10 000 канари на Нехтохимик - Ботев
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!

ОВ 1948 ГГ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Xamy
Контакти:

Мнениеот Xamy » 19 юли 2011 10:14

Браво на хората, които са го направили. Другите очевидно могат само във форума да се заяждат, а не да направят нещо позитивно.

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 19 юли 2011 10:17

Доста модерно са го направили :) Евала. Остава и да покрият стадиона на 80% и ще сме бомба...
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Потребителски аватар
Lunatic1914
Контакти:

Мнениеот Lunatic1914 » 19 юли 2011 10:34

Много хубаво е направен сектора! Браво на момчетата от фенклуба за перфектната работа! Сега е време само да му се радваме и пълним редовно! Само Левски
ЛЕВСКИ ТИ СИ ВСИЧКО ЗА НАС!

Потребителски аватар
fabregas_949
Контакти:

Мнениеот fabregas_949 » 19 юли 2011 10:44

bigbonusprize написа:Доста модерно са го направили :) Евала. Остава и да покрият стадиона на 80% и ще сме бомба...

И на мен много ми харесва, но само с козметични промени не става. Основите си остават същите рушащи се проблеми. Ако ще се покриват и другите сектори, най-добре ще е един по един да се рушат и да се построят наново, иначе няма да стане.
[center][wrapimg=]http://img708.imageshack.us/img708/6629/55829510150908834689008.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
hristo1306
Контакти:

Мнениеот hristo1306 » 19 юли 2011 11:12

това жълтото не е ли на Батков тютюна ? Няма ли къде да си го суши ами на "Герена"?

Потребителски аватар
жълт ламтурник

Мнениеот жълт ламтурник » 19 юли 2011 11:21

hristo1306 написа:това жълтото не е ли на Батков тютюна ? Няма ли къде да си го суши ами на "Герена"?

А синьото сигурно си ти, след як пердах :evil:
Бахти и тъпите коментари!Нещо нестандартно и красиво направено, но все ще се намери някой "умник" да си изпробва липсата на усет за красиво и слабото чувство за хумор :evil:

Върни се в “Левски”