Сменят емблемата на Левски
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- ЛАЗО ЛЕВСКАРА
- Контакти:
Re: Сменят емблемата на Левски
E това вече е върха. То бяха простотии ама това на нищо не прилича. Утре очаквайте смяна пак и на името. Този се побърка тотално.
- Viktor4o_Rs
- Контакти:
Чест ви прави, че се разграничавате от лудия Бай Ганя, много е лошо, когато някой се опитва да променя историята както му е угодно
Да не говорим, че толкова ваши фенове са доказвали с документи и спомени за 1914 година, а сега Батков ги изкарва лъжци по този начин 

Онзи ден си го казаха хората-българинът е най-нещастният човек на планетата. Ето поредното доказателство за това твърдение. Той не може да е щастлив, защото винаги ще е недоволен от нещо, в повечето случаи като няма от какво той си го измисля. Вместо да се радват хората, че клубът ни се оказва по-стар, отколкото е, което е нормалната реакция-тръгнали хората пак да недоволстват. Почнаха пак да се измислят хиляди неща-ама то тогава нямало мачове, ама то хората били свикнали, ама то, защото 2012 бил краят на света-как да нарека хора, които се чудят какво да изкарат... да не казвам откъде... Някой знае ли каква ще е промяната на емблемата? Някой виждал ли е документът? Но си плюят хората по подразбиране-такъв им е манталитетът, какво да ги правиш... Че и привържениците на другите отбори вкупом юрош-толкова ги засяга тая тема, че няма как да не си напишат глупостите... Какво ви засяга емблемата вас? Какво общо пък вие имате с емблемата на Левски? Разбира се е ясно-ние да си намерим поводи да плюем. Едно момче го каза по-назад-ами ако се смени само четворката с единица-егати трагедията... Ужас-света свършва, а каква е истината-няма значение, ние сме свикнали на лъжата... Никой не го интересува истината-нали трябва да се плюе... БРЦК е създаден 1869 година и целта му е освобождение, а Априлското въстание избухва през 1876 година-преди това не е ли съществувал БРЦК? Я да ви чуя мнението... Вечно недоволни-това сме българите... за съжаление... и за това много от нас ще си бъдат нещастни...
само Левски и България
Memento mori, homine, quia pulvis es et in pulverem reverteris!
Поздравявам феновете на Левски за адекватната реакция,явно са с доста повече умствен багаж от едни други "историци" от Пловдив!
- Jorkorazporko
Няма никакви психични отклонения, агент Тара иска да прилапа стадион Раковски по този начин! Борат иска да имате стадион в София! Какво по - добро стечение за Левски, ЦСКА аут от А група, подаряват им още някой стадион, малка субсидиика, остаав и Литекс да елиминирате и ето ви хегемония...
Виждам, че всички дружно плюем, но дали сме прави...
Ако документите взети от Държавния архив са датирани от 1911г., тогава защо да изписваме 1914г.
Добре събрали се на 24.05.1914г., но ако събранието е проведено няколко години по-късно, а учредителния протокол е подписан и датиран през 1911г., тогавна това е годината на създаване на клуба.
За пример, направете фирма и датирайте документите от 2010г., после изчакайте една година и заявете в Агенцията по вписванията през 2012г. да я впишат в регистъра - знаете ли какво ще последва - солена глоба за закъснение.
Ходете ги убеждавайте, че сте се събрали през 2012г., а документите сте изготвили две години по-рано.
Там където се работи с документи значение имат те, а не кой кога помни, че се събрал и какво говорил - това е романтичната част.
Ако документът от Държавния архив е достоверен, В КОЕТО КАТЕГОРИЧНО НЕ СЕ СЪМНЯВАМ, ще пропуснем 98-та и 99-та годишнина.
Когато Ви издават лична карта не питат мама и тате кога са Ви правили, а гледат акта за раждане и датата.
Разбирам и на мен ми харесва емблемата с 1914, защото има и сантиментална стойност за мен, майка ми е бродирала тази емблема на бебешкото ми кошче по настояване на баща ми - още я пазя, но истината е съвсем друга бира.
Хайде кажете ми къде е логиката на емблемата ни да пише 1914, а да сме създадени през 1911г.
