Финансирането на Левски?!?!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Re: Финансирането на Левски?!?!

Мнениеот vaskonti » 11 апр 2011 15:33

SAMP написа:Бях провокиран от един потребител, който защити Батков относно финансирането на клуба.
И реших да калкулирам обявените приходи и разходи и да тегля чертата,и извода е мн интересен за хората,които твърдят,че Батков "издържа" Левски!?

Този сезон:

4 милиона лева от Уефа,1.5 милиона от Жоазинио,1.5 милиона от М-тел,1 милиона ТВ права,1.5 милиона-др. спонсори,билети,реклама и т.н.

Това прави 9.5 милиона лева ;)
А разходите са: 0-за селекция,2-3 милиона лева за заплати,2 милиона за др.разходи и после?!?!
Следващия сезон се връзва с продажбата на Дембеле и така....
Само един наивен човек може да вярва на Батков!!!

Докато не се организираме за сериозен протест срещу него,нищо няма да се оправи!!!
Сектор Б е ясно,че няма да направи нищо,защото лидерите са подвластни на Тара,затова ние обикновените фенове сме единствената надежда за клуба!!!!

Очевидно не помните, че Левски държеше само 60% от правата на Жо, съответно прибира и такъв процент от продажната сума, останалото е за бившия му клуб. Но това не променя много сметките де...
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
magga
Контакти:

Мнениеот magga » 11 апр 2011 15:34

Давам ти го наготово,обаче сам ще си го преведеш.Безплатното обучение в Б-я отдавна е минало.
"Real Madrid ownership structure is entirely different than most professional football club. The club is not owned privately by any person or company. It is uniquely owned and operated entirely by it club members.
A "Carnet Madridista" is an official club member. You pay an annual fee. In exchange there are benefits like discounts and priority access on tickets, some free matches, free entrance on the stadium trophy room, access to exclusive website content like Real Madrid TV (IPTV channel).
A "Socios" is a member with voting rights. Its like a patron of the club who pays more for membership. There is a long waiting list to become a Socio member. Not all members can buy a season ticket. One benefit of a socio is the ability to purchase a season ticket. Only a 'Socio' could run in an election for club President.
To run for President of Real Madrid. You must raise a bank guarantee of 57.4 Million Euros of private money. If elected this money will be transfered to the club."[/quote]

не че нещо,но достатъчно добре знам английски професоре :lol: а що се отнася до изборите тук може да се приложи просто да си член във фенклуба :? а и то къде знаеш кой тук членува и кой не ? Друг въпрос е колко пари събира тоя фенклуб и колко яде Гугутков :lol:

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 11 апр 2011 15:44

magga написа:Давам ти го наготово,обаче сам ще си го преведеш.Безплатното обучение в Б-я отдавна е минало.
"Real Madrid ownership structure is entirely different than most professional football club. The club is not owned privately by any person or company. It is uniquely owned and operated entirely by it club members.
A "Carnet Madridista" is an official club member. You pay an annual fee. In exchange there are benefits like discounts and priority access on tickets, some free matches, free entrance on the stadium trophy room, access to exclusive website content like Real Madrid TV (IPTV channel).
A "Socios" is a member with voting rights. Its like a patron of the club who pays more for membership. There is a long waiting list to become a Socio member. Not all members can buy a season ticket. One benefit of a socio is the ability to purchase a season ticket. Only a 'Socio' could run in an election for club President.
To run for President of Real Madrid. You must raise a bank guarantee of 57.4 Million Euros of private money. If elected this money will be transfered to the club."

не че нещо,но достатъчно добре знам английски професоре :lol: а що се отнася до изборите тук може да се приложи просто да си член във фенклуба :? а и то къде знаеш кой тук членува и кой не ? Друг въпрос е колко пари събира тоя фенклуб и колко яде Гугутков :lol:[/quote]
Явно не си много добре с английския.Къде прочете по-горе "фенклуб"?Плащаш членски внос в КЛУБА!Кой го прави?
1.Не е достатъчно да си си купил карта за мачовете,за да можеш да гласуваш!
2.Като плащаш членския внос и гласуваш,трябва да си готов да поемаш и пасивите!Знаеш ли колко са дълговете на Барса?442млн. евро(58% от нетната стойност на самия клуб).
3.Знаеш ли колко фанелки на Роналдо са продадени от Реал М,след закупуването му?Повече от 1млн. само в Мадрид!Айде сега превърни го във фанелки на Дембеле,левове,София...
Още?
Може би искаш да съберем 200-300 хил. лева като феновете на Ботев и да "късаме мрежи" във В група?Да "газим" наред!Това ли е идеята?
Последна промяна от blue avalanche на 11 апр 2011 15:52, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
magga
Контакти:

Мнениеот magga » 11 апр 2011 15:52

не че нещо,но достатъчно добре знам английски професоре :lol: а що се отнася до изборите тук може да се приложи просто да си член във фенклуба :? а и то къде знаеш кой тук членува и кой не ? Друг въпрос е колко пари събира тоя фенклуб и колко яде Гугутков :lol:[/quote]
Явно не си много добре с английския.Къде прочете по-горе "фенклуб"?Плащаш членски внос в КЛУБА!Кой го прави?
2.Като плащаш членския внос и гласуваш,трябва да си готов да поемаш и пасивите!Знаеш ли колко са дълговете на Барса?442млн. евро(58% от нетната стойност на самия клуб).
3.Знаеш ли колко фанелки на Роналдо са продадени от Реал М,след закупуването му?Повече от 1млн. само в Мадрид!Айде сега превърни го във фанелки на Дембеле,левове,София...
Още?[/quote]

ти се бил много неразбран сериозно :lol: аз ти го говоря как може да стане тук не ти говоря те какво имат и как се справят ;) то ясно,че в държава 60 млн ще се продават повече фланелки повече отколкото тук! Аз се опитах да дам идея,някакъв пример ти само мърмориш колко сме назад и как няма да стане :? дай акъл ти тогава ?

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 11 апр 2011 15:57

magga написа:не че нещо,но достатъчно добре знам английски професоре :lol: а що се отнася до изборите тук може да се приложи просто да си член във фенклуба :? а и то къде знаеш кой тук членува и кой не ? Друг въпрос е колко пари събира тоя фенклуб и колко яде Гугутков :lol:

Още?[/quote]

ти се бил много неразбран сериозно :lol: аз ти го говоря как може да стане тук не ти говоря те какво имат и как се справят ;) то ясно,че в държава 60 млн ще се продават повече фланелки повече отколкото тук! Аз се опитах да дам идея,някакъв пример ти само мърмориш колко сме назад и как няма да стане :? дай акъл ти тогава ?[/quote]
Е,да,де...Аз ти казах какво ще стане тука.Справка-Ботев Пд.Питах-това ли искаш?
Впрочем и те не са "отбор на феновете" вече,ами станаха АД!Щото видяха,че зорът е голям и само с членски внос НЕ СТАВА!

Потребителски аватар
Каракочев
Контакти:

Мнениеот Каракочев » 11 апр 2011 15:58

727150 написа:Докато не го махнем,нещата ще стават все по-зле.

Не ми е любимец,но по-добре той отколкото някой като Лупи

Потребителски аватар
magga
Контакти:

Мнениеот magga » 11 апр 2011 16:03

ти се бил много неразбран сериозно :lol: аз ти го говоря как може да стане тук не ти говоря те какво имат и как се справят ;) то ясно,че в държава 60 млн ще се продават повече фланелки повече отколкото тук! Аз се опитах да дам идея,някакъв пример ти само мърмориш колко сме назад и как няма да стане :? дай акъл ти тогава ?[/quote]
Впрочем и те не са "отбор на феновете" вече,ами станаха АД!Щото видяха,че зорът е голям и само с членски внос НЕ СТАВА![/quote]

сега ще ми кажеш как Роналдо е купен с членския внос ли ?
ще ти кажа нещо за последно и приключвам по тази тема. Казах,че тук може да се въведе по някакъв начин това гласуване,феновете да имат 20 % дял от клуба или по-малко все тая и през 3-4 год да се избира,ако има между кой :lol: тогава няма да има кой да се бунтува срещу Батков,Шматков и тн ;) и да гласуващ просто бъди от фенклуба, давай внос колкото можеш,купувай си сувенири и стоки и така,от там им идват големите приходи на тези отбори и билети естествено ;) а ние тук по 2000 човека макс на мач и като счупим 100 седалки и пак няма пари ;)

Потребителски аватар
balef

Мнениеот balef » 11 апр 2011 16:07

Комуниста Батков вън от Левски !

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 11 апр 2011 16:09

magga написа:ти се бил много неразбран сериозно :lol: аз ти го говоря как може да стане тук не ти говоря те какво имат и как се справят ;) то ясно,че в държава 60 млн ще се продават повече фланелки повече отколкото тук! Аз се опитах да дам идея,някакъв пример ти само мърмориш колко сме назад и как няма да стане :? дай акъл ти тогава ?

Впрочем и те не са "отбор на феновете" вече,ами станаха АД!Щото видяха,че зорът е голям и само с членски внос НЕ СТАВА![/quote]

ще ти кажа нещо за последно и приключвам по тази тема. Казах,че тук може да се въведе по някакъв начин това гласуване,феновете да имат 20 % дял от клуба или по-малко все тая и през 3-4 год да се избира,ако има между кой :lol: тогава няма да има кой да се бунтува срещу Батков,Шматков и тн ;) и да гласуващ просто бъди от фенклуба, давай внос колкото можеш,купувай си сувенири и стоки и така,от там им идват големите приходи на тези отбори и билети естествено ;) а ние тук по 2000 човека макс на мач и като счупим 100 седалки и пак няма пари ;)[/quote]
И аз ще ти кажа нещо за последно и приключвам.Ако феновете имат 20%(а не контролния пакет-51%)-нищо не можеш да избираш.

Потребителски аватар
magga
Контакти:

Мнениеот magga » 11 апр 2011 16:15

ще ти кажа нещо за последно и приключвам по тази тема. Казах,че тук може да се въведе по някакъв начин това гласуване,феновете да имат 20 % дял от клуба или по-малко все тая и през 3-4 год да се избира,ако има между кой :lol: тогава няма да има кой да се бунтува срещу Батков,Шматков и тн ;) и да гласуващ просто бъди от фенклуба, давай внос колкото можеш,купувай си сувенири и стоки и така,от там им идват големите приходи на тези отбори и билети естествено ;) а ние тук по 2000 човека макс на мач и като счупим 100 седалки и пак няма пари ;)[/quote]
И аз ще ти кажа нещо за последно и приключвам.Ако феновете имат 20%(а не контролния пакет-51%)-нищо не можеш да избираш.[/quote]

ааа не ти си яко неразбран аз ти говоря примерно и хипотетично ти ми говориш работи,които аз съм учил по икономика в 9 клас гениално. както и да е това което ми е идеята явно никога няма да се сбъдне заради такива като теб- дървени философи :!: И все пак ти така и ни даде пример как да се реши проблема с парите ? спонсори ала бала ?

Върни се в “Левски”