Като класа футболистите от тогавашния отбор на Левски отстъпваха на сегашния.
A аз не мисля, че сегашният състав като цяло е по-класен.
По-позиция:
Пламен Илиев - истинска класа, но е отскоро в отбора, до преди имахме Божката, който няма 4 мача подред на едно и също ниво. Петков, който не знам саботираше ли отбора ли какво, но не бе "онзи" Петков.
Дъстли Мюлдер - за мен пълна дупка. Тромав, с лоша техника и груб. Изкарва си глупави картони в безсмислени нарушения. Не знам от кой е по-добър от "онзи" състав. От Топчо или Лусио? Нали?
Иво Иванов - има много хляб в това момче. Въпросът е дали ще го покаже. И той от кого е по-класен.
Марко Видович - той или не е защитник и позицията му е объркана или не става. За сега не е показал защо е в отбора.
Веско Минев - мисля, че е качествен играч. Притежава бързина и техника, но е голям нервак. Определено минус за "Левски".
Данчо Милиев - покрай Мюлдер и Иванов му е изключително трудно. Формата му спадна драстично. Мисля, че няма нужда от сравнения. Топчо печели.
Грийн - той заедно с Илиев определено се отличава от останалие в дефанса. Класа е точната дума за играта му. Бърз, техничен, поливалентен играч, който си оставя дробовете на терена.
Дани Димов - пълна абракадра ми е. Надявам се да остане в отбора, предвид младостта му.
Дани Младеннов - много бърз... и дотам.
Мариян Огнянов - налагането му в титулярният състав не е грешка. Много качествен играч, който бе открит и в същото време отписан от Мъри.
Дарко Тасевски - не разбрах как се съгласи да дойде при нас, но поне за мен това е най-добрият ни играч.
Влади Гаджев - и той е много качествен футболист, но не бих го сравнил с Борето. Дядо Боре е по-класен.
Матондо - what the fuck?!
Дембеле - признавам, че в онзи отбор нямаше такъв играч. С един Дембеле тогава... кой знае до къде можеше да стигнем.
Исмаил Иса - за мен поне тотално разочарование.
Та тези играчи са много под нивото на "онези". Единствено Пл.Илиев, Тасевски, Дембеле и Грийн могат да бъдат равнявани с тях.
Та единственият играч, който сравнен с играч от онзи отбор на неговата позиция е Гара Дембеле. Доколкото си спомням Мъри ревеше на Батков за такъв играч на времето, но Мустака му се видя солено. Тъпакът си е тъпак. Щеше да даде 500-700 000, за да изкара 3-4 млн.