Трансферното недоразумение Матондо

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

would
Контакти:

Re: Трансферното недоразумение Матондо

Мнениеот would » 30 мар 2011 19:43

Според мен, трябва да се даде шанс на Матондо до края на сезона и тогава ако не показал нужните качества, да се търси заместник.В момента Матондо и Младенов не показват добра форма, но нямат реални заместници - Йовов е загубил бързината си, Карвальо не го видяхме, а Сашо Киров няма опит.

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 30 мар 2011 19:50

would написа:Според мен, трябва да се даде шанс на Матондо до края на сезона и тогава ако не показал нужните качества, да се търси заместник.В момента Матондо и Младенов не показват добра форма, но нямат реални заместници - Йовов е загубил бързината си, Карвальо не го видяхме, а Сашо Киров няма опит.

"...Сашо Киров няма опит."
Ами как да го "направи" този опит?На пейката ли?Гледайки как топката си прави карамболи с краката на Матондо?Или как Младенов се "крие в центъра",оставяйки отбора без външен халф?
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

would
Контакти:

Мнениеот would » 30 мар 2011 19:54

Сашо Киров явно не е заслужил доврието на Ясен, но щом си дал пари за чужденец е нормално да го видиш в 6-7 мача титуляр и тогава да прецениш.Сигурно нещо са му харесали на Матондо за да е в отбора.

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 30 мар 2011 19:58

would написа:Сашо Киров явно не е заслужил доврието на Ясен, но щом си дал пари за чужденец е нормално да го видиш в 6-7 мача титуляр и тогава да прецениш.Сигурно нещо са му харесали на Матондо за да е в отбора.

"Сигурно нещо са му харесали на Матондо за да е в отбора."
Е да де!Ама всички се чудим какво е то?Толкова дълбоко е "замаскирано",че никой не го вижда.
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

would
Контакти:

Мнениеот would » 30 мар 2011 20:13

Близкото бъдеще ще покаже.Но според мен трябваше да се даде шанс и на Базил, при положение че Гарата няма грам желание за игра.За Дани Младенов не си много прав, през есента направи няколко добри мача, а и сега може да си подобри формата- по зле от това което показва не може :mrgreen:

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 30 мар 2011 20:20

would написа:Близкото бъдеще ще покаже.Но според мен трябваше да се даде шанс и на Базил, при положение че Гарата няма грам желание за игра.За Дани Младенов не си много прав, през есента направи няколко добри мача, а и сега може да си подобри формата- по зле от това което показва не може :mrgreen:

Не съм съгласен да "загробваме" Иса(нали не се съмняваш кой щеше да "търка пейката",ако Карвальо беше останал в Левски),за сметка на 30-годишен футболист.После пак ще се чудим защо юношите бягат от отбора,а той се пълни с "легионери".

would
Контакти:

Мнениеот would » 30 мар 2011 20:32

Базил може да се ползва и като крило не само като централен нападател.Аз лично много ще се надявам Иса да се наложи в състава, защото има талант и изглежда земен човек, но Ясен ще прецени.

Потребителски аватар
LaRgO
Контакти:

Мнениеот LaRgO » 30 мар 2011 23:37

deepblue1963 написа:
LaRgO написа:Не бързайте с оценките.Той няма и 5 изиграни мача.Нужна е адаптация.Вижте Торес,колко време му трябва докато заиграе добре в Челси.Ако Матондо навлезе във форма и заиграе много добре,какво ще кажете тогава ? Много бързате с крайните оценки.

Адаптация е нужна за "отборната игра".За индивидуалната техника каква адаптация?какво има да си "адаптира" спирането,финтовете,центриранията,пасовете?То е като карането на колело.Като си се научил веднъж,после "забравя" ли се?

Може и така да е,ама все пак трябва да играе в 10-15 мача,за да се види дали става или не става.

kempesmario
Контакти:

Мнениеот kempesmario » 01 апр 2011 15:04

Цялата работа е доста проста . Мулдер идва от някакъв отбор но като Играещ футболист , Грийн също е играл и т.н. Слори идва от Англия но НЕ Играл никакви мачове , Матондо и той също. Грешката е в Гонзо и Яската , които ако ги попитат няма да могат да отговорят. Иначе във футбола трябва и малко късмет и амбиция на новодошлия футболист в някой от грандовете , защото нали си спомняте за Вава и Нешко Милованович , а също и за Трендафилов когото го сравняваха с Гунди навремето :) Правиха супер мачове в Беласица и Спартак ВН , но после в Левски още 1 мач се изложиха :mrgreen:

Потребителски аватар
stoichokrasi
Контакти:

Мнениеот stoichokrasi » 01 апр 2011 16:54

Имаме Иван Горанов,а купуваме дебели тролей от белгия! На мача със Славия тоя не можеше да се движи! Влезна Горанов и вланговете се раздвижихавлизаше към центъра,откриваше пространства,минавеше защитници...! Ама Гонзо дреме,страх го е да рискува! А така се оправдава-взехме класен играч,ама не се адаптира...! Глупости!

Върни се в “Левски”