Лъчезар Балтанов с 2 промила алкохол в кръвта

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
baltimore

Re: Лъчезар Балтанов с 2 промила алкохол в кръвта

Мнениеот baltimore » 17 дек 2010 14:42

Взимаш 7-8 хиляди заплата, ми дай 20 лева за такси баси майката...

Owl
Контакти:

Мнениеот Owl » 17 дек 2010 14:49

Лъчо,трябваше ли? За да си позволиш да си бунтар,трябва да си нещо като Марадона,Пол Гаскойн,Ерик Кантона... сега си обикновено пиянде,леке и издънка!
Ама май трябва да заиграят шамарите! Вие сте от Левски,бива ли такова лицемерие - 90 минути отдаденост и през останалото време - позор...
Вредиш на клуба,вредиш на феновете,даваш лош пример...мога да изброя стотици клишета,които са истина! Няма ли таксита в столицата? Вероятно беше длъжен да покажеш колата си!? Доста съм обиден от отношението на Балтанов към клуба...все пак честито на всички лескари за победата!

smith12

Мнениеот smith12 » 17 дек 2010 15:04

в този случай става въпрос и за причинена вреда на друг човек(все още нищо не се казва как е човека който в колата която е блъснал пияндето) ,както и превишаване на 1,7промила което не би трябвало да се раглежда само като административно нарушение.ако има съд тоя герой трябва да лежи ефективно в затвора
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
FAITHFULL
Контакти:

Мнениеот FAITHFULL » 17 дек 2010 15:08

В съда могат да ги минат като група!Ще им дадат отстъпка!Вместо 12 месеца 11! :mrgreen:
Понякога ще идвам във съня ти
като нечакан и неискан гостенин.
Не ме оставяй ти отвън на пътя -
вратите не залоствай!

Ще влезна тихо, кротко ще приседна,
ще вперя поглед в мрака да те видя.
Когато се наситя да те гледам,
ще те целуна и ще си отида.

Потребителски аватар
kokic1986
Контакти:

Мнениеот kokic1986 » 17 дек 2010 15:11

Абе мааму стара , аз разбирам да излизат с 20лв на дискотека и да няма пари за такси , ама те толкова пари взимат , че не могат да ги изпият даже - хвани си едно такси , нито някой ше те види , че си пиян като гъз , нито ще имаш главоболия после с журналисти и ръководство . сега Лъчко заслужава да бъде изритан от отбора , защото не си взеха поука и само срамят свещената ни емблема .

Потребителски аватар
ЛАЗО ЛЕВСКАРА
Контакти:

Мнениеот ЛАЗО ЛЕВСКАРА » 17 дек 2010 15:34

Е бати и папуняка, всички в Белене да им дойде акъла :twisted:
Сега сериозно нека г-н Батков им ореже парите за празниците.

restless
Контакти:

Мнениеот restless » 17 дек 2010 15:52

didayyord написа:А вие които пишете тука не пиете ли, не карате пили или не ви хващат. А да сетих се не сте известни и не пишат за вас. Проблемат не е във футболистите той си е просто човешки недостатък. И аз съм го правил, не се гордея с това, но се е случвало. И както се казва който няма грях пръв да хвърли камък. Интересно ми е друго имам много близки приятели в кат и във 7 - мо в чийто район хванаха Гаррата. Та те са ми споделяли, че често спират футболисти след употреба на алкохол. Ама защо само за тези от Левски веднага се информират медийте, а за останалите нищо е друга тема.
Човече ти наясно ли си колко са 2 промила ?!? С толкова алкохол ти не можеш да ходиш по права линия, камо ли да шофираш. Зимата. На сняг.
2 промила са поне 400грама концентрат - вероятно повече, защото той не е ударил 4 големи на екс и станал да си ходи след 30 минути :D
За толкова промила според учебниците:
Дезориентация, световъртеж. Загуба способността правилно да се определят цветове, форми, движение, посоки. Притъпено чувство за болка. Неспособност да се пази равновесие, не може да говори без заваляне.

Кой нормален човек ще се качи да кара в такова състояние?!? Толкоз да е беден гОркия ...

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 17 дек 2010 16:08

Защо ми се струва,че Балтанов вече не е футболист на Левски? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
karakonjul
Контакти:

Мнениеот karakonjul » 17 дек 2010 16:15

Долни пияници и той и Дембеле са за затвора на топло.
Гара Дембеле ще играе в някой долнопробен ТУРСКИ отбор.
Помнете ми думата.

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 17 дек 2010 16:41

Не е добре това, което се случва в отбора. :( Мисля, че е крайно време ръководството да вземе строги, ама наистина строги мерки. Вярно е, никой от нас не е съвършен, но футболистите са публични личности. Още повече, тук става въпрос за футболисти от клуб с близо 100 годишна история, носещ името на Апостола! :evil:
П.П. А за комплексарите, които само чакат повод, за да заръфат "Левски", а някои дори специално днес са си направили регистрация за целта, мога само да припомня крилатата фраза на Любо Пенев за супата - по-големите от тях знаят, за какво иде реч, по-малките - да питат татковците си! :mrgreen:
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Върни се в “Левски”