Наско:Който вкара отбор в ШЛ,нека ми се обади

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

HEATSEEKER
Контакти:

Re: Наско:Който вкара отбор в ШЛ,нека ми се обади

Мнениеот HEATSEEKER » 18 апр 2011 07:01

Все тая партия им е виновна....алибито на ''Левски'' за резилите им....//рано или късно пак ще има бг-отбор в Шампионската лига,,,
“Това показва колко интелигентни и учени хора са основали футбола в България”, обяснява Милчев. Малко по-късно през 1909 година, във Варна се появява и “Спортист”, който е предшественик на “Тича” и днешния “Черно море”

Потребителски аватар
Batkoto
Контакти:

Мнениеот Batkoto » 18 апр 2011 10:36

сините комплекси пак се обадиха,сравнява се някакъв кирлив четвъртфинал в УЕФА с полуфинал на Световно,бият се в гърдите със седемнайсет мига от есента .. та дори и Славия има полуфинал в евротурнирите :lol:
Batkoto написа:ЦСКА съвсем скоро ще започне да печели и искам тогава всичките "познавачи" тука, които се редите да давате съвети, да излезете и да се извините :idea:
04.09.2013

Потребителски аватар
tihomires
Контакти:

Мнениеот tihomires » 18 апр 2011 11:06

Когато Левски постигна класирането си на 1/4 финал в турнира за купата на Уефа имаше отбор , който преди това беше загатнал, че може да има успехи - справка елиминационната фаза в същият този турнир през 2004 г. и мачовете с Ливърпул. Класирането на Левски за Шампионската лига беше плод на няколко години труд на отбора. Да мачовете бяха загубени с доста голове, НО ЛЕВСКИ ИГРАЕШЕ ОТКРИТ ФУТБОЛ И НЕ СЕ ОКОПАВАШЕ КАТО "ОПЪЛЧЕНЕЦ НА ШИПКА" - това е стилът на бг отбори, когато играят срещу по-класни тимове. Така, че успехите на Левски за периода (2004-2007) година са нещо голямо за българският футбол, колкото и да го умаловажават червените фенове!!!
Аз бих попитал феновете на ЦСКА:
1) Кога ще видят отбора си да играе елиминационни мачове в турнир на УЕФА след Нова година???
2) Кога ще напълнят Националният стадион "Васил Левски" на даден мач (имам предвид над 40 000 души)???

Когато имате отговор на тези въпроси, можете да говорите колко сте били велики!!!

Потребителски аватар
Batkoto
Контакти:

Мнениеот Batkoto » 18 апр 2011 11:09

ние тези неща сме ги правили много пъти,още не си бил плануван сигурно :lol:
открит футбол играели...правеха ви на палячовци,пък вие си мислите че нещо играете :lol: :lol: :lol:
Batkoto написа:ЦСКА съвсем скоро ще започне да печели и искам тогава всичките "познавачи" тука, които се редите да давате съвети, да излезете и да се извините :idea:
04.09.2013

Потребителски аватар
tihomires
Контакти:

Мнениеот tihomires » 18 апр 2011 11:13

Май с успехите преди 20-30 години ще си останете! А и аз говоря за настояще и бъдеще...маналото всички го помним!

BOKA_PALRMO

Мнениеот BOKA_PALRMO » 18 апр 2011 11:18

tihomires написа:Май с успехите преди 20-30 години ще си останете! А и аз говоря за настояще и бъдеще...маналото всички го помним!

грешка! Миналото го помнят баба и дядо ;) Цесекистите ще си останат със стаааарите спомени за половин-финалите, от времето когато баба е била мома, и се е играело с парцалени топки ;)
Годините минават бавно,
калъфките множат се славно,
историята простичко говори-
без Милко Балев-ВЕЧНО ВТОРИ!

Потребителски аватар
Batkoto
Контакти:

Мнениеот Batkoto » 18 апр 2011 11:24

e и,дай да не им смятаме петте Кеш-а на Реал от петдесетте тогава :lol:
Историята си е история,ние имаме три полуфинала,два от тях в КЕШ,титанични битки и отстранявания на действащи европейски шампиони,дали сме и даваме и все още играчи на най-добрите отбори в света.. с кое от това можете да се похвалите :?:
а настоящето и близко минало го знаем какво е,доминирано от мръсни пари и задкулисни игри,скоро нещата ще си дойдат по местата и ЦСКА ще стане отново познатия флагман на българския футбол,отбора който ще извади футбола ни от блатото в което беше натикан от такива като Батков и Бащицата :idea:
04.09.2013

Потребителски аватар
tihomires
Контакти:

Мнениеот tihomires » 18 апр 2011 11:35

:) :) Ще поживеем и ще видим!!!....иначе цял живот оправдания, че ви се пречи да играете футбол не ми се слушат. И Левски и ЦСКА имат своята история и успехи, но примера който ми даваш за Реал, не е коректен, защото и след 50-те години Реал продължи да е хегемон в Европа и титлите му в ШЛ след 1998 година го доказаха! Примера, който даваш става за Нотингам Форест, който вече вегитира в долните девизии на Англия!

Потребителски аватар
Batkoto
Контакти:

Мнениеот Batkoto » 18 апр 2011 11:46

абе и така да е,играли са хората,в клубната им история пише .. а Насю Гащите знае само да урежда мачове,Гонзо поне се опитва нещата да ги прави като хората,то няма и друг избор де като няма пари :lol: иначе преди беше лесно да станете шампиони,тук съдия хванат,там платено на съперника,хватки много ;)
04.09.2013

Потребителски аватар
tihomires
Контакти:

Мнениеот tihomires » 18 апр 2011 11:55

И какво искаш да кажеш, че ЦСКА не купува мачове ли??? :mrgreen: :mrgreen: Много хора си спомнят "успехите" на Тройчо Младенов и Лупи, но контекстът на темата се измести от въпроса! Както и да е... има една проста истина...Ако Левски и ЦСКА, не се уважават като съперници в спорта, няма да има прогрес, а само регрес- както е и сега.

Върни се в “Левски”