Пламен Илиев - Фен Тема
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: ПЛАМЕН ИЛИЕВ / фен тема /
Евала на момчето може да съм фен на ЦСКА.но Пламен Илиев е уникален
-
- Контакти:
Отначало бях скептичен относно Пламен Илиев, но той адски бързо се наложи в отбора и доказва с играта си, че на него може да се разчита. Дано продължава да се развива и да ни радва с изявите си.
- pesho_1913
- Контакти:
В момента най-стабилният вратар в България 

СЛАВИЯ е любов, а не бизнес - ВЪН боклуците от любимия отбор !
[offtopic][wrapimg=]http://orig07.deviantart.net/a121/f/2013/147/3/b/bvb_by_syndikata_np-d66tj6i.gif[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://orig07.deviantart.net/a121/f/2013/147/3/b/bvb_by_syndikata_np-d66tj6i.gif[/wrapimg][/offtopic]
Със невинност на дете,
но със синьо сърчице,
Пламен хваща
всяка топка,
с адския рефлекс
на котка!
Той за Левски веч милее,
сектор 'Б" за него пее!
но със синьо сърчице,
Пламен хваща
всяка топка,
с адския рефлекс
на котка!
Той за Левски веч милее,
сектор 'Б" за него пее!
Защо ме взривява в емоции и кара кръвта да кипи? Защо ме обсебва,защо ме побърква,защо ме кара да обичам до болка?
- Neron
- Контакти:
Нойер 2 

1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".
Нищо общо с Микре!!
Нищо общо с Микре!!
Ако беше по-високичък щеше да е изрод. Хвана я дузпата вчера, ма е толко дребен... Иначе е нечовек, много ме кефи.
Neron написа:Нойер 2
Него го радва De Gea ... поне така пише във Facebook

Защо ме взривява в емоции и кара кръвта да кипи? Защо ме обсебва,защо ме побърква,защо ме кара да обичам до болка?
Много добър вратар, но ми е най-странно като пишех преди2 години, че е за националния и е по-добър от Петков вероятно същите левскари, които сега го възхваляват ми пишеха, че съм ...
Последна промяна от pomiqrat на 29 юли 2011 13:13, променено общо 1 път.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
hazza написа:Neron написа:Нойер 2
Него го радва De Gea ... поне така пише във Facebook
Двамата са като близнаци
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.