Rivaldo10 написа:Единствено мога да благодаря на Сашо, че ни радва с играта си толкова години. Няма да забравя гола му срещу цска за купата през 98-ма! Завинаги един от нас!
+1 каквото можа даде за Левски, голям левскар

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Rivaldo10 написа:Единствено мога да благодаря на Сашо, че ни радва с играта си толкова години. Няма да забравя гола му срещу цска за купата през 98-ма! Завинаги един от нас!
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
blue avalanche написа:Не знам защо,Кривия си е спечелил славата на играч,който "обръща" мачове.Този сезон не обърна нито един мач,в който игра!Нито в А група,нито в ЕКТ.Сега,сигурно,ще скочат "защитниците" му,но нека си сложат ръката на сърцето и погледнат реалността.Дори и срещу слабандурници като Академик,Банско и Монтана не показа нищо особено.Изключение прави мача с Берое,където отбеляза.Не говоря за "влизания",тип "ренде" и безкрайни диалози със страничните рефери.А догодина,по-силно ли щеше да играе?Напротив!
yavorescu написа:Кривундел би трябвало да го държите само за да поддържа духа в съблекалнята. Всеки отбор се нуждае от подобен играч. Качествата му се изпаряват с годините, а спортната му злоба е малко в излишък, но като имаме предвид, че у много млади играчи напълно липсва...
Levskar_90 написа:Rivaldo10 написа:Единствено мога да благодаря на Сашо, че ни радва с играта си толкова години. Няма да забравя гола му срещу цска за купата през 98-ма! Завинаги един от нас!
+1 каквото можа даде за Левски, голям левскар
blue avalanche написа:Нещо като маскот?Или психотерапевт?С пари или без пари?
Я по-сериозно...Гаджев не може ли да "поддържа" духа?
Потребители, разглеждащи този форум: Сашо, ChelseaFUN, Cooler, noo и 72 госта