Мислете малко, а не бързайте да псувате и плюуте.
Ако документите взети от Държавния архив са датирани от 1911г., тогава защо да изписваме 1914г.
Добре събрали се на 24.05.1914г., но ако събранието е проведено няколко години по-късно, а учредителния протокол е подписан и датиран през 1911г., тогавна това е годината на създаване на клуба.
За пример, направете фирма и датирайте документите от 2010г., после изчакайте една година и заявете в Агенцията по вписванията през 2012г. да я впишат в регистъра - знаете ли какво ще последва - солена глоба за закъснение.
Ходете ги убеждавайте, че сте се събрали през 2012г., а документите сте изготвили две години по-рано.
Там където се работи с документи значение имат те, а не кой кога помни, че се събрал и какво говорил - това е романтичната част.
Ако документът от Държавния архив е достоверен, В КОЕТО КАТЕГОРИЧНО НЕ СЕ СЪМНЯВАМ, ще пропуснем 98-та и 99-та годишнина.
Когато Ви издават лична карта не питат мама и тате кога са Ви правили, а гледат акта за раждане и датата.
Разбирам и на мен ми харесва емблемата с 1914, защото има и сантиментална стойност за мен, майка ми е бродирала тази емблема на бебешкото ми кошче по настояване на баща ми - още я пазя, но истината е съвсем друга бира.
Хайде кажете ми къде е логиката на емблемата ни да пише 1914, а да сме създадени през 1911г.
ivaka написа:Виждам, че всички дружно плюем, но дали сме прави...
Страхотно мнение!!!
само Левски и България
А тези "документи" сигурно са били намерени от любознателния Тошко, който прекарвайки по-голямата част от деня си в Държавният архив, четейки за практиките на Народния съд, случайно се разровил малко по-назад и ХОП, видиш ли открил "документа"...........
Jorkorazporko написа:football.total написа:ВОДЕЩА НОВИНА *** BREAKING NEWS *** ВОДЕЩА НОВИНА *** BREAKING NEWS
УНИКАЛНИ РАЗКРИТИЯ ЗА СЪТВОРЕНИЕТО ШОКИРАХА СВЕТА!
ПАПАТА В КОЛАПС!
Днес сутринта в 12:34 във задния двор на вилата на Агент Тара в Горубляне е била изровена ОРИГИНАЛНАТА ВЕРСИЯ НА БИБЛИЯТА! При прочита на текста написан на Иврит и Арамайски е било дешифрирано следното послание останало незнайно защо неспоменато във вековете:
"Ден седми - и Бог сътвори футбола. И сътвори и Левски София!"
Последните новини от Ватикана предават че Папата е изпаднал във шок от това разкритие и в момента се намира на успокоителни! Очаква се официално изявление до края на деня.
Вярващи от целият свят се запътиха към София за да почетат това божие творение!
Беше осъществен паранормален телепатичен контакт със Христо Ботев и Иван Вазов които потвърдиха че всички поеми писани за Васил Левски всъшност се отнасят за Левски София! Васил Левски е измислена литературна личност, наложена от тогавашното про-комунистическо управление!
ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ ПО ТЕМАТА....
...Шегата на страна, поне е хубаво че нормалните фенове на Левски се усещат колко жалки са в очите на другите в момента и се дистанцират от бoлните амбиции на Бай Ганя.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ЕВАЛА
Ако има документи издадени от Държавния архив на Република българия, които са затирани през 1911г. и съдържат решение за учредяване на Левски, тогава какви ги плещим?
Иска ми се да съм на 27 години, но по лична карта пише, че съм на доста повече.
И ЕГН-то не искат да ми сменят, просто съм се родил по-рано отколко ми се иска.
Пак повтарям, ако документите са достоверни, В КОЕТО НЕ СЕ СЪМНЯВАМ, ЩЕТЕ, НЕ ЩЕТЕ ЩЕ СМЕНЯМЕ ГОДИНАТА, НЕ ВИЖДАМ ЗАЩО ДА ПИШЕ ЛЪЖА НА ЕМБЛЕМАТА НИ!
- Viktor4o_Rs
- Контакти